Şimdi Ara

Bu konuşmam siz erkeklere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım lütfen bundan sonra hakedenlere değer verin annenize değer verin babanıza verin kardeşlerinize verin gidip elin kızına vermeyin sonra benim gibi haketmeyen birine değer verdiği için bileklerini kesen birisi olmayın çok sevmeyin arkadaşlarım kimseyi kendinizden çok sevmeyin ortalık kız kaynıyor ama bunu kendime anlatamıyorum bir türlü ille de o diyorum siz dediğimi yapın kimseye kendinizden fazla değer vermeyin

• Bileklerini niye kesiyosun üstadım değmez. Her şey zamanla sadece o zaman zarfında bileklerini rahat bırakman lazım.
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    ruh sağlığına yattım okulumu bıraktım ben onu sevdim ama o beni sevmedi hatta bana mutlu bir gelecek diledi gene de onu seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

ruh sağlığına yattım okulumu bıraktım ben onu sevdim ama o beni sevmedi hatta bana mutlu bir gelecek diledi gene de onu seviyorum
    Hocam kusura bakma ama sevmek bu değil takıntı haline getirmek bu. Bir insan görüşmek istemiyorsa bu kadardır üstelemenin anlamı yok, dilerim kimseyi rahatsız etmezsin kendine de daha fazla zarar vermeyip yoluna bakarsın. Bol şans
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    takıntı haline getirdiğimi biliyorum hocam sebebini de biliyorum bu olaydan önceki canımdan çok sevdiğim kız arkadaşım vardı çok iyi ikiliydik bizi kıskanırdı çoğu kişi o da beni aldatmıştı başka birisiyle yatmıştı bu tanıştığım kızda bana başkalarıyla sürekli yattığını anlattığı zaman kestim bileklerimi aklıma eski günler geliyordu çünkü
  • darkolan kullanıcısına yanıt
    Bende uzuldum intihari dusundum ama benimki duzgundu sadece karsilik veremem dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 26 Nisan 2018; 19:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç ne tam? ayrılıksa bileklerini kesmen kızı sana kazandırmıyo ayrıca kızlar böyle acınası durumları(ona göre acizlik) sevmez maalesef, ha eğer mesela karakterse karakter fakiri insanlar için kendine zarar vermen yanlış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş ben de sorun var anlamadım ya. Olm ben ne olursa olsun böyle bir şey yapmam. Yani ne olursa olsun. Niye böyle hareketler yapıyorsunuz arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.