Şimdi Ara

Bu konu neden siliniyor. Endonezya Başkanvekili, Erdoğan’ın Namaz Kılmamasına Şaşırdığını Açıkladı. Erdoğan daha bugün namaz kılarken fotoğrafı yok diye İnceyi eleştirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanının böyle beyanda bulunduğu bir yerde aşağıdaki konu neden siliniyor.


    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İnce) Arşivlerde bu seçimlere kadar senin camide namaz kılarken çekilmiş tek bir resmin var mı?"https://twitter.com/AACanli/status/1008380028126683138?s=19





    Merhaba, bir mesajınız 'Kural Dışı Konu' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

    Silinen mesajınızın adı: "Endonezya Başkanvekili, Erdoğan’ın Namaz Kılmamasına Şaşırdığını Açıkladı. Erdoğan namaz kılmamış.", içeriği aşağıdadır:

    Orijinalden alıntı: kendinibilen

    Endonezya Başkanvekili, Erdoğan’ın Namaz Kılmamasına Şaşırdığını Açıkladı

    Endonezya Devlet Başkanvekili Yusuf Kalla, Türkiye’de katıldığı İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü toplantısında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın akşam namazı kılmadığını söyledi.

    Kalla, “Ben misafirim, cem yapabilirim, oysa Erdoğan kendisi Türkiye’de yaşıyor değilmi… her neyse, Endonezyada olduğum için şükürler olsun. Burada her ne iş olursa olsun namaz için mola verilir. ” dedi.

    CNN Indonesia ’nın verdiği habere göre, Başkanvekili Yusuf Kalla geçtiğimiz Cuma düzenlenen iftarda, Türkiye’de 18 Mayıs’da İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü toplantısı hakkında konuştu. Kalla, Türkiye ile Endonezya’da ibadet yapma kolaylığını karşılaştırdı ve Endonezya’da bulunan bir müslüman olduğundan dolayı şükrettiğini çünkü Türkiye İslam ülkesi olsa bile ibadet yapma imkanı bulamadığını belirtti.

    Kalla’yı en çok şaşırtan şey ise toplantı sırasında iftar vakti girdikten sonra akşam namazı arası verilmememiş olması. Kalla, “Konuşmacı konuşmaya devam etti. Bırak teravihi, akşam namazı da yok!” iddiasında bulundu. Kalla, kendisini seyahat sırasında olduğu için seferi olduğunu ve akşam namazı ile yatsı namazını cem edip bile birlikte kılabileceğini ama Erdoğan’ın akşam namazı kılmamasına şaşırdığını söyledi.

    Erdoğan Endonezya’da daha önce de gündem olmuştu

    Erdoğan’ın namazı daha öncede Endonezya’da gündem olmuştu. Erdoğan Endonezya ziyaretinde İstiklal camiinde kılınan cuma namazına geç kalarak ikinci rekatına yetişebilmiş ve tek başına kalarak namazı bitirmişti. Endonezyalı bazı alimlere göre, cuma namazının ilk rekatından itibaren hazır olmalı hatta cuma hutbesini kaçırmamalıydı. https://www.cnnindonesia.com/nasional/20180531201634-20-302660/cerita-jk-bandingkan-kemudahan-ibadah-di-indonesia-dan-turki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.