Şimdi Ara

Bu konu ciddi. Lütfen dalgaya vermeyin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu konuya giren herkese iyi akşamlar. Ya beyler uzatmadan soracağım şu soruyu. Hani bizim izlediğimiz bazı yerli dizilerde +10 -18 yaşlarda erkek/kız oyuncular oluyor ya hani. Onlar nasıl gidiyor oraya? Hadi anladık usta oyuncuları. Konservatuar falan okumuş kimseler çoğu. Yani mesela örnek olarak. Çocuklar Duymasında ki nam-ı diğer Havuç. Yani Furkan Kızılay. O dizi ilk başladığında küçücük bir şeydi. Tabii şimdi üniversite öğrencisi. Ya da günümüzden örnek verelim. Alemin Kıralı dizisinde ki en küçük kız. Yani dizide erkek gibi olan. Onlar nasıl bu işin içerisine giriyor? Sınav falan mı var yani? Bilen varsa yardım. Gerçekten merak ediyorum. Belki benim gibi merak eden de vardır.. Tekrar iyi akşamlar..

• Ajanslar sayesinde koç.
  • aileleri ajanslara kayıt ettiriyor.
    geçen sene bizde kayıt olmuştuk 3 arkadaş ajansa , 1 ay sonra aradılar gelin deneme çekimi yapıcaz beğenirsek oynarsınız dediler, tabi beceremedik arkadaşlar kıkır kıkır güldü. (o zaman yaş 20 idi) bizden sonra bi çocuk girdi 15 yaşında tek başına almış reklamı ama izleyemedik deneme çekimini . aldığını nerden öğrendiniz diceksiniz çocuk imza atarken referansa aslan max reklamında oynadığını yazmış biz ordan tanıyorduk bi baktım 1 ay sonra reklamda oynadı çocuk ağladım resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

Ajanslar sayesinde koç.

Ne tür ajanslar yani? Oyuncu falan arıyorlar seçmelere falan mı gidiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise34

quote:

Ajanslar sayesinde koç.

cast ajanslarına başvurcaksın onlar bir veri tabanı hazırlıyorlar ihtiyacı olanda ordan ihtiyacına göre adam seçiyor. mesela öyle bir geçer zamanki deki osman çocuk kazandığı parayla kendi ajansını kurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

aileleri ajanslara kayıt ettiriyor.
    geçen sene bizde kayıt olmuştuk 3 arkadaş ajansa , 1 ay sonra aradılar gelin deneme çekimi yapıcaz beğenirsek oynarsınız dediler, tabi beceremedik arkadaşlar kıkır kıkır güldü. (o zaman yaş 20 idi) bizden sonra bi çocuk girdi 15 yaşında tek başına almış reklamı ama izleyemedik deneme çekimini . aldığını nerden öğrendiniz diceksiniz çocuk imza atarken referansa aslan max reklamında oynadığını yazmış biz ordan tanıyorduk bi baktım 1 ay sonra reklamda oynadı çocuk ağladım resmen

Hangi ajans? İnternet üzerinden mi oldunuz acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

aileleri ajanslara kayıt ettiriyor.

Hangi ajans? İnternet üzerinden mi oldunuz acaba?

slayt ajans gayrettepe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

quote:

Ajanslar sayesinde koç.

cast ajanslarına başvurcaksın onlar bir veri tabanı hazırlıyorlar ihtiyacı olanda ordan ihtiyacına göre adam seçiyor. mesela öyle bir geçer zamanki deki osman çocuk kazandığı parayla kendi ajansını kurdu.

Cast ajans dediğin? Yani Gaye Sökmen gibi mi?
  • quote:

Öncelikle bu konuya giren herkese iyi akşamlar. Ya beyler uzatmadan soracağım şu soruyu. Hani bizim izlediğimiz bazı yerli dizilerde +10 -18 yaşlarda erkek/kız oyuncular oluyor ya hani. Onlar nasıl gidiyor oraya? Hadi anladık usta oyuncuları. Konservatuar falan okumuş kimseler çoğu. Yani mesela örnek olarak. Çocuklar Duymasında ki nam-ı diğer Havuç. Yani Furkan Kızılay. O dizi ilk başladığında küçücük bir şeydi. Tabii şimdi üniversite öğrencisi. Ya da günümüzden örnek verelim. Alemin Kıralı dizisinde ki en küçük kız. Yani dizide erkek gibi olan. Onlar nasıl bu işin içerisine giriyor? Sınav falan mı var yani? Bilen varsa yardım. Gerçekten merak ediyorum. Belki benim gibi merak eden de vardır.. Tekrar iyi akşamlar..

ciddi isen sana bu konuda en doğru bilgiyi ve nereye başvuracağın konusunda yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

tip gerek yeğen

alakası yok her tipten adam var ajanslarda heekezi jön olcak zannediyosun her halde. adam tinerciyi oynuyacak mesela tipi ne kadar bozuk olursa o kadar iyi olur.
  • ünlülerin torpülü de var. bkz: çocuklar duymasındaki küçük kız birol güvenin kızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

tip gerek yeğen

Hocam bence tip gerek falan değil. Yani sanki her dizilerde ki erkek oyuncu çok yakışıklıymış gibi konuşma Allah aşkına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Öncelikle bu konuya giren herkese iyi akşamlar. Ya beyler uzatmadan soracağım şu soruyu. Hani bizim izlediğimiz bazı yerli dizilerde +10 -18 yaşlarda erkek/kız oyuncular oluyor ya hani. Onlar nasıl gidiyor oraya? Hadi anladık usta oyuncuları. Konservatuar falan okumuş kimseler çoğu. Yani mesela örnek olarak. Çocuklar Duymasında ki nam-ı diğer Havuç. Yani Furkan Kızılay. O dizi ilk başladığında küçücük bir şeydi. Tabii şimdi üniversite öğrencisi. Ya da günümüzden örnek verelim. Alemin Kıralı dizisinde ki en küçük kız. Yani dizide erkek gibi olan. Onlar nasıl bu işin içerisine giriyor? Sınav falan mı var yani? Bilen varsa yardım. Gerçekten merak ediyorum. Belki benim gibi merak eden de vardır.. Tekrar iyi akşamlar..

ciddi isen sana bu konuda en doğru bilgiyi ve nereye başvuracağın konusunda yardımcı olabilirim

Hocam en doğru bilgiyi gerçekten isterim..

• quote:

quote:

quote:

pm olarak yazıyorum

• mavi donun var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanın'da Elvin Levinler'i gördüm mesela. Bilmeyenler için Atv de ki Alemin Kıralında oynuyordur. Kadın gerçekten çok ama çok güzel. TV de kine göre gerçekten fark ediyor. Yüzünü çok yakından görme şansım oldu. Yani öyle uzaktan görmedim. Yani güzel isen yetenek falan biraz bahaneye kaçıyor. Yakışıklıysan da öyle. Zaten oynaya oynaya tecrübe kazanıyorsun. Bu iş böyledir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Von Hagen

mavi donun var mı?

Bu işin içine girersem adını yazdırır giyerim hatta..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm olarak yazıyorum

Hocam banada Pm atar mısın? Rica etsem. Merak ettimde.

• verdim gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.