Şimdi Ara

Bu kızlarla basimiz belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lise sonda bi cilginlik edip hoslandigim kiza acilmistim buda sevgilisi varmis ama aralari soguktu kavga edip ayrilmislar bende ask.fm denen site uzerinden (liseli kafasi iste ne dusundugunuzu biliyorum ) buna guzel sozler yaziyodum kiza lakap bile takmistim anonim olarak onunda cok hosuna gittigini soyluyordu sonra kiz illa kimsin kimsin diyip duruyordu bende kim oldugumu acikladim kiz face den bile eklememisti . Sonra nolduda birden sogudun diye sordum oda baska sevdigim var demisti 9 ay sonra tekrar bi adim atiyyimmi suan uni1 siniftayim o sinava tekrar hazirlaniyor ne dersin Dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever58 -- 9 Mart 2014; 18:37:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ez bence ben gittim sen gidemedin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

ez bence ben gittim sen gidemedin de

6 ay sonra belki derim viraz ciddi lutfen

• Oo dehe ölmuş ben gidiyom

• Aman boşver et.Eğer hala seviyorsan dene derim.Ama olucaksa olsun kafasıyla gidiyorsan unut derim
  • bu düşünce yapısıyla üniversite okuman hiç manidar değil kardeş. keşke düşük netler yapsaydin da başka birisi yerini doldursaydi. kusura bakma biraz sert oldu ama durum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

bu düşünce yapısıyla üniversite okuman hiç manidar değil kardeş. keşke düşük netler yapsaydin da başka birisi yerini doldursaydi. kusura bakma biraz sert oldu ama durum böyle

Niye la kotu biseymi yazdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyorsan git konuş

• Valla seni bilmem ama benim kizlarla basim belada degil, onlarin basi benimle belada..

Senin konuya gelirsek kendine guvenin varsa konus tabii ama oyle kalkip 2. msjda bam diye seni seviyorum deme
    Eskilerle ilgili makara yap ne bileyim ask fm kullaniyoduk ne aptaldik gibisinden
    Dn: kiz hala ask.fm kullaniyosa sakin bulasma bosver o kendi yoluna sen kendi yoluna aman diyeyim karsim

• her ne olursa olsun geçmişte denenmiş ve yitirilmiş bir ilişki için tekrar adım atmamanı diliyorum.. seni reddettiğini unutmayacaksın çünkü.. her daim bi boşluk anımız olur neye tutunacağımızı bilemeyiz.. onlarca isim gelip geçer önümüzden onlarca ten onlarca güzel gülümseyiş.. lakin onlara anı dememizin sebebi yeniden yaşanamayacak oluşlarıdır. o anda bir şeyler hissediyordun, o anda yakındınız, o anda bir şeylerin olabilme ihtimali vardı.. lakin o o andaydı. üniversitedesin yahu ??!! ne işin var onunla?
    birazcık kaldır şu duvarlarını insanlara, kadınlara.. sen onu elde ettiğinde mutlu olmayacaksın ki zaten. seni reddedişini hazmedemiyorsun yalnızca. sen onu özlemiyorsun.
    ona yazdığın mesajları özlüyorsun. ona yazdıklarını heyecanla beklemesini, seni yüreklendirmesini.. lakin açıkladın ve büyü bozuldu. unutman gerek en azından aranızda bir şeyler geçmemiş.. birazcık gayret etsen olur belki unutursun.. lakin şimdi de yaşanmamış bir sevda türküsü için üzülmektesin.. belki de en büyük acı budur kim bilir.. dokunmayı düşlediğin tene dokunamamaktır ..sanırım öyle , lakin ölümün olduğu yerde bundan büyük acı mı var? dedi bir adam..

neyse.. ne de çok konuşasım gelmiş yahu öyle benim okuma okuma.. bi parça bırakmışım yine kendimden buralara. neyse şu şarkı çok güzel

• bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Valla seni bilmem ama benim kizlarla basim belada degil, onlarin basi benimle belada..

Senin konuya gelirsek kendine guvenin varsa konus tabii ama oyle kalkip 2. msjda bam diye seni seviyorum deme
    Eskilerle ilgili makara yap ne bileyim ask fm kullaniyoduk ne aptaldik gibisinden
    Dn: kiz hala ask.fm kullaniyosa sakin bulasma bosver o kendi yoluna sen kendi yoluna aman diyeyim karsim

Bugun tekrar aklim yerine geldi niye usteliyim ki umrumda degil artik zaten hergun twitterini kontrol ettigim kiz irademi yenerek 3 haftadir hicbir sosyal medyada profillerine girmiyordum bunu devam ettircem ama nasil unuturum bilmem.

• Ebuduk kullanıcısına yanıt
    merhaba ebuduk
  • sevgilisi olup olmadığını bilmediğin kıza neden açılırsın? önce bi öğren sonra arkadaş ol.

konuya gelince. salla gitsin bi cacık olacağını zannetmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

merhaba ebuduk

selamlar olsun

bi de sayın konu sahibi senin avatardaki ne yahu öyle.. aklıma takıldı geçen de soracaktım unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

merhaba ebuduk

selamlar olsun

bi de sayın konu sahibi senin avatardaki ne yahu öyle.. aklıma takıldı geçen de soracaktım unuttum

İşlemci sanırım

• quote:

quote:

quote:

merhaba ebuduk

selamlar olsun

İşlemci sanırım

hıı.. demek ki zaten ne olduğunu anlayamayacakmışım.. teşekkürler yine de (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba ebuduk

selamlar olsun

İşlemci sanırım

hıı.. demek ki zaten ne olduğunu anlayamayacakmışım.. teşekkürler yine de (:

bilgisayarın beyni gibi bişey

• kıymalı danino kullanıcısına yanıt
    bi kaç kez görmüştüm sanırım kasanın içinle lakin çok fazla kablo var.. çok fazla renk bi de bakır sanırım.. bakır rengi bir şeyler vardı.. çok karışık T.T
  • Ebuduk kullanıcısına yanıt
    o teller altın kaplama olması lazım öyle biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.