Şimdi Ara

Bu kızın ne istediğini bir türlü anlayamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sevgilimle konuşmaya tekrar başladım, öncesinde sevgilim varken biraz konuşmuştuk sevgilimin olduğunu bilmediğinden terslemişti beni.(Art niyetli bir konuşma yoktu) Ben kız arkadaşımdan ayrıldıktan bir süre sonra tekrar mesaj attı, yakın davranıyor, sürekli telefonla arıyor, canımlar cicimler falan.Ama bir çocukla facebooktan ilişki başlattı beni arkadaş ekledikten 15 dakika sonra.Whatsapptan falan arayı açmak istesem de izin vermiyor ve çocuktan hiç bahsetmiyor hala da yakın davranıyor. Yani intikam almaya falan mı çalışıyor fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 6 Şubat 2015; 18:28:11 >

• Kiz misin

edit: hic bisey anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasimodos -- 6 Şubat 2015; 18:20:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasimodos

Kiz misin

Erkeğim hocam

Şöyle özetliyeyim, ilk sevgilimle önceden konuşmuştuk, kız arkadaşım da benim adıma kızı terslemişti o yüzden konuşmayı bırakmıştık kavga ede de.Uzun zaman sonra yazdı, çok yakın davranıyor canımlar falan konular açmalar aramalar, kısa süre sonra facebookta ilişki başlattı bir çocukla, onunla ilgili tweetler atmalar falan. Tabi bende aramızı açmaya çalıştım sevgilisi olduğu için ama hala aynı aşırı yakın davranıyor. İntikam falan mı almaya çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum.

Edit: Ama whatsapp dan ve telefonla konuşurken çocuktan hiç bahsetmiyor iyice yakın davranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 6 Şubat 2015; 18:23:27 >

• EGO EGO EGO

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

EGO EGO EGO

Hocam kendi halinde asosyal bir çocuğum, konuştuğum 1 yada 2 kız ya var ya yok.Ego denen şey nedir haberim bile yok.
  • Biri şu yazıyı türkçeye çevirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

EGO EGO EGO

Hocam kendi halinde asosyal bir çocuğum, konuştuğum 1 yada 2 kız ya var ya yok.Ego denen şey nedir haberim bile yok.

Kardeş sen değil kız ego tatmini yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın adı ne ??
    11 yıl önce açıldı
    Bu kızın adı NE?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quasimodos

Kiz misin

Erkeğim hocam

Şöyle özetliyeyim, ilk sevgilimle önceden konuşmuştuk, kız arkadaşım da benim adıma kızı terslemişti o yüzden konuşmayı bırakmıştık kavga ede de.Uzun zaman sonra yazdı, çok yakın davranıyor canımlar falan konular açmalar aramalar, kısa süre sonra facebookta ilişki başlattı bir çocukla, onunla ilgili tweetler atmalar falan. Tabi bende aramızı açmaya çalıştım sevgilisi olduğu için ama hala aynı aşırı yakın davranıyor. İntikam falan mı almaya çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum.

Edit: Ama whatsapp dan ve telefonla konuşurken çocuktan hiç bahsetmiyor iyice yakın davranıyor.

Hocam yeni sevgilisi Sana da ayni seyi yapsin istiyor bence cunku kizlarin bazilarinda inanilmaz takintilar oluyor. Bunu sorun yapip senden intikam almaya calisiyor gibi geldi bana. Tabi kizi taniyan sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Biri şu yazıyı türkçeye çevirsin.

Mealini ekledim hocam.

@Dr. Donanım : Haa şimdi anladım hocam. En iyisi ben buna cevap vermeyeyim yada var mı önerin?
  • quote:

quote:

Mealini ekledim hocam.

@Dr. Donanım : Haa şimdi anladım hocam. En iyisi ben buna cevap vermeyeyim yada var mı önerin?

Sen hiç takma onu hem değerin artar hemde kız senin peşinden koşmuş olur. Eğer sen ilgi gösterirsen kız birden geri adım atar yani bırak o gelsin.

• 4 kere okudum hiçbir şey anlamadım
  • quote:

quote:

Mealini ekledim hocam.

Kendine güveniyosan (kıza bağlanmak açısından) sen ona daha yakın davran.Fırsat bulursan yapıştır bile.

• Hocam kiz seni yedekte tutmak istiyor yabi biriyle ciktigi zaman onu kiskandirmak ya da onunla ayrilinca unutmak icin seni kullanacak

Ozet:Kizdan hemen kurtul

• Kendini sana sevdirip senden intikam almaya çalışıyor izin verme buna ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.