Şimdi Ara

Bu Kızın İstediği Ne Sizce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben En Yakın Kız Arkadaşımın Kız Arkadaşıyla Konuşmaya Başladım. Öncelerde Seviyeli Konuşuyorduk Ben Fazla Mesaj Atmıyordum Sonra Çok Sık Mesajlaşmaya Başladık. Her Yaptığımızı Birbirimize Haber Veriyorduk Kısaca Sevgili Gibiydik Cnım Cicim Eksik Olmuyordu Mesajlarda Kıskanıyorduk Birbirimizide Ben Sürekli Üzerine Gidiyordum İlişki Başlaması Adına Ama Çok Daha Sağlamcıydı Daha Erken Diyordu. Bende Bu Durumdan Sıkıldım Daraldım Ya Başlasın Ya Bitsin Dedim O Da Bana Aynen Şöyle Dedi 3 Yıllık İlişkimi Bitirdim Ve Bu İlişkide Çok Yıprandım seni Dha Tanımak İsitoyrum İlerde Ne Olur Bilemem Dedi Bende Bitsin Dedim 2 Hafta Konuşmadık Sonra Arkadaşım Araya Girdi Tekrar Konuşmaya Başladık Çok Sıkı Fııkıyız Ama İlişki Konusuna Gelince Hep Ortadayım Diyor Konuyu Çeviriyor. Ama Öyle Bi Kızki Kmseyle Canımlı Cicimli Konuşmaz Mesafelidir Benle İse Öyle Değil Çok Yakınız . Ben Buluşmak İstediğimde Hep Yanımızda Ortak Arkadaşımızda Olsn İstiyor Nedenini Sorduğumda Baş Başa Görüşmemiz Şu Durumda Yanlış Olduğunu Söylüyor. Bende Bu Durumdan Dolayı Ondan Soğuyorum. Dün Tekrar Konuştuğumda Ben Bi Daha Aynı Hatayı Yapmamak Çok Sağlam Adımlar Atmak İstediğini Söyledi Bana Sizce Ne Yapmalıyım... ????? Şimdiden İlgi Gösteren Arkadaşlara Teşekkürler

• hiç bişi yapma yol ver gitsin 3 sene birliktelikten sonra bir bok olmaz demedi deme.
    not:tecrübeyle sabit.beklediğine değmez dostum.
  • Benide Korkutan 3 Senelik İlişkisi. İlişkiyi Kendisi Bitirmiş Olsa Bile İzleri Duruyordur Diye Düşünüyorum..
  • bak kızların taktiğidir bu iş nasıldır biliyonmu bu hatun 3 sene yaşadı etti sonra ayrıldı belkide bırakıldı adam buna ilgi göstermedi vs. zorla yürüttü.şimdi bu ilişkiden sonra sen çıktın kıza ilgi gösteriyorsun onu hoş tutuyorsun bu onun hoşuna gidiyo aslında sana tanımam lazım derken sana alttan alttan kendine aşık edip köpek etmeye çalışıyor.sonra istediğini yaptıracak seni köle gibi kullanacak.sen ayrılmaya kalktınmı o acı çekmicek sen acı çekiceksin.sakın alışma salla gitsin.uğraşma bile.ağır ithamlar yazmış olabilirim ama başıma geldi ve canım çok yandı banada benim sana sölediklerimi söylediler dinlemedim ama şemsiye girdimi açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

bak kızların taktiğidir bu iş nasıldır biliyonmu bu hatun 3 sene yaşadı etti sonra ayrıldı belkide bırakıldı adam buna ilgi göstermedi vs. zorla yürüttü.şimdi bu ilişkiden sonra sen çıktın kıza ilgi gösteriyorsun onu hoş tutuyorsun bu onun hoşuna gidiyo aslında sana tanımam lazım derken sana alttan alttan kendine aşık edip köpek etmeye çalışıyor.sonra istediğini yaptıracak seni köle gibi kullanacak.sen ayrılmaya kalktınmı o acı çekmicek sen acı çekiceksin.sakın alışma salla gitsin.uğraşma bile.ağır ithamlar yazmış olabilirim ama başıma geldi ve canım çok yandı banada benim sana sölediklerimi söylediler dinlemedim ama şemsiye girdimi açılmıyor.

özet...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU KİM?
    8 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.