Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne? (Ss'li) (ÖZET) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmeddcicek

Eee yasadıklarından sonra naptın peki

Bende öyle öpüşme filan yoktu tabi. Kız sürekli senin beni sevdiğin gibi seni sevmek istiyorum filan diyordu, 1 ay filan böyle devam etti en sonunda bu böyle olmaz dedim daha fazla konuşmayalım yoruluyorum filan dedim, hemen kız ben tam senden hoşlanmaya başladım sen böyle diyorsun filan dedi. Egosunun yeterince tatmin olduğunu anladığında konuşmayı bıraktı benimle. Buda bana ders oldu. 4s kuralı kadar gerçek bi kural yok.
  • Tam anlamadım ama kızın bi taraflarını fazlasıyla kaldırmışsınız galiba hocam Yol verin gitsin bu ne böyle işine gelince konuşuyor falan. Yüzüne bile bakma derim Seni resmen kullanıyor, gece gece sinirlendim yine.
  • Şöyle konuşmayı hiç sevmem ama erkek adam trip atmaz. Küsüp kalkıp gitmeler, trip atmalar, özür beklemeler falan gerçekten erkeğin doğasına aykırı durumlar. Dışarıdan üçüncül kişi olarak objektif bir şekilde göz gezdir, ne demek istediğimi anlayacaksın.

İkinci olarak duygularını(ya da hislerini) anlattığın bir kız eğer zaman isteyip de başkasıyla görüşüyorsa, görüşmekle yetinmeyip fiziksel temasa kadar ilerleyip bir de üstüne "sevgili miyiz sanki" diye rest çekebiliyorsa kalkıp gitmek yerine ağırlığını koyacaktın. Trip atmaktan daha etkili olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızla aynı okuldayız dan sonrasını okumadım

• dümenci insanları hayatta sevmem dişisinide erkeğinide sal gitsin bence !
  • Haklısın tabi hocam ama sonucta o an insan en doğru kararları veremiyor ama biz sanki sevgili miyiz diyen kıza nasıl ağırlık koyabilirsin ki kız seni bişeyi olarak görmüyor sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Tam anlamadım ama kızın bi taraflarını fazlasıyla kaldırmışsınız galiba hocam Yol verin gitsin bu ne böyle işine gelince konuşuyor falan. Yüzüne bile bakma derim Seni resmen kullanıyor, gece gece sinirlendim yine.

Tesekkürler hocam yorumunuz için

• Kız samimi değil haşarı. Sende her müsamahayı göstermişsin hakettin doğal olarak. Ayrıca başlığa özet yazıp bi sayfa yazı gömmüşsün şu dünyada daha türlü rezilliklere layık olacak adamsın aslında
    Gerçek hayatta karşıma çıkma Ahmed, gömerim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 21 Mart 2016; 21:26:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüzsüzmüsün arkadaşım olmuyorsa zorlama

• Ağırlığını koyacaktın cümlesini sansür amaçlı kullandım. "Yol verecektin" desem daha uygun olacak sanırım anlam bütünlüğü açısından. @ahmeddcicek

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Hocam en özeti buydu 6 aylık olaylar sonucta.
    İnsallah görüsürüz bir gün hocam kendinize iyi bakın

• ego kokusu aliyorum arkadan yedekleme sisteminin mekanizmasinin sesleri geliyor

• en nefret ettiğim insan tipi. DENGESİZ. Vur tekmeyi.
  • La siz ne yediniz de bu hallere düştünüz lan,ben şu gururumu yenip de sevdiğimi söyleyemiyorum,kız seni itin mabadına sokup sokup çıkarmış hâlâ mesaj falan atiyorsun. Yapmayın etmeyin hormonlariniza yenilmeyin.

• elfgözlülegolas kullanıcısına yanıt

• Aga o kızdan bi halt olmaz ben bile burdan sinirlendim yani sen duşun hem dudaktan opuşcek baskasiyla cok sacma lan

• ChanqeR kullanıcısına yanıt
    Kendisi öpmemiş aslında cocuk öpmüş ama bilmiyorum hocam görmeden de bişey diyemiyor insan

• Ismimiz soy ismimiz aynı ama utandırdın kardeş.
    Konya ovalı mısın yoksa .

• Sen çok çocuksu davranıyorsun. Böyle durumlarda ağır kalacaksın ağır davranacaksın. Ufak şeyleri görmezden gelerek arkanda bir dağ oluşturursun ve de kızı da öyle alıştırırsın. Trip atmayacaksın direk kestirip atacaksın. Acını içinde yaşa. Zaten niyeti varsa af dilemese bile konuşmak isteyecektir. Ayrıca bu kızdan yol olmaz. Ha seviyorum diyorsan unutacaksın. Birazda sen çektirmeyi dene ona. Kız seni kabul edince sen herşeyi unutup devam edeceksin. ilk ayrılmanızda bu yaşananları düşünüp dert edersin son ayrılmanızda kendini asarsın sen. Bir kaç sene sonra da bu yaşadıklarını hatırlayınca güleceksin kendine. Bu kızla geleceğin ol-ma-ya-cak. İster inan ister inanma. Köpeklemeye çalış onu. Umursama. Trip atma. Engel çıkarınca kestirip at.
    Bu ülkede kızlar nazikliği acizlik olarak algılıyor. Kabalığı ise büyüklük olarak görüyor.
    Edit: sebepsiz ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 21 Mart 2016; 23:50:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Gelen en güzelm yorumdu diyebilirim cok tesekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.