Şimdi Ara

bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni her halinden sevdiğini düşünüyorum.yalnız kız çok çirkin.misal dademin beni kıskandırmaya çalıştı birisine aşık oldum diye, bende ne mutlu sana :) diyince bozuldum dedi.sonra erkeklerden bir tek benimle geziyor, başka bir erkek gelince kovalıyor.beni kız arkadaşımın yanında görünce üzgün üzgün oradan uzaklaşıyor.

kısacası ben bu kızı nasıl kendimden soğutabilirim ? yüzüne balgam atsam benden soğur mu ?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 3 Kasım 2013; 12:57:59 >

• up please
  • en iyisi çirkin kız egosu da az olacak beni dinleyecek felan oh ne güzel, güzel kız hiç çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 3 Kasım 2013; 13:01:32 >
  • Balgam kesin çözüm.
  • guzel kızın köpegı olmaktansa çirkinin prensi olurum daha ıyı
  • buz dolabina koyarak tabiki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil]

eyh ?

@Mélih_1905: ama ben kızdan hiç etkilenmedim üstelik zaten bir kız arkadaşım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

guzel kızın köpegı olmaktansa çirkinin prensi olurum daha ıyı

aynen güzel kızın kaprisi, egosu, siniri, tribi ayrı dert aman Tanrım

@Boş Konuşan İnsan işte sorun orda eğer güzel olsa seni seven biri olsa şimdikinden ayrılırdın veya yedeğe çekerdin, kızlarda böyle zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mélih_1905 -- 3 Kasım 2013; 13:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

guzel kızın köpegı olmaktansa çirkinin prensi olurum daha ıyı

aynen güzel kızın kaprisi, egosu, siniri, tribi ayrı dert aman Tanrım

@Boş Konuşan İnsan işte sorun orda eğer güzel olsa seni seven biri olsa şimdikinden ayrılırdın veya yedeğe çekerdin, kızlarda böyle zaten

güzel olanı yedeğe çekerdim hocam, şuanki kız arkadaşımla oldukça mutluyum ben (her ne kadar az buluşabilsek de :( )

• Soğutucuya koyarak

• @Boş Konuşan İnsan sorun orda yedeğe çekmek hiç güzel birşey değil.veya ayrılmak. ben bu yüzden kızdan ayrıldım.çünkü güzel etrafında erkekler egosu tavan biri birgün teklif eder aşık olur sever terkeder dedim ben ayrıldım mutlumusun dersen evet

• quote:

@Boş Konuşan İnsan sorun orda yedeğe çekmek hiç güzel birşey değil.veya ayrılmak. ben bu yüzden kızdan ayrıldım.çünkü güzel etrafında erkekler egosu tavan biri birgün teklif eder aşık olur sever terkeder dedim ben ayrıldım mutlumusun dersen evet

beni seveni yedeğe çekerim demiştim hocam yoksa kız arkadaşıma böbreği gasteye sarıp yolladığım bile olmuştur.o kadar birbirimize bağlıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

quote:

@Boş Konuşan İnsan sorun orda yedeğe çekmek hiç güzel birşey değil.veya ayrılmak. ben bu yüzden kızdan ayrıldım.çünkü güzel etrafında erkekler egosu tavan biri birgün teklif eder aşık olur sever terkeder dedim ben ayrıldım mutlumusun dersen evet

beni seveni yedeğe çekerim demiştim hocam yoksa kız arkadaşıma böbreği gasteye sarıp yolladığım bile olmuştur.o kadar birbirimize bağlıyız

Peki böbreğin kız arkadaşınız tarafından geri iadesi sırasında böbrekte herhangi bir deformasyon göze çarptı mı hocam ?

• Boş Alana Çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsessionC

quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

quote:

Peki böbreğin kız arkadaşınız tarafından geri iadesi sırasında böbrekte herhangi bir deformasyon göze çarptı mı hocam ?

sorunda orada, böbrek hala kızda

• Sen o kızı bana yönlendir hatta mümkünse numarasını ver akşam ifadesini alalım
  • biriside dememişki nick konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

Sen o kızı bana yönlendir hatta mümkünse numarasını ver akşam ifadesini alalım

görsen sende tiksinirsin hocam, şişmanın ve kezbanın önde gideni öğğk
     bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil] bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil] bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil] bu kızı nasıl soğutabilirim ? [ciddi-acil]

• Açık açık söyle istemiyorum diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.