Şimdi Ara

Bu Kızı HALA UNUTAMIYORUM! (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıldır platonik aşığım ve kız beni arkadaşı olarak görüyor.Üzüntüden stresten saçlarım dökülmeye başladı.En sonunda dayanamayıp psikiyatriye gittim doktor antidepresan veri 3 gündür kullanıyorum hayata bakış açım değişti hayata mutlu bakıyorum ama bu kız içimde kara bir bulut gibi durmadan onu düşünüp kıskanıyorum kızı en son geçen sene gördüm arada faceden konuşuyoruz.
    Dün kızın ask.fm'i olduğunu öğrendim bakayım falan dedim (ask.fm radyo kanalı sananlardandım) soruları görünce çılgına döndüm duvara yumrukları saydırmaya başladım ellerim soyuldu kanadı derken yorulup oturdum yerime.

Ardından birtane ask.fm hesabı açtım bu kıza şöyle bir soru sordum aldığım cevap ise:
     Bu Kızı HALA UNUTAMIYORUM! (SS'Lİ)

kızla ben tamamen ayrı dünya insanlarıyız ama ben unutamıyorum kız aşırı zengin.

arkadaşlar doktora gittim antidepresan verdi ama bu kız hariç her türlü düşüncede mutluyum SADECE BU KIZ HARİÇ.

edit: simage kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6FBCC3F -- 23 Mayıs 2015; 13:42:47 >

• Kizin yanina git ayy sen beni arkadasin olarak mu goriyogggn de sonra opucuk yolla ve git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kim diye sormussun !! Ben Buyum seni seviyorum hakkımda ne düşünüyorsun diye sorsan daha az anlaşılırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kız şimdi sevgilisiyle dışarda gezerken sen konu dışında ağlıyorsun, haline üzüldüm imam kardeş.
  • Aciz. Başka kelime bulamadım. Tam bir ACİZsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dont 2000 kullanıcısına yanıt
    su kiz konusunda elimden birsey gelmiyor

• Evet kız da aptaldı, senin kendini sorduğunu anlamadı zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 ay kullandım hiçbir bakış açım değişmedi 3 günde bakış açın değişti vay be csb
  • acayip mutlu olmuyorsun ama biraz daha olumlu bakiyorsun hayata

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

acayip mutlu olmuyorsun ama biraz daha olumlu bakiyorsun hayata

ya o ilaçlar ilk 15 20 gün etki etmez sadece sersemlik hissi verir psikolojik kendi kafanda üretiyorsun yok öyle bir şey
  • kardeşten yürü bak
  • Sersemlik var şuan bazen yerimden kalkmak bile istemiyorum
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.