şimdi mevzuyu en baştan anlatayım size bu yıl lise 4 e gidiyorum sınav yılı tembel bir öğrenci degilim yani çalışkanda değilim orta halli diyebiliriz geçen yıl lise 3 teyken sınıfımıza yeni bir kız geldi başlarda pek ilgimi çekmedi ufak bi tanışma faslı felan günaydın o kadar başka muhabbetimiz yoktu sonraları 1-2 ay sonra arkadaşlar arasında daha çok tanıdım giderek ilgimi çekmeye başladı çabuk bağlanan birisi değilimdir karşıdankinden yanıt almadıkça derin derin düşünceler içerisine girmeyen birisiyim arkadaş olarak iyi anlaşıyorduk beraber test çözmeler felan öğle arasında kantinde yemek tabi bu yemek arası daha çok arkadaş grubu olarak takılıyorduk 6-7 kişi :) veya beden eğitimi dersinde masatenisi oynarkan çok iyiydik sonraları ben daha ileri götürüp yanıt alma faslına geçtim daha yakın oldum okul içinde daha yakın dolaştım daha çok muhabbet kurdum gözlerine baktım tabi benim bu yaptıklarımın arkadaş grubu içerisinde farkında olanlar var ki bu farkında olan arkadaşların kızla bayagı yakın arkadaşlar kız fark etmese bile onların söyleme yada çıtlatma ihtimalleri çok yüksek daha daha sonrasında bu olay dilllere duştü arkadaşlar biz beraberker ooo felan çocukca seyler yapıyolardı yani anlicagınız kızın benim durumumu anlamaması imkansız
kızdan karşı bir tepki yok zıt bir hareket yok hala bu sıkı halimize devam ediyoruz okulun 2. dönemi ilk dönemde dahil olmak üzere folklor gösterisi için haftada 2 gün 3 er saat çalışmalarımız vardı gösteri haftasında son sahne provaları için gösteri yapılacak yerde çalışıyorduk prova bittikten sonra çıktık yürüdük bu bahaneyle evini ögrenmiş oldum
aslında durumdan tam emin değildim bana karşı netbir durumu yoktu bu nedenle okulda felan açılmak istemedim eğer ters bişey olursa diye bu nednle birgün çıktım evinin önüne gittim telefonla aradım aşagı çagırdım ve konuşmaya başladım o an ne söylediğimi pekte hatırlamıyorum ve bana yapma bunu neden böyle düşündün sana böyle düşündürecek bişeymi yaptım dedi arkadaş olarak kalalım dedi ve gitti :)
şimdi madem böyle dicektin neden bu duruma gelene kadar bir tepkin olmadı belkide sınav var ders çalışmaya engel olur diye öyle dedi sonra düşündüm düşündüm düşündüm genel olarak kendimi pek iyi ifade eden birisi değilim yani dışardan bakıldıgında kimse gerçekten tanımaz beni çok yakın arkadaşlarım benim iç dünyamın farkındadır çok konuşkan biriside degilim böyle cıvık tarzlı herkesle bi muhabbet içerisinde bi halim yok kendi halinde sakin efendi takılırım konuşmayı sevmez bi halim vardır neden bilmiyorum
dışardan sert görünüyormusum görünüş olarak duygusal bir yapım yokmuş ancak içim tam tersidir benim.. aşk çoçugu desem çokmu olur acaba :) ki bunu en yakın arkadaşım ve bir kız söylüyor.
neyse dewam edeyim arkadaş kalalım dedi ve gitti
gösteri haftası boyunca hiiiç yaklaşmadım 3-4 gün soğuk davrandım oda aynen benim gibi davrandı gösteriden bir gün önce çalışmalar sırasında aşırı şıcak olmuştu ve serinlemek amaçlı elimde bir karton vardı ona doğru uzattım alıp kullansın diye bi nevi durumu yoklamak amaçlı ama kabul etmedi YOK diye sert bi cevap verdi bu durum geçti gitti kendimce dedimki herkes kendi yoluna unutmaya çalıştım aradan yaz tatili geçti hah tam unuttum derken okul başladı
bu yıl okulda normal davranıyor durumdan hiç bişi anlamış değilim hiiç konuşmaz kaçardı benden şimdi geliyor hiç olmazsa iletişim olaraktan günde 5-6 kelime geçiyor aramızda somurtkan beni görmezden gelen hali gitmiş sanki desemki ilk zamanki hali geri gelmiş ama ben pasif davranıyorum şimdilik kız şimdi daha bi bakımlı daha bi güzel olmuş süslenmiş desek olabilir :) güzel görünmeye çalışıyor
şimdi başka biri var desem benimle yaptıgı arkadaşlık kadar kimseyle takılmıyor beraber olarak yanında kimseyi görmedim haa belki dershanesinden biri vardır dicem okulda neden böyle bana karşı neden yumuşasın
yardım etsenizde şu durumu bi sonuca vardırsak arkadaşlar
tamam kendi kendime gelin guvey olduysam durum ortada bilen bilıyor. Kendiside farkında bu kız neden tepkisiz madem yok diceksin niye soguk davranmaya baslamıyosun
hemen teslim olmayayım beni kolay kız sanmasın diye düşünüyor çalışmaya devam et sabırlı ol zafer senindir hocam tecrübeli bir abin olarak söylüyorum
kardeşim boşver sen sınavına hazırlan,kıza da yüz verme bırak kendisi gelsin bigün tınla bigün tınlama kafası karışsın:)
kızların hayalindeki 3 kelime evli mutlu çocuklu olmaz o yaşlarda. "naz yapayım kovalasın" misali . eğer istiyorum diyorsan bırakmıyacaksın. ona onu çok şaşırtacak mutlu edecek birşey yapmalısın dostum. Sert tavrını da bir kenara bırak ;)