Şimdi Ara

Bu kizdan bir turlu kurtulamadim yardim lutfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaslar ben 19 yasinda bu sene sinava tekrar hazirlanan bir ogrenciyim.Gecen senenin basinda okuldan bir kizla tanistik, kizla hersey iyi giderken ben ona baskasini sevdigimi ve onu uzmek istemedigimi soyledim.Ama daha sonra onsuz olmadigimi anlayinca mesaj attim tekrar ama o gunden sonra hic eskisi gibi olmadi.Belki 30 kere ayrilip baristik.Aslina bakarsaniz icimde ona karsi pek birsey kalmadi ama kizdan kurtulamiyorum bir turlu.Ben uzaklasmaya calistikca o surekli mesaj atiyo.Etmedigim kufur, yapmadigim sey kalmadi.En agir seyleri soylememe ragmen hala mesaj atiyo, su anda da konusuyoruz.Ama kiz cok fazla benim kalemim degil.Mesela sevgisini cok gostermez.Basta sevmedigi icin boyle oldugunu dusunuyordum ama kisiligi bu oldugu icin alistim bu odunluklarinada.Simdi ne yapmaliyim sizce ? Eger dogru duzgun birlikte olabilsek olmak isterim ama ne biliyim en ufak seyde kiskaniyorum onu.O da hic sozumu dinlemiyo.Mesela arkadaslariyla biraz fazla vakit geciriyo, ben bunu istemeyince sorun oluyo.Kisacasi onunla da olmuyo onsuz da olmuyo.Nasil davranacagimi bilmiyorum.Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari..

"Etmedigim kufur, yapmadigim sey kalmadi.En agir seyleri soylememe ragmen hala mesaj atiyo" önce şu öküzlüğünü bi at.Kızlara küfredilmez nazik ol,sorunlarını sakin bir tonda konuşarak halletmeye çalış.

"Mesela arkadaslariyla biraz fazla vakit geciriyo, ben bunu istemeyince sorun oluyo." herkes arkadaşlarıyla vakit geçirir.Adı üstünde arkadaştır gidip eski sevgilisiyle takılmıyorsa bunu neden sorun yapıyorsun? Bırak arkadaşlarıyla takılsın.

"Belki 30 kere ayrilip baristik." En ufak şeyde ayrılalım lafını kullanmayın.Ben bundan sonra ayrılalım demeyeceğim sende deme.1 kez daha bunu dersen geri dönüşü olmaz diyede açıktan tehdit et.Adam gibi ilişki istiyorsan bunu bırakmanız lazım.Hem çok yıpratır hem bokunu çıkartır.

"en ufak seyde kiskaniyorum onu.O da hic sozumu dinlemiyo." en ufak birşeyde kıskandığını bildiği için sözünü dinlemiyor.Hatta mantıklı davranışlar yapmazsan bundan sonra haklı olsan bile ona lafını geçiremezsin.Kendine çeki düzen ver gerekirse sık dişlerini ama yinede sorun olmayacağını bildiğin birşeyde kıskandığını belli etme.Bir süre sonra sendeki değişimi farkedecektir.Üstüne biraz daha olgun görünürsen senin söylediklerin ona mantıklı gelecektir ve kabul etmeye başlayacaktır.Kadınlar/kızlar olgunluk beklerler.

Hadi kal sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 1 Nisan 2013; 14:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellious

Ayril gitsin demekle olmuyo ki.Birakmiyo pesimi, ben kopsam da o benden kopamiyo...

koparacaksın hocam

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arjjen553'ün sözünü dinle. Valla adam cümleleri inceliyor bir güzel. Bende de sorun olsa direk ona danışıcam.. Cümle Mühendisi.

Orijinalden alıntı: arjen553

Güzel kardeşim sana bir abin olarak bikaç öneride bulunacağım lütfen yanlış anlama

"Etmedigim kufur, yapmadigim sey kalmadi.En agir seyleri soylememe ragmen hala mesaj atiyo" önce şu öküzlüğünü bi at.Kızlara küfredilmez nazik ol,sorunlarını sakin bir tonda konuşarak halletmeye çalış.

"Mesela arkadaslariyla biraz fazla vakit geciriyo, ben bunu istemeyince sorun oluyo." herkes arkadaşlarıyla vakit geçirir.Adı üstünde arkadaştır gidip eski sevgilisiyle takılmıyorsa bunu neden sorun yapıyorsun? Bırak arkadaşlarıyla takılsın.

"Belki 30 kere ayrilip baristik." En ufak şeyde ayrılalım lafını kullanmayın.Ben bundan sonra ayrılalım demeyeceğim sende deme.1 kez daha bunu dersen geri dönüşü olmaz diyede açıktan tehdit et.Adam gibi ilişki istiyorsan bunu bırakmanız lazım.Hem çok yıpratır hem bokunu çıkartır.

"en ufak seyde kiskaniyorum onu.O da hic sozumu dinlemiyo." en ufak birşeyde kıskandığını bildiği için sözünü dinlemiyor.Hatta mantıklı davranışlar yapmazsan bundan sonra haklı olsan bile ona lafını geçiremezsin.Kendine çeki düzen ver gerekirse sık dişlerini ama yinede sorun olmayacağını bildiğin birşeyde kıskandığını belli etme.Bir süre sonra sendeki değişimi farkedecektir.Üstüne biraz daha olgun görünürsen senin söylediklerin ona mantıklı gelecektir ve kabul etmeye başlayacaktır.Kadınlar/kızlar olgunluk beklerler.

Hadi kal sağlıcakla

Canim kardesim benim, cakralarimi actin resmen.Cok tesekkur ederim vaktini ayirdigin icin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.