Off yanımda olsa sarılsam öpsem koklasam birlikte uyusak of offff bunun bütün dizilerini izliyorum sırf bu güzellik var diye hastayım hasta
quote:Orijinalden alıntı: elbiskuha elinin altında internet var ve sen hasta ola ola buna mı oldun Benim keyfim kardeşim şuraya bak çok saf temiz ve güzel :)
quote:Orijinalden alıntı: FührerHitler Off yanımda olsa sarılsam öpsem koklasam birlikte uyusak of offff bunun bütün dizilerini izliyorum sırf bu güzellik var diye hastayım hasta İstenya parkta görüyorum bunu az daha çarpışıyorduk göz göze gelmiştik o an bıraktım
quote:Orijinalden alıntı: Tam_Türk quote:Orijinalden alıntı: FührerHitler Off yanımda olsa sarılsam öpsem koklasam birlikte uyusak of offff bunun bütün dizilerini izliyorum sırf bu güzellik var diye hastayım hasta İstenya parkta görüyorum bunu az daha çarpışıyorduk göz göze gelmiştik o an bıraktım Neyi bıraktın?
quote:Orijinalden alıntı: EaGamesRulez quote:Orijinalden alıntı: Tam_Türk quote:Orijinalden alıntı: FührerHitler Off yanımda olsa sarılsam öpsem koklasam birlikte uyusak of offff bunun bütün dizilerini izliyorum sırf bu güzellik var diye hastayım hasta İstenya parkta görüyorum bunu az daha çarpışıyorduk göz göze gelmiştik o an bıraktım Neyi bıraktın? kobrayı bırakmış kardeş