Şimdi Ara

Bu kitapları nerede toplu bir şekilde satabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ekteki kitapları temiz bir şekilde kullandım. Toplu şekilde en iyi fiyata nasıl satabilirim bir fikri olan var mı ?

    Bu kitapları nerede toplu bir şekilde satabilirim ?



  • Gayet güzel bir kütüphane. Satma amacın ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam varsa bu kitaplara benzer kitap tavsiyeleriniz , müteşekkir olurum. Bilirsiniz hocam hoşunuza giden bir kitap okuyunca varlığı sizi mutlu eder, kütüphanenizde bulunsun istersiniz. Ben de bu kitapların ingilizce pdfleri zaten internette mevcut köşede kitapların fiziksel hali duracağına, pdfleri dursun diye düşündüm.
  • Example3 kullanıcısına yanıt
    Ya aslında gayet güzel bir kütüphane seninki.O kitapları okuyan birisi okuduktan önce ve okuduktan sonra diye ikiye ayrılır :) çok şey katar okuyana. Kitaplar sonsuz, birçok kitap eklenebilir tabi ki. Ama size tavsiyem satmamanız olurdu.PAraya ihtiyacınız varsa bilemem tabi ama pdfler varken fiziksel hali var demeniz de..siz bilirsiniz tabi ama ben de zamanında okumam dediğim kitapları sattım ve şu ana bile ara ara satmasa mıydım diyorum.Bence kitap satmak iyi bir şey değil.Eğer varsa kardeşiniz yeğeniniz kuzeniniz onlara bile okumaları için ödünç verebilirsiniz. Keşke param olsa da toptan alsam sizin kitaplığı bile dedim :) sırf meraktan soruyorum kaça satardınız toptan satacak olsanız? Kaç kitap var? kafanızda bir rakam var mı?
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyosunuz hocam, ben kitapları satmasam, belki de başka birisi bu kitapları almak için, bir yayınevine para öder ve o paranın belli bir kısmı, o kitabı yazan insana gider. Böylece, kitap işinden iyi bir getiri elde edildiği görülür ve insanların kitap yazmaya daha fazla teşviki olur ve daha fazla güzel kitap okuruz. Ancak, sorun şu ki bu kitapların fiziksel olması için bazı şeyleri tahrip etmemiz gerekiyor. Artık yaşadığımız çağ gereği, e-book'a tam bir dönüşüm sağlanılması ve kitapların pdflerinin satın alınması gerektiğini düşünüyorum. Tabiki önceden fiziksel olarak okuduğum bir kitabın pdflerini almak için, o kitabı gerçekten sevmek lazım. Kitapladığımda ki bir çok kitabı seviyorum ama sadece bazılarını gerçekten seviyorum işte onların pdflerini satın alıp geri kalanları da köşede tutmayı düşünüyodum hani adının ne olduğu belli olsun da birine felan öneririm diye. Kafamda normalde belli bir fiyat yoktu, fikir edinme açısından buraya konu açtım. Kitap üzerinde böyle ticaret yapmak hoşuma gitmiyor ama :) piyasada en ucuz bulunan fiyattan hepsini toplar %25 indirim yapardım muhtemelen. Bir tane arkadaşım var bu tarz kitaplara ilgi duyan ama kendisiyle şu an farklı illerdeyiz eğer corona mevzusu biterse ona hepsini okutcam zaten :)

    Bu kitapların bana ne kattığını söyliyim. Kitapları okumaya başladıktan sonra, ağırlıklı olarak rafine şeker, işlenmiş et, kızarmış yemek, tarzı zararları kanıtlamış şeyler tüketirken şu an sebze,et, belki biraz meyve, badem,ceviz,fındık tarzı gibi sağlıklı yağ kaynaklar, maden suyu, su , kahve, çay, yulaf, zeytin, tüketiyorum. Normalde sedanter bir bireyken, yıllardır ağırlık antremanı yapıyorum. Normalde daha verimsiz ders çalışırken, artık daha verimli ders çalışıyorum. Ekonominin ne olduğunu öğrendim böylece paramı daha doğru harcamaya başladım. Normalde eşyaların kölesi olmak isterken, artık anın mutluluğunu yaşıyorum. Bir çok şey sayabilirim daha... İlk okuduğum kitap cosmos olmuştu. O kitap sayesinde, mühendis olmayı seçtim ve bence en doğru seçim oldu benim için. Bir kitaba 20-30 tl veriyoruz ama aslında belki de milyara mâl olucak şeyler öğreniyoruz. Sağ olun hocam sayenizde vazgeçtim ben satmaktan, teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Example3 -- 15 Haziran 2020; 1:30:28 >




  • Eğer imkanınız varsa bir kütüphaneye bağışlanması da hoş olabilir aslında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zebramo da satarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmak yerine şehrinizde ki sahaflarda kitapları takas edebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence kitapçılık ve kitap basımı korunması gereken bir şey. Elektronik ortamda da olsun fiziksel basım da devam etsin. Kağıt yapımında kullanılan ağaçlar zaten özel yetiştiriliyor. Buna doğa katliamı olarak bakmak yanlış ve birçok insanın ekmek yediği bir sektör.
  • Hala satılık mı, hangi şehirdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.