Şimdi Ara

Bu kitaplardan herhangi birini okudunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini okuyacağıma karar veremedim. Okuduysanız kitap hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.

Osman aysu-tavşan uykusu
    Cüneyt ülsever-hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim derim ki otur ikisini de oku. Ben ikisini de okumadım ama kitaplar arasında seçim yapmak zorunda bırakma kendini kararsızsan al oku unutma içinden birşey öğrenmeyeceğin tek bir kitap dahi yoktur, en kötü dediğin kitabın bile bir faydası dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calıskan2144

Kardeşim derim ki otur ikisini de oku. Ben ikisini de okumadım ama kitaplar arasında seçim yapmak zorunda bırakma kendini kararsızsan al oku unutma içinden birşey öğrenmeyeceğin tek bir kitap dahi yoktur, en kötü dediğin kitabın bile bir faydası dokunur.

Dediğine katılıyorum kardeşim. Ancak malum ygs'ye hazırlandığım için sadece birini araya sıkıştırıp okumayabilirim yoksa diğerinide sonra okuyacagım elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kitapyurdu.com/kitap/tavsan-uykusu/138864.html&filter_name=tavşan%20uykusu

http://www.kitapyurdu.com/kitap/haci/345708.html&filter_name=hacı%20cüneyt%20ülsever

Tavşan uykusu çok yorum almış fakat beğenen de var beğenmeyen de. Hacı kitapyurdu gibi bi sitede bile tek yorum almışsa çok okuyanı olmamış demektir. Karar senin kardeşim.

• Gereksiz kitaplar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Gereksiz kitaplar!

Bir kitaba gereksiz diyemezsin kardeşim saygı duymak zorundasın yazarına okurlarına. Yaptığın şey çok yanlış.
  • quote:

quote:

Gereksiz kitaplar!

Bir kitaba gereksiz diyemezsin kardeşim saygı duymak zorundasın yazarına okurlarına. Yaptığın şey çok yanlış.

Okumadığın kitap hakkında yorum yapma, ben hiç bir yazara karşı da bir saygısızlık yapmadım, kitap hakkında yazdım!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
    15 yıl önce açıldı
    Bir Kitap Önerisi de Benden !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gereksiz kitaplar!

Okumadığın kitap hakkında yorum yapma, ben hiç bir yazara karşı da bir saygısızlık yapmadım, kitap hakkında yazdım!

Güzel kardeşim git mesajları düzgün oku ben kitap hakkında iyi yada kötü demedim yorumları gösterdim karar senin dedim. Yazara saygısı olan adam ''gereksiz kitaplar'' diyemez. Beğenmediysen kardeşim ben okudum beğenmedim dersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.