Şimdi Ara

Bu kitaplar,ayt matematikte sizce kac net getirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gerçek sınav bilinmez ama bu kitaplar kac net getirir sizce? Karekok ayt matematik yeni aldim.345 AYT mat ikinci derecden esitsizliklere kadar cozdum.Acil geometri yuzde 60 bitti.Endemik yeni nesil geometri henuz baslamadim.Tmyim arkadaslar matematige fazla vakit ayirabilirim.Ayt matematige maalesef biraz gec basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 41 net

• Hocam trollemeyin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BD2DDA2A -- 2 Mart 2019; 18:45:24 >
  • Soru bankası ile derece yapmanın alakası yok diye daha kaç defa konuşulacak bu mevzu ?

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Fark ettiysen sizce dedim?Tabi ki sınavda ne olacagi bilinmez.Ortami germek icin yer ariyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BD2DDA2A

Fark ettiysen sizce dedim?Tabi ki sınavda ne olacagi bilinmez.Ortami germek icin yer ariyorsun.
    Şaka gibi adamlarsiniz ona sinirleniyorum kaç net yapacağını biz ne bilelim arkadaşım. Madem bu kadar merak ediyorsun Apotemi Türkiye geneli deneme yapacak oradan kendini test et.

• Reklam çalışması mı bu abi smjshsmsnmsns

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam havanın nemine ve merkürün dünya ile yaptığı açıya göre netlerin değişecektir. Nem oranı 14.82nin altında ve Merkür dünya ile 935 derece yapıyorsa rahatlıkla 39.75 net gelecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.