Şimdi Ara

BU KİTAP Bİ HARİKA DOSTUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yaa vallahi aşık oldum harika bir kitap mutlaka alınmalı çözülmeli arkadaşlar bende var o yüzden söylüyorum. SS'lerini atıyım görün bi iki sayfasının. Bakın adamlar düşünmüş.

Şuraya bakın lütfen geometrik yer ile ilgili nasıl açıklamalar yapmış.:

Sizin de fikirlerinize sunmak istedim. Yani bayıldım bu kitaba . Kitabın bu sayfalarını ilk kez gördüğümden heyecan yaptım. Hemen paylaştım.:

• PDF olarak var sanirim sende ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de çok beğenmiştim analitik sevmeyen biri olarak bayağı hoşuma gitmişti fakat boğaziçinde okuyan kuzenim elimden aldı kitabı çözme böyle kitaplar diyerek. Neden dedim önce örnek sonra soru olunca sadece soru tipini ezberletmiş oluyormuş neden sonuç ilişkisi içinde güzel bir şekilde kavratmıyormuş mantığını. Bi bildiği vardır dedim bıraktım kitabı

• metabeta M kullanıcısına yanıt
    SINAVOVİÇ paylaşımını yapan arkadaşın blogunda arşiv mevcut indirebilirsiniz pm atarım isteyene de , zaten adam konuyu paylaşmış :

http://forum.donanimhaber.com/m_92045692/tm.htm
  • Blog açıp xwayter'ın PDF'leri paylaşmış Seo'dan para kırmak istiyor yeni üyelik açıp reklam yapıyor kısaca gereksiz.
  • Kac sayfa alsam kac saate biter sence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrServan

SINAVOVİÇ paylaşımını yapan arkadaşın blogunda arşiv mevcut indirebilirsiniz pm atarım isteyene de , zaten adam konuyu paylaşmış :

http://forum.donanimhaber.com/m_92045692/tm.htm

Eyw gördüm konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Blog açıp xwayter'ın PDF'leri paylaşmış Seo'dan para kırmak istiyor yeni üyelik açıp reklam yapıyor kısaca gereksiz.

+1
  • hocam kitap pdf sini PM atabilirmisiniz. Arkadaş bloğundan kaldırmış kitap pdf'lerini.
    bir de o arkadaşın forumdaki nicki nedir biliyor musunuz ?
  • Allahım düştüğümüz durumlara bak, millet kitaplarla aşk yaşamaya başlamış :) geçen biri de karekök denemelerine aşık olmuştu, sınav bi bitsede kurtulsak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.