Şimdi Ara

Bu kiloda spor salonuna gitmem doğru mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradan benimle ilgili bilgili sahibi olabilirsiniz

Diyetimin 15. günü hiç bozmadım ama hiç hareket yok günlük yaşantım çok hareketsiz. Doktorum salona yazılma dedi ama günlük hiç egzersiz yada spor yapmıyorum sadece diyetle olmayacağını düşünüyorum hareket de etmem lazım. Yani sadece diyetle ayda 1 kilo veriyorsam sporla 3 kilo veririm diye düşündüm artık bu durumdan bıktım bir an önce kurtulmak istiyorum. Sizce bu kiloda salona yazılmam doğru olur mu ? Ek olarak birazda çekiniyorum açıkçası o kiloda orada herkes tip tip bakacak diye o bakışlar beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor.

Ek olarak hiç enerjim yok, sürekli yorgunluk kırgınlık var üzerimde reklamlarda bahsedilen Pharmaton'dan alsam bana bir yararı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Buz -- 9 Haziran 2015; 14:04:09 >

• Dostum bırak şimdi multivitamin takviyesini de, o nasıl doktor ki spor yapma demiş. Ayrıca bu kiloda demişsin ve kilonu da yazmamışsın, kimse sana o gözle bakmaz dostum kimse çünkü annesinin karnından kasla fit bir şekilde doğmadı. Rahat ol yani hayatı çok ciddiye alma kasma kendini ve mutlaka bir salona git egzersizini yap, hem adeleler güçlenir hemde daha kolay yağ yakarsın hem hareket falan olur.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Kilomu yazdım mavi yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz hocam.
  • sakın doktorundan habersiz bir şey yapma eğer spor salonunda ayda 3 kilo dahi versen hepsini geri alma şansın var. Bence ideal bir vücuda kavuştuktan sonra spor yaparak şekillendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.