Şimdi Ara

Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

http://store.apple.com/tr/product/MF045ZM/A/iphone-5s-case-siyah?fnode=1193d2f8d5486671b2e22520717325aa5c333b2117181b12ca48596de8a561ceaa75a0fce31050172e70642a0aec8a5f3632e6da218b0302881273385e31b618fec8bf6866b03f4d81176334b618c4e11c6670c7d160970f48520ab923acb2651101450c296cc29117797c107be96873

Bu kılıf çok hoşuma gitti de kullanan varmı acaba emsal olarak farklı marka da olabilir biraz daha uygun fiyatlı kullanan varmıdır acaba

Selam, bu kılıfı (siyah renk) 5S'imi aldığım gün çok beğenip aldım. 4 aydır hiç çıkartmadan kullanıyorum. En ufak bir yıpranma olmadı, ayrıca çok şık ve kalıp gibi oturuyor. Verdiği his de oldukça kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU -- 25 Eylül 2014; 22:55:13 >

• Kırmızı rengini almıştım 5si ilk aldığımda leş gibi kararmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba bende satın alacağım çok hoşuma gitti siyah olanı :)

Kırmızı için bir kaç inceleme sayfasında okuduğumda kararma yaptığını yazmışlardı her renginede on numara gidiyor o renkte ama kararma yaptığını bile bile almakta olmaz şimdi

teşekkürler yorumlarınız için alıcam galiba :)
  • Siyahı kullanıyorum 1 yıla yakındır hiç değiştirmedim çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dk bekleyin bu yorumu editleyip 4 aylık kılıfının resmini atıcam

Buyrun 4 aylık mavi kılıf ve her zaman temiz elle ellemeye çalışşam bile sonuç bu
     Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 25 Eylül 2014; 14:07:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• orjinal kılıfların youtube'da inceleme videoları oluyor oradan bakabilirsin, 5c silikon kılıfı toz tutuyordu, bunda da aynı sorun varsa sakın alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spigen varken
  • http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Slim-Armor-S,PR-330.html

Spigen'in Slim Armor S kılıfını kullanıyorum renk olarak Metal Slate olanından aldım fakat çizik içinde kaldı ilk haftadan kaliteli birşey arıyordum oysaki böyle çizilmeyen ayrıca şeklini bozmayan bunu görmüştüm önerilerinizide beklerim. :)
  • quote:

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Slim-Armor-S,PR-330.html

Spigen'in Slim Armor S kılıfını kullanıyorum renk olarak Metal Slate olanından aldım fakat çizik içinde kaldı ilk haftadan kaliteli birşey arıyordum oysaki böyle çizilmeyen ayrıca şeklini bozmayan bunu görmüştüm önerilerinizide beklerim. :)

Tough Armor yada Slim Armor en sağlam kılıflar, içinden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Ama bu 2 modelden birini al yani.

• Belkin.
  • Slim Armor S olan modelini kullanıyorum ekranada temperli cam ekran koruyucudan taktım gayet hoş duruyor. Teşekkürler öneriniz için.

Belkin'in çok modeli var gerçekten teşekkür ederim öneriniz için varmı önerdiğiniz belkin modelinden kılıf :)
  • Beyler bunun aynısının sahtesini bulabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Slim Armor S olan modelini kullanıyorum ekranada temperli cam ekran koruyucudan taktım gayet hoş duruyor. Teşekkürler öneriniz için.

Belkin'in çok modeli var gerçekten teşekkür ederim öneriniz için varmı önerdiğiniz belkin modelinden kılıf :)

Hocam bulamadım şimdi. Turkcell mağaza'dan almıştım. Elinize verdiği o his çok güzel. Terletme yok plastik.
  • Cebinize sokup çıkartıyorsanız önermem.Çok cabuk deforme oluyor.Birde kararıyor.Sonra bunu kullanmaya başladım.Öyle çok korumuyor ama en azından çizilmeler karşı dayanıklı.
    http://store.ozakiverse.com/iphone5/116-ocoat-03-jelly.html
  • Alacaksaniz bu kilifin siyahini tavsiye ederim. Diger renkleri sanirim hep sorun yaratiyor. Bende de siyahi var ve 1 yila yakindir kullaniyorum cok memnunum

• Spigen den şaşmayın. Hem ince hem kalın korumaları var. En iyisi Spigen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

2 dk bekleyin bu yorumu editleyip 4 aylık kılıfının resmini atıcam

Buyrun 4 aylık mavi kılıf ve her zaman temiz elle ellemeye çalışşam bile sonuç bu
     Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S Bu kılıftan kullanan varmı acaba ? iPhone 5S

Bu fena kararmış gerçekten.

Bu kılıf gerçekten çok güzel, verdiği his, telefona tam oturması, çok iyi bir koruma sağlaması... Demek ki bu kılıf alınacaksa siyah almak lazım.

• teşekkürler bilgilendirme için :)
  • Aynısını 5 liraya aldım, şahane...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.