Evet, alınabilir. Kemanda düşük kalite ürünler biraz şans işidir ama, aklınızda bulunsun. Aynı fiyat, aynı marka, aynı fabrika çıkışlı kemanlarda bile iki kemanın arasındaki fark çok fazla olabilir. Başlangıç için oyuncak kalitesinde olmayan her türlü keman kullanılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kyrafionn
Evet, alınabilir. Kemanda düşük kalite ürünler biraz şans işidir ama, aklınızda bulunsun. Aynı fiyat, aynı marka, aynı fabrika çıkışlı kemanlarda bile iki kemanın arasındaki fark çok fazla olabilir. Başlangıç için oyuncak kalitesinde olmayan her türlü keman kullanılabilir.
yani bu ürün oyuncak kalitesinde değildir değil mi ? iş görür mü yani öğrenene kadar en azından ....
eğer uygunsa almayı düşünüyorum çünkü
yukarı
Bu tür enstrümanların sesinden anlayan birisi ile gitmen lazım keman almaya. Aynı kişinin yaptığı yada aynı üretim bandından çıkan kemanlar arasında deliler gibi fark olabilir. Yeni başlayacaksan özellikle iyi keman alman önemli profesyonel demiyorum iyi keman. Keman senin kulağının alacağı sesleri net ve tok bi şekilde verebilmeli bunun için bu işten anlayan biriyle gidip sesini beğendiğin bir keman alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: darnglove
quote:
Orijinalden alıntı: Kyrafionn
yani bu ürün oyuncak kalitesinde değildir değil mi ? iş görür mü yani öğrenene kadar en azından ....
eğer uygunsa almayı düşünüyorum çünkü
Kemanda bir yamukluk gözükmüyor, fiyatı da uygun. Gönül rahatlığıyla alınabilir.