Şimdi Ara

Bu Kavga Bitmez...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Tiger 800 XC ve BMW F 800 GS .... karşılaştırma... Hangisi daha iyi ? http://www.motosikletmedya.com Motosiklet Medya Dergisi Eylül Sayısında... Ücretsiz dergiyi hemen indirin...

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • neye gore bmw dıyebılıyorsunkı trumh tiger 800 çok kaliteli bi incele
  • Ben zaten kalitesiz demedim ancak BMW F800GS'yle kıyaslandığında adventure motorlarının en hasının BMW'dan çıktığını zaten çoğu kişi bilir , Tiger kaliteli olabilir ama BMW çok daha kaliteli . Her iki motorda tarzım dışında ben r-1 kullanıcısıyım ancak Tiger'i olmasa bile Mısırda F800GS'yi deneme şansı buldum inan bana çok dayanıklı konforlu ve çok rahattı. Tiger'i kullanmadan belkide bu kıyaslamayı yapmak yanlış olur ama herşekilde BMW alır sadece markası için değil , Adventure yani bildiğimiz ismiyle ENDURO motorların en has ve vazgeçilmez markası BMW'dur .

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • bmw tabikide tartismasiz

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bitmez bu askerlik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

Ben zaten kalitesiz demedim ancak BMW F800GS'yle kıyaslandığında adventure motorlarının en hasının BMW'dan çıktığını zaten çoğu kişi bilir , Tiger kaliteli olabilir ama BMW çok daha kaliteli . Her iki motorda tarzım dışında ben r-1 kullanıcısıyım ancak Tiger'i olmasa bile Mısırda F800GS'yi deneme şansı buldum inan bana çok dayanıklı konforlu ve çok rahattı. Tiger'i kullanmadan belkide bu kıyaslamayı yapmak yanlış olur ama herşekilde BMW alır sadece markası için değil , Adventure yani bildiğimiz ismiyle ENDURO motorların en has ve vazgeçilmez markası BMW'dur .

son cumlenı oku ıstersen

• quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

Ben zaten kalitesiz demedim ancak BMW F800GS'yle kıyaslandığında adventure motorlarının en hasının BMW'dan çıktığını zaten çoğu kişi bilir , Tiger kaliteli olabilir ama BMW çok daha kaliteli . Her iki motorda tarzım dışında ben r-1 kullanıcısıyım ancak Tiger'i olmasa bile Mısırda F800GS'yi deneme şansı buldum inan bana çok dayanıklı konforlu ve çok rahattı. Tiger'i kullanmadan belkide bu kıyaslamayı yapmak yanlış olur ama herşekilde BMW alır sadece markası için değil , Adventure yani bildiğimiz ismiyle ENDURO motorların en has ve vazgeçilmez markası BMW'dur .

son cumlenı oku ıstersen

Ben okudum cümlemi , bir yanlış yok BİLDİĞİMİZ ismiyle dedim kimse F serisini adventure olarak bilmiyor . Sen bile enduro demiştin ki KTM'le BMW'unun karşılaştırılması yapılmıyor bu açılan başlıkta

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System

• neyse uzatmıyorum tartısmayı
    dedıgın olsun :)
  • 3 silindirli olduğu için Triumph 800XC daha konforlu dolayısıyla asfalt ağırlıklı kullanacaklar Triumph'ı tercih edebilir. Arazide ise F800GS bir fırt önde gibi. İngiltere'de yapılan karşılaştırmada yılların motorcuları "ikisi de iyi" dediler. Türkiye'de BMW'nin şişirilmiş fiyatları ve pahalı servisi olmasa daha stabil olduğu için tercih edilebilir ancak alıp uzun yılar kullanmayı düşünen birisi de Triumph'ı tercih edebilir.

Diğer taraftan bu motorların fiyatları da çok ucuz olmadığı için bunlara verilecek parayla ikinci el yüksek model bir R1200GS almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: mightywings

3 silindirli olduğu için Triumph 800XC daha konforlu dolayısıyla asfalt ağırlıklı kullanacaklar Triumph'ı tercih edebilir. Arazide ise F800GS bir fırt önde gibi. İngiltere'de yapılan karşılaştırmada yılların motorcuları "ikisi de iyi" dediler. Türkiye'de BMW'nin şişirilmiş fiyatları ve pahalı servisi olmasa daha stabil olduğu için tercih edilebilir ancak alıp uzun yılar kullanmayı düşünen birisi de Triumph'ı tercih edebilir.

Diğer taraftan bu motorların fiyatları da çok ucuz olmadığı için bunlara verilecek parayla ikinci el yüksek model bir R1200GS almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Evet F800 gibi bir motoru alma seçeneği olanların R1200GS almaları gerçekten daha mantıklı

Motocross İs My Life

Yamaha Yzf R-1 2009
    Akrapovic Exaust System

• MotoBoz_1981youtube
    Bir amacımız vardı, o motosikletle rotalar hayal etmiştik.. sanki oldu gibi..
    https://www.youtube.com/watch?si=4zPKteqIOWvxjvn7&v=dYmICp-GKWo&feature=youtu.be
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.