Bildirim
Bu kasa alınır mı fiyatı iyi mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alınır niye alınmasın güç kaynağıda güzel -
Biraz tuzlu geldi bana -
quote:
Orijinalden alıntı: RequalS
Biraz tuzlu geldi bana
aynen kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin_Armagan -- 12 Nisan 2017; 9:53:12 > -
Acikcasi dark hexagon veya n10 + 600 watt 80+ alirim daha iyi. Daha iyi kasalar. Benzer fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RequalS
Biraz tuzlu geldi bana
Hocam içinde 600w 80+ güç kaynağı olan ve adı sanı duyulmuş bir marka kasa daha ucuza yok ki. Varsa beni haberdar edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 12 Nisan 2017; 18:58:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alınır bence güzel kasa -
Merhaba,
Sormuş olduğunuz kasanın içerisinde Corsair'in VS serisi 600 WATT 80 PLUS White sertifikalı güç kaynağı yer almaktadır.
http://www.corsair.com/en-eu/vs-series-vs600-600-watt-80-plus-white-certified-psu-na
Şu anda piyasada bulunan ekran kartlarını sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek tek kanal 12 V çıkışından 576 WATT besleme kapasitesine sahiptir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tech guru
Merhaba,
Sormuş olduğunuz kasanın içerisinde Corsair'in VS serisi 600 WATT 80 PLUS White sertifikalı güç kaynağı yer almaktadır.
http://www.corsair.com/en-eu/vs-series-vs600-600-watt-80-plus-white-certified-psu-na
Şu anda piyasada bulunan ekran kartlarını sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek tek kanal 12 V çıkışından 576 WATT besleme kapasitesine sahiptir.
Bilgi için teşekkürler hocam satın aldım zaten kasayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatına göre güzel bir kombinasyon olmuş aslında. En azından alelade bir marka değil Corsair.
Hayırlı olsun ve güle güle kullanın hocam. -
Alınır tabikide sorun çıkartmaz fiyat konusunu bilmem -
güzel kasa o acıdan alınır ama fiyat performans açısından ben almam. nıç diyorum yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X