Şimdi Ara

Bu kasa 2500 tl verilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım şirkette patronumun elinde bi kasa var ve 2500tl ye satıyor kasa 2. el ben sizlere bi danışmak istedim bu kasanın bu kadar ederi varsa almayı düşünüyorum özellikler aşağıdaki gibi

intel core i7 950 3.06 ghz 8mb 1366 pin
    asus rampage III extreme intel x58 soket 1366 ddr3 2200 mhz o/c anakart
    3x2gb corsair x ms3 ddr 3 ram
    zalman cnps 10x extreme
    sapphire readon 5970 2 gb 512 bit ddr 5
    creative x-fi xtreme ses kartı
    coolermaster cosmos 1000 kasa
    2 tb hdd
    win 7 64 bit pro işletim sistemi

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• verilebilir
  • Bencede verilebilir :)
  • verilebilir..

İmzamdaki ilk üçlüyü işlemci+anakart+ramleri satıyorum bende.. 950 lira.. ramler ömürboyu garantili.. anakartın 1yıl daha garantisi var.. işlemcinin garantisi yeni bitti . benimde teklifimi değerlendirebilirsin.. :D
  • 2.el parça parça piyasası;

işlemci:400
    anakart : 500
    ram : 90
    soğutucu : 80
    ekran kartı:600 ( ben o karta bu parayı vermem ama piyasası bu )
    ses kartı : 75
    kasa : 220
    hdd : 190

işletim sistemini yazmadım.orjinalmi yoksa sistemde kurulu olarak çakmamı bilmediğim için

bu şekilde toplamda : 2155 tl yapıyor..

haydi olsun olsun 2300 tl.yinede o parayı bu kasaya vermem,çünkü 2300 tl'ye çok daha performanslı kasa toplarım
  • fiyati 5970 artirmis. ben o fiyati o kasaya o ekran kartina vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o fiyata SSD dahil sistem toplarsın . Boşa para verme derim sana .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda arkadaş fiyatlarıyla birlikte izah etmiş zaten. Bence verilmez.

• 2. el değerlerine tek tek baktığımızda fiyatı fazla gelebilir fakat sistemi toplayan kişi gayet iyi parçaları bir araya getirmiş tabi 1.5-2 seneye yakın bir zaman geçmiş aradan parçalar eski durabilir fakat ileride sadece ekran kartı geride kalır gibi duruyor yoksa parçalar daha en az 4 sene sizi üzmez.

eğer bilgisayar toplamadan anlıyorsanız kendiniz toplayın. anlamıyorsanız teklifi değerlendirin.

sıfır toplamaya kalkarsanız yan bileşenlerin fiyatına bakalım (işlemci anakart ekran kartı hariç)

kasa hala 530 tl

2 tb hdd 250 lira civarı

ses kartı 150 lira

soğutucu 190 lira

ram 220 lira.

1340 lira bu parçalar

---

üstüne işlemci ekran kartı anakartı dahil edelim

intelin en iyi işlemcilerinden biri , Intel Core i7 3820 3.6 GHz 10MB Lga2011 650 lira

anakart asusun anakartı Asus P9X79 Pro , 650 lira

top model ekran kartı hd 7970 1000 lira

3700 civarı kasayı zamanında toplayan kişiyle aynı mantıkta (en yüksek modellerle) sıfır kasa toplayabiliyorsunuz.

karar sizin biraz indirim yaptırın tam orta kararda alıp almamak size kalmış. ben olsam 2250 lira civarına alırdım.

• 2500TL vermeyin , sistemin etmeyeceğinden değil , o fiyata çok daha mantıklı sistem toplanabileceğinden dolayı. 2000e bana yayar diyin verirse alın vermezse baştan sistem toplayın
  • Verilmez sıfır daha mantıklı bir pc toplanır

• aynı performansta bir sistem 2000 TL ye toplanabiliyorsa

eski, güncel özelliği olmayan sisteme 2000 TL verilmez

İ3 (1155), o işlemciden daha performanslı
    ekran kartı da HD 7870 le aynı seviyede
  • yorumlarını için teşekkür edrim arkadaşlar patrona 1500 veririm dedim helaliden oda güldü bakarız dedi yaparız bieşeyler 1500 1750 versem olur heralde bu arada işletim sistemi orjinal
  • 1500 liraya alırsan süper.. 2000 liraya alırsan da gayet iyi fiyat.. boş kasa 400 500 lira..
  • sistemin fiyatını 1900 tlye kadar düştü patron daha aşşağı olmaz diyor şimdi bu sistemi alsam kendi sistemimi satabilirmiyim acaba o var benim sistemimde fena değil aslında

kasa coolermaster haf 932
    anakart asus m4a87td
    işlemci amd x4 955
    ram 8 gb cl 7 1333 mhz
    power ocz 550+80 watt
    ekrankartı powercolor 5870

bu sistemde yaklaşık iki yıl önce sizlerin tavsiyesi ile toplamıştım 2300 tl civarı bi para vermiştim aslında patrondaki bilgisayara pek ihtiyacım yok gibi çünkü kendi sistemimde hiç bir oyunda beni üzmedi şimdiye kadar bu kasayı almak istememin tek sebebi anakartı çok iyi hemde nede olsa intel işlemcili kasasını zaten kullanmak istemem benimkinden iyi gibi ama kendi kasamı çok seviyorum nedense

birde ben o sistemi alsam ondaki 5970 ve benim 5870 bir arada çalıştırabilirmiyim böyle birşeye gerek varmı sizce

biryanım bu sistem bu fiyata kaçmaz diyor öteki yanım mok yeme neişin var o sistemle kendi sistemin yeter sana diyor

• kendi sistemini sat, 1900 lirayı üzerine koy.. i5 3570k, z77 chip setli ve gtx680 ekran kartlı, ssdli makine topla :)
  • Patronun sistemini 1900TL ye alabilirsin, fiyatı güzel. Kendi sisteminide satıp , patronun ekran kartınıda satıp güzel bir ekran kartı alırsın. Kullanımına devam edersin. Patrondan 1900e alsan bile parça parça satsan kar edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.