yeni ekran kartı alacam ama dx 10 düşünmüyorum.1950Pro düşünüyodum ama bu kartı beğendim 7600 GT ile arasında 10 dolar fark var doğrusu fiyatının bu kadar düşmesine şaşırdım acaba nasıl bi kart tavsiye edermisiniz
DX10 kartlar da artık daha yeni, 2. nesil modeller (2900pro 8700GTS 8800GT) ufukta olduğu için, bu gibi DX9 un orta üst seviye kartlarında acaip düşüşler var ve gayet normal. Performansta 1950pro olamaz ama 1900GT ile denk bir kart.
oyunlarda 1950 pro yu geçermi acaba bu kart.Markasının nvidia olması oyunlarda belki de bi avantaj olabilir.
bu testi incele zaman zaman 7800 serisinin bile gerisinde kalıyo bu kart bence o kadar iyi bir kart değil testde dediğine göre 256 bit lik gücü gösteremiyen bir kart
bu testi incele zaman zaman 7800 serisinin bile gerisinde kalıyo bu kart bence o kadar iyi bir kart değil testde dediğine göre 256 bit lik gücü gösteremiyen bir kart
genel manada 1950pro 7900gt ile eşdeğer kesinlikle 7600gt ayarında deil.7900gs ile de ikiz kardes denilebilir.Fakat oc potansiyeli 7900 ler kadar iyi deildi benim hatırladığım kadarıyla ama aa ve hdr yi açabiliyor 7 serisi açamıyor maalesef.
şuan ati x700 var performansını beğenmiyorum 17''lcd monitör var buna uygun 120 dolarlık kart arıyorum.Çok uçuk kart olmasına gerek yok.O/c yapmıycam sizce hangisi daha iyi gider benim sisteme dx10 olmuycak
quote:
Orjinalden alıntı: dallas41
oyunlarda 1950 pro yu geçermi acaba bu kart.Markasının nvidia olması oyunlarda belki de bi avantaj olabilir.
geçemez
yani sparkle 7900GS nin çekirdek ve bellek hızlarını nasıl öğrenebilirim acaba
gpu 525 bellek 1440
quote:
yani sparkle 7900GS nin çekirdek ve bellek hızlarını nasıl öğrenebilirim acaba
450/1300 olabilir
gpu hızı düşükmüş
quote:
gpu hızı düşükmüş
oc performansı çok iyi bu kartın en kötü ihtimalle 450 dedim. çünkü farkı markalarda 450 lik ve 525 lik versyonları var . hatta xfx in xxx versyonu 600 lük çekirdek hızına sahip 7900gt ler bile deli oc oluyordu bu gs lerde saat hızı düşük gt olduğundan oc ile gt hızlarına rahat çıkar
yani benim şuanki x700 den sonra bayaa bi performans artışı görebilirim dimi
quote:
Tabiki gösterir gönül rahatlığı ile alabilirsin hatta ben bile düşündüm şimdi ama dx10 desteği yok malesef.
quote:
bi bakıma sınıf atlarsın
1650 xt al bak keyfine
quote:
çağ atlarsın o kadar diyim :)
quote:
Orjinalden alıntı: numerik
1650 xt al bak keyfine
bence 1650xt den daha iyi performanslı fiyatları aynı 7900GS daha iyi olur diye düşünüyorum