Şimdi Ara

Bu kart neden bu kadar ucuz acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24359

yeni ekran kartı alacam ama dx 10 düşünmüyorum.1950Pro düşünüyodum ama bu kartı beğendim 7600 GT ile arasında 10 dolar fark var doğrusu fiyatının bu kadar düşmesine şaşırdım acaba nasıl bi kart tavsiye edermisiniz

• DX10 kartlar da artık daha yeni, 2. nesil modeller (2900pro 8700GTS 8800GT) ufukta olduğu için, bu gibi DX9 un orta üst seviye kartlarında acaip düşüşler var ve gayet normal.
    Performansta 1950pro olamaz ama 1900GT ile denk bir kart.
  • oyunlarda 1950 pro yu geçermi acaba bu kart.Markasının nvidia olması oyunlarda belki de bi avantaj olabilir.
  • alacaksan 1950pro al 7600gt den iidir
  • x1950pro 7900gt ayarında bi kart
  • http://www.tomshardware.com/2006/09/14/the_geforce_7900gs_is_nvidias_new_mid-range/

bu testi incele zaman zaman 7800 serisinin bile gerisinde kalıyo bu kart
    bence o kadar iyi bir kart değil testde dediğine göre 256 bit lik gücü gösteremiyen bir kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: numerik

http://www.tomshardware.com/2006/09/14/the_geforce_7900gs_is_nvidias_new_mid-range/

bu testi incele zaman zaman 7800 serisinin bile gerisinde kalıyo bu kart
    bence o kadar iyi bir kart değil testde dediğine göre 256 bit lik gücü gösteremiyen bir kart

genel manada 1950pro 7900gt ile eşdeğer kesinlikle 7600gt ayarında deil.7900gs ile de ikiz kardes denilebilir.Fakat oc potansiyeli 7900 ler kadar iyi deildi benim hatırladığım kadarıyla ama aa ve hdr yi açabiliyor 7 serisi açamıyor maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan ati x700 var performansını beğenmiyorum 17''lcd monitör var buna uygun 120 dolarlık kart arıyorum.Çok uçuk kart olmasına gerek yok.O/c yapmıycam sizce hangisi daha iyi gider benim sisteme dx10 olmuycak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dallas41

oyunlarda 1950 pro yu geçermi acaba bu kart.Markasının nvidia olması oyunlarda belki de bi avantaj olabilir.

geçemez
  • yani sparkle 7900GS nin çekirdek ve bellek hızlarını nasıl öğrenebilirim acaba
  • gpu 525
    bellek 1440
  • quote:

yani sparkle 7900GS nin çekirdek ve bellek hızlarını nasıl öğrenebilirim acaba

450/1300 olabilir
  • gpu hızı düşükmüş
  • quote:

gpu hızı düşükmüş

oc performansı çok iyi bu kartın en kötü ihtimalle 450 dedim. çünkü farkı markalarda 450 lik ve 525 lik versyonları var . hatta xfx in xxx versyonu 600 lük çekirdek hızına sahip
    7900gt ler bile deli oc oluyordu bu gs lerde saat hızı düşük gt olduğundan oc ile gt hızlarına rahat çıkar
  • yani benim şuanki x700 den sonra bayaa bi performans artışı görebilirim dimi
  • quote:

yani benim şuanki x700 den sonra bayaa bi performans artışı görebilirim dimi

Tabiki gösterir gönül rahatlığı ile alabilirsin hatta ben bile düşündüm şimdi ama dx10 desteği yok malesef.
  • quote:

bi bakıma sınıf atlarsın
  • 1650 xt al bak keyfine
  • quote:

çağ atlarsın o kadar diyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: numerik

1650 xt al bak keyfine

bence 1650xt den daha iyi performanslı fiyatları aynı 7900GS daha iyi olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.