Şimdi Ara

Bu kart bu sisteme uyar mı [AKŞAM ALIYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sistemim aşağıdaki gibi

İşlemci: İntel Core i5-4460
    Ram: 2x4GB Kingston DDR3
    Anakart: Gigabyte GA-H81M-DS2 anakartta yine aynı şekilde DDR3 PCİ-E x16
    Şuanki ekran kartı: Gigabyte GT-420
    PSU: tam emin değilim ama sanırım 300W yeterli olur mu? kasam BROSS 6063D ama internette bi yer 250W diyor bi yer 300W diyor bilmiyorum üstünde yazmıyor

Akşam MSI GTX 1050 Tİ almayı düşünüyorum
    http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-p-HBV0000023AGJ

buyrun linki anakartım ve ramlarım DDR3 ekran kartı GDDR5 uyuşmazlık olur mu?
    birde maksimum 700 liraya önerebileceğiniz kart var mı yoksa linktekini alayım mı?
    birde tek fanlı ama yazın 8-10 saat oynarım yeri gelir yanma vs olur mu kartta? kasamın yan tarafı açık iç hava sirkülasyonu yetersiz gibi kasa fanım çalışmıyor ama hallederim orası problem değil
    Teşekkürler

• up up upp
  • 1050ti iyi seçim olur birde kaliteli 450-500w güç kaynağı alın.Sistemi güvene alırsın.
  • Psu güçsüz oldu için 1050ti mecbursun psu güçlü olsaydı 1060 da giderdi .
    Not 1050ti senin için yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 13 Ocak 2017; 19:40:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramlerin ve anakartin DDR3 olması ekran kartını irgalamaz.ekran kartı ddr5 diye ram ddr5 cikmadiki uyum sorunu olsun.o güç kaynağında güvenme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim değerli cevaplariniz için internette 40 liraya bir 300w PSU buldum ama daha pahalı alamam bütçe en uç noktada bu psuya ek ekleme vs birşey var midir :D yada 300 wattsa almayayım mı kasadan bı bakayım yazar belki
  • Ekran kartı tamam ama 300W biraz sıkıntı olabilir. Bir de markasız ve 12V çıkış kanalı birden fazla ise yine problem olabilir. En az bir 400W tek ve ya çift 12V kanal psu olsa bence rahat nefes alması açısından iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen 1050 ti o psu ile çalışır ama ben olsam riske etmezdim, yazık.
  • Arkadaşlar psu en az 50 lira yapıyor ve emin olun kartı alınca maksimum 10 liram kalıyor 6 pin girişi vs duydum harici ekstra bir güç bağlayabilir miyiz bu işin farklı bir çözümü var mı ve psu 250W çok çok yüksek ihtimal
  • up arkadaşlar sipariş geçicem sabah erkenden
  • O psu olmaz dostum üzgünüm daha fazla masraf çıkarır sana ileride. Çok da ileri değil..
  • Ekran kartı remi ile sistem reminin bir alakası yoktur.
  • hocam harici güç vs bağlayabilir miyim? başka bir çözüm yok mu
  • bestzedDH B kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 liraya ne PSU alacaksınız? Marka/model nedir? Sıfır olarak 50 liraya alacağınız hiçbir PSU sizinkinden iyi olmayacak.O bütçeyle en azından forumun ikini elinden ya da diğer platformlardan FPS, ASUS gibi markaların 300-400 PSU'larına bakın daha hayırlı ya da 1050 ti'den vazgeçin. Ne olduğu belirsiz 250 watt ve tahminimce uzun yıllardır kullanılan PSU'ya sistem emanet etmeyin.
    Hocam o zaman forumdan uygun ve fazla kullanılmasmış bir 400W psu alın en az ikinci el olacak şekilde. 250W olmaz. Az gelir. Zatne önerilen 300W 1050Ti için. Kaldı ki 300W ile de riske edilmez zaten. Siz dediğim gibi yapın olmazsa.

• Evde bir kasa daha var ondaki PSU bu şekilde bu yeter mı acaba birde bir harddiskim daha var onuda bağlayabilir miyim bilgisayara
  •  Bu kart bu sisteme uyar mı [AKŞAM ALIYORUM]
    Bağlar, bağalrsınız da. Dediğimiz gibi güç kaynağı yetersiz. Ekstra sata bağlamak için güç kaynağında fazladan sata çıkış kabloları olması lâzım. İllâ ki 1050Ti olacak ise, siz önce güç kaynağına önem verin. Şuan güç kaynağınız çok düşük. Yukarıdaki attığınız resimde de güç kaynağı da 300W ve markası kötü. Ben 300W bir güç kaynağına da emanet etmem o sistemi. Ha şöyle bir şey olabilir ama onu da hiç tavsiye etmiyorum ve ileride hatalar meydana gelebilir, sistem elinizde kalmasın sonra; 2 Psu yu aynı sisteme takabilirsiniz. Bunu bazı yolları var Google'da araştırırsanız. Fakat hiç mi hiç önermiyorum. Ne olur ne olmaz. İleride sistem sıkıntı çıkarır falan. Bütün sistemden olmayın sonra.

*2. En çok tavsiyede bulunacağım sağlıklı madde budur; 2 adet psu var diyorsunuz. Biri 250W biri de 300W. Bunları ikinci el bölümünde satarsınız. Çok bir fiyattan gitmez ama elinizdeki paraya ek para kaynağı olur. Ve yine forumdan ikinci el en az - 400W -, güzel, fazla kullanılmamış bir psu alırsınız, keyfinize bakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 13 Ocak 2017; 21:54:00 >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam internette 10-15 liraya var ama anlamadım
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-350w-atx-fsp-performansli-guc-kaynagi-power-supply-374961700/detay
    şu nasıl mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.