Şimdi Ara

bu kadar yıl yaşadınız en iyi tecrübeniz ne oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köprü olduğu halde ayıya dayı dememek...
    başarmak istediğim şeyi kendi emeğimle başarmak dayı kılıklı ayılar sayesinde değil ve bu nedenle gücümün zirvesindeyim...
  • .. her doğru her yerde söylenmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

Dünyada sevgi diye birşey yoktur, bütün ilişkiler temelinde çıkar ilişkisine dayanır, insanlar bunları görmez ve reddeder sevdiklerine inanırlar, kimi üstünü o kadar örterki uzun zaman alır vazgeçipte bitirmesi o sevgiyi, kim doğdugundan itibaren ölümüne kadar aynı şeyi sevebilirki? sevgi insancıl bir duygu olsa bile hayvanlarda daha gelişmiştir. zaman, sevginin en büyük düşmanı, mantığın ise en büyük dostudur. ama sevgi kelimesinin anlamının kişiden kişiye değişmesi, insanların bu doğru fikre karşı çıkmasını sağlar. hatta pek çok kişi düşünmez bile.

Sevgi tekdir, o da anne sevgisidir. Onun da sebebi biyolojik olarak bize can verdiği içindir.

bu benim tecrübem, bakarsın ilerde modifiye olmuş yeni bir "en iyi" tecrübem olur.

-1111
    bence bazi sevgiler vardir ki maddi hic bir sey aklina gelmez.tabii anne sevgisi bambaska ama cok azda olsa boyle sevgiler vardir.hayatinizda olacaktir.bana guvenebilirisin.

ayrica deep impact harbi dediklerin cok dogru.yani + 9999999 ussu 999999999
    ama o tecrubeyi edinmek cok onemli gercekten.insan ruyada gibi.bir yerlere kosuyor devamli.saniyorki oraya varinca olay bitecek.halbuki oraya varinca yeni bir yer goruyor devamli bu boyle gidiyor.

• Dürüst olmak da çok önemli ... Hep kazanırsın
  • cıddıyetı isine konsantreyı gec kawradım hep kafamda baska seyler olurdu bunları yawas yawas atıorm kafamdan ogrendıgım en onemlı seylerden bırı ; işini sewmek we iyi konsantre olmak....

Allah bana 2. bir sans daha wardıda hatamdan dondum suan cok mutluyum
  • en iyi tecrubem genc yasta evin erkegi olmak olsa gerek neyse gencler girmeyelim bu konulara
  • quote:

Orjinalden alıntı: aDoLF®

en iyi tecrubem genc yasta evin erkegi olmak olsa gerek neyse gencler girmeyelim bu konulara

bizide aydınlatmış oldun saol abi
  • ulan cego beşiktaşa gelcem diye can atıyodun al sana fırsat şimdide oooooooo işimiz var
  • kes lan
  • Ölmeyi deneyip öl(e)memek.
  • şok oldum şaşkınlık içerisindeyim
  • işe girdikten sonre kimseye güvenmemeyi öğrendim
    işten sonra yaşam çevremi daraltmam gerektiğimi anladım.
  • cubulubu cubilubu yaparsak cubulupluplup olur.
  • internetten hayatın anlamı bulunmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

internetten hayatın anlamı bulunmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: CEGO

şok oldum şaşkınlık içerisindeyim

niye lans
  • ehliyetsiz araba kullanmak yada arkadaşlarımla vakit geçirmek istediğim zaman bazı şeylerimi kaybetmek gibi ...
    halada oluor arasıra... mesela son 1 ayda aşırı çok cd çektim verdim karşılıksız sayılabilcek değerde arkadaşlrıma...
  • her gördüğüne inanma!
  • kimsye a_1r1 güvenme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.shady

quote:

Orjinalden alıntı: CEGO

şok oldum şaşkınlık içerisindeyim

niye lans
    olum falan tırstım ühü üstüme gelme tanıtsana ülkeni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.