Şimdi Ara

BU KADAR OLMAZ,YAZIKLAR OLSUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle medyanın, böyle önemli, Türk futbol tarihini yakından ilgilendiren bir haberi atlayan medyanın Allah belasını versin başka da bir şey demiyorum. Bir süredir V.Hooijdonk un böyle birşeyler söylediğine dair haberler geliyordu kulağıma ama o zaman açmamıştım bu konuyu. Çünkü haberi yapan yayıncı falan belli değildi.
    Buyrun fb li arkadaşlar, savunma adına neler saçmalanacak bakalım şimdi. Biz boşuna demiyoruz, pislikler er ya da geç ortaya çıkar diye ama, boyalı yalaka basın Türk halkı görmesin diye her bi haltı yapıyor. İşte böyle yerin dibine girersin gerçekler çıkınca. Bu daha başlangıç, bunun devamını da göreceğiz ilerleyen yıllarda...

Her ne kadar kendisini sevmesem de haber niteliğinde yazdığı için Hıncal ın yazısını asıyorum buraya. Gerçi arada Beşiktaş a da b.k atmaya çalışmış aklınca da neyse, buyrun okuyun:

"İŞTE KUTSAL İTTİFAK MEDYASI!..

'...'BEN PUROMU BİTİRİNCEYE KADAR HAKEM BEŞİKTAŞ'TAN BİR ÇOK OYUNCUYU ATACAK. BUNUN İÇİN ONUNLA BİR TAKIM ANGAJMANLARA GİRDİM' DEMİŞTİ...'BU SÖZLER PIERRE VAN HOOIJDONK'UN.." İŞTE HINCAL ULUÇ'UN OLAY YAZISI;

Özcan elinde bir CD Rom ile geldi, PSV maçı öncesi.. "Dinle ağabey" dedi.. Kanım dondu dinlerken.. İki defa.. Bir, duyduklarıma.. İki, Kutsal İttifak medyasının bu olayı görmezden gelip yok saymasına.. Spor gazeteciliğinin fanatik kulüpçülük adına geldiği yerin bu doruklara ulaştığını, ben, onlara "Kutsal İttifak" adını takan ben bile tahmin edemezdim.. Program 20 kasım gecesi yayınlanmış.. Yani üzerinden nerdeyse 3 hafta geçmiş bulunuyor. Haber Türk'ün Şeref Tribünü adlı programı.. Haber Türk sunucusunun yanında Kemal Belgin ve Sinan Engin oturuyorlar. İkisi de şu anda spor yazarı.. İkisinin de gazeteleri var. Sunucu kardeşim, elindeki Johan adlı dergiyi gösteriyor. Kapağında Van Hooijdonk'un resmi var. Hollanda'da yayınlanan aylık spor dergisi bu.. 2004 yılının mart sayısı imiş. Yani onun da üzerinden 20 aydan fazla geçmiş.. Dergide Türk futbolu üzerine altı sayfalık bir bölüm var.. Bu bölümden altı satırı, noter yeminli bir tercümanla çevirtmiş Haber Türk.. Sunucu kardeşim okuyor: "Beşiktaş'ın 5 kırmızı kart görüp 4-1 yenildiği maçı hatırlar mısınız?. Bu bizim başkanın (Sunucu adını okumuyor, dergide var) hizmetidir. 'Ben puromu bitirinceye kadar hakem Beşiktaş'tan bir çok oyuncuyu atacak. Bunun için onunla bir takım angajmanlara girdim' demişti." Bu sözler kimin?.. Pierre Van Hooijdonk'un.. Şampiyonluk yılına imza atan Fenerbahçe futbolcusunun.. İndi mi başınızdan aşağı kaynar sular?.. Bitmedi.. Sinan Engin hemen lafa giriyor "Ne şaşıyorsunuz" der gibi ve diyor ki!.. "Bu Türkiye liglerinde hakem yardımı olmadan şampiyon olunuyor mu?.." Lucescu yalancı pehlivanlar gibi "Ben de ben" diye ortalarda dolanırken, "Lucescu değil, Sinan Engin yaptı, Beşiktaş'ı şampiyon" demiştim, NTV'de, yazmıştım Sabah'ta.. Sinan'dan ses çıkmamıştı ama, Beşiktaşlı dostlardan kızanlar, kırılanlar olmuştu.. İşte aylar, aylar sonra, Sinan'dan itiraf da var, Van Hooijdonk'un itirafının yanında.. Şimdi soruyorum size.. Bunlar haber değil midir?. Sinan'ın sözleri.. Hele hele Van Hooijdonk'un dedikleri.. "Serdar Bilgili şampiyonluğu Aziz Yıldırım'a sattı" diye komplo teorilerini manşetten girenler, Van Hooijdonk'un müthiş açıklamasını niye tek sütun haber yapmazlar?.. Bu lafı Van Hooijdonk değil de mesela Hagi, Fener'in değil, Galatasaray'ın şampiyonluğu için etseydi, şimdi dünya yıkılmıyor muydu?. Konu Fener, okkanın altındaki Aziz Yıldırım olunca "Tısss" durumuna düşmek sadece Fenerbahçeli olmakla izah edilebilir mi?. Yoksa için içinde Aziz Yıldırım korkusu, dehşeti mi var?. Fener Başkanı niçin dokunulmaz, bu ülkede, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ve de Trabzon'un başkanları yerden yere vurulurken.. Bu dergiyi bir senede gören duyan Türk gazetecisi yok mu, Hollanda'da yüzbinlerce Türk yaşarken, hepsinin Hollanda muhabirleri varken.. Hadi yok.. Haber Türk'ün patlattığı bombadan hiçbirinin haberi olmaz mı, nerdeyse bir ayda?.. Aha Fener Hollanda'ya gitti.. Peşine de sürüyle gazeteci takıp.. Oradan Van Hooijdonk'la resim çektirip gönderdiler gazetelerine.. Birinin aklına gelmedi mi, adama sormak "Bu ne iş?.. Sen bu lafları ettin mi" demek.. Ettiyse derinliğine deşmek?.. "Van Hooijdonk Daum'la konuşmadı" haber oluyor da, "Van Hooijdonk'un 'Şampiyonluk Beşiktaş'tan Fener'e dönerken, başkan hakem satın aldı' demesi nasıl hem de oradayken, Hollanda'da, yerli yerinde deşilmiyor, Van Hooijdonk ve dergi yetkilileri ile konuşulup haber yapılmıyor?.. Nasıl üzerine bin köşe yazısı yazılmıyor?.. Gidenlerin hepsi birinci sınıf gazeteci iken.. "Haber yapmadılar" değil.. Yapamadılar.. Ya- pa- ma- dı- lar!.. Siz hâlâ, Fener aleyhine verilmeyen, ama Galatasaray aleyhine verilen penaltıların tesadüfi hakem hataları olduğuna nasıl inanırsınız, bu tabloya bakarak?.. "Türkiye ligleri, bu medya ile bitmiştir" dersem çok mu haksızlık etmiş olurum acaba?.. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 8 Aralık 2005, 22:11:25 >

• en son ornegini fb-ts macında gecen hafta yasadık
  • hocam demekki aziz yıldırım bjkli kırmızı kart gören oyuncuları ayarlamış. yoksa o 3 kırmızının da kırmızı olmadıgını iddia edebilir misin? Eger bu konuşmanın aslı varsa Aziz yıldırım sizin futbolcuları satın almış demektir bu. Çünkü 4 kırmızının 3ü haklıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam demekki aziz yıldırım bjkli kırmızı kart gören oyuncuları ayarlamış. yoksa o 3 kırmızının da kırmızı olmadıgını iddia edebilir misin? Eger bu konuşmanın aslı varsa Aziz yıldırım sizin futbolcuları satın almış demektir bu. Çünkü 4 kırmızının 3ü haklıydı.

yahu birader, 10bin kere konuştuk aynı mevzuyu, oyunu çığırından çıkardı hakem, adamlar tekme tokat girdi devam bizim futbolcunun en ufak hareketine sarı kart. İbo nun atıldığı poziyonu hatırla, yandan Cesar dirsekle ibo yu yere yapıştırıyor, hakem devam diyor sonra ibo arkadan çekip silkelerken kırmızı, yok yaa.

O kadar maç izliyorsunuz, siz de işinize gelse biliyorsunuz. Dünyanın hiçbir yerinde, en azından Avrupa da hiçbir maç bu hale gelmez, çünkü hakemler oyuncuları biçmek için çıkmaz sahaya.

Kendi futbolcun "başkan bize söz verdi, şu kadar adam atılacak, rahat olun dedi" diyor, hocan devre arasında "bizim hedefimiz kupa" derken yönetim 100 bin adet 3 yıldızlı fb forması bastırıyor sen hala ne diyorsun. Şaibenin, hırsızlığın kralı oldu işte kardeşim. İsteseniz de istemeseniz de kabul edeceksiniz. Beşiktaş ın bir şampiyonluğunu da siz ÇAL-DI-NIZ...

• quote:

hocam demekki aziz yıldırım bjkli kırmızı kart gören oyuncuları ayarlamış. yoksa o 3 kırmızının da kırmızı olmadıgını iddia edebilir misin? Eger bu konuşmanın aslı varsa Aziz yıldırım sizin futbolcuları satın almış demektir bu. Çünkü 4 kırmızının 3ü haklıydı.

BAŞLAMADAN BİTİRDİN KONUYU
  • neyse hocam konuş konuş nereye kadar. 2 yıldır konusuluyor. bi yere varılmaz böyle. Demirören kaçan şampiyonlugu arastıracaz dedi. Ama senın eski başkanın ve şube sorumlun bile olayların arastırılmasını istemiyor? Neden acaba?
  • Semih Şentürk'ün cezası kaldırıldı
    08 Aralık 2005 19:17

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'e verilen 3 maç müsabakalardan men cezasını kaldırdı. Ailton'un cezasında da indirime gidildi.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'e verilen 3 maç müsabakalardan men cezasını kaldırdı.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 27 Kasım'da oynanan derbi maçta, rakip takım taraftarına ve müsabaka hakemine hakaret etmekten, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca 3 maç ceza verilen Semih'in itirazını görüştü ve bu cezanın
    kaldırılması kararı aldı. Gerekçeli karar ise açıklanmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya hocam 50 kere söyledim yine sölicem sanırım. hepinizin isyanı neden daha önce bir hakem bu kadar cesaret etmedi de bjkye patladı bu olay. buda haklısınız. ama hocam kendı takımında hiç suc yok mu şimdi? sen 8 puanlık farkı bir tarafa bırak inönüde bizi yenseydiniz liderdiniz. Bunları da görmek lazım. isyan ettiğiniz bir samsun macı var. ee ondan sonrasında nerdeydiniz?
  • quote:

ya hocam 50 kere söyledim yine sölicem sanırım. hepinizin isyanı neden daha önce bir hakem bu kadar cesaret etmedi de bjkye patladı bu olay. buda haklısınız. ama hocam kendı takımında hiç suc yok mu şimdi? sen 8 puanlık farkı bir tarafa bırak inönüde bizi yenseydiniz liderdiniz. Bunları da görmek lazım. isyan ettiğiniz bir samsun macı var. ee ondan sonrasında nerdeydiniz?

Kardeş biz bir olaya isyan etmiyoruz ki, mevzu sadece samsun maçı değil. Seri şekilde üst üste gelen hakem hataları ve bu sırada medyanın sürekli "lige renk gelmeli" safsatası. Sonra devre arasında A.Yıldırım ın 100 bin adet "3 yıldızlı" forma(veya tişört) bastırması, Daum un "ligin ilk 6 haftasında lider olucaz demesi(aynı daum, aynı sıralarda "hedefimiz kupa, Beşiktaş ı yakalayıp geçemeyiz" demişti).

yahu bu kadar mı tesadüf olur. Haa, bizim suçumuz yok mu var tabi, futbolcular daha da bir kenetlenebilirdi ama onlarda insan. Kendimi onların yerinde düşünüyorum da, sinirimden kafayı yerdim ki bir de bu sinirle futbol oyna. Sonra yönetimin de suçu var, olaylara sesiz kaldığı için, Luce yi yalnız bıraktığı için. Bizde de suç var bu şekilde.

Olayların b.ku çıkmış, biz hala görmezden gelmeye çalışıyoruz, sadece şampiyonluk uğruna. Sonra da niye adam gibi bir ligimiz yok diyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: mai80
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca 3 maç ceza verilen Semih'in itirazını görüştü ve bu cezanın
    kaldırılması kararı aldı. Gerekçeli karar ise açıklanmadı.

açıklanmaz tabi babalarının çiftliği çünkü burası..
  • çakıcının hesabını verin bakem hadi dostlar
  • Harbiden ALPYANAR konu başlamadan bitmiş...

3 kırmızı da haklıydı...

Demekki Aziz Başkan BJK li futbolcuları satın almış...

Adamlar hala nerede....

Peki Alaattin Çakıcı nın kasetlerini falan anlatın...

Beşiktaşın 100. yıl şampiyonluğunu emeğinin hakkıyla aldığına BJK lilerden başka sanırım yoktur inanan...

Daha ilk hafta 97 dakika oynanan Kocaeli-BJK maçından sonra demiştim ben tamam 100. yılda BJK yi şampiyon yapacaklar diye...
  • çakıcı:sinancığım bizim hiçmi şampiyonlukta payımız yok
  • quote:

ya hocam 50 kere söyledim yine sölicem sanırım. hepinizin isyanı neden daha önce bir hakem bu kadar cesaret etmedi de bjkye patladı bu olay. buda haklısınız. ama hocam kendı takımında hiç suc yok mu şimdi? sen 8 puanlık farkı bir tarafa bırak inönüde bizi yenseydiniz liderdiniz. Bunları da görmek lazım. isyan ettiğiniz bir samsun macı var. ee ondan sonrasında nerdeydiniz?

hoca olaylara çok düz bakıyorsun.
    1-nerede o cesur hakem şimdi?
    Ayhan suratına karşı"senin ananı........"derken neredeydi?tekmeler havada uçuşurken nerde şu anda bile?
    2-bizim sizi o şartlar altında İnönüde yeneceğimizi düşünmüyorsun herhalde gerçekten.
    takımları değiştir bir an için o seneyi gözüne getir.
    siz o hale getirilecektiniz ve siz bizi mesela Kadıköyde yenecektiniz öylemi?
    inanıyormusun buna ciddi olarak?
    3-benim birde isyan ettiğim FB-Rize maçı var.Samsun maçından daha vahim aslında.
    niyeti bütün açıklığıyla ortaya koyuyor ama görmek isteyene.
    Rizenin futbolcusu kart cezalısı oluyor tekrar maçında,ama Fenerin yeni transferleri forma giyiyor.ve o adamların sayesinde Fener yeniyor...
    ya bu nasıl bir iştir,bu kadar mı kör oldu bizim insanımız?
    Lucescu çıktı "bakın bize karşı komplo kuruyorlar"dedi adamı itin şeyine soktu herkes.
    çırpındı durdu,isyan etti,sonunda "çirkef,çingene ,şahsiyetsiz..." akla gelecek en kötü karakterli insan oldu...

bizim insanımız ne olmuş biliyormusun?
    hani atasözünde varya"bana dokunmayan yılan bin yaşasın"
    bu hayat felsefemiz olmuş artık.
    ama yılan gelip dokununca yaygarayı en önce koparanda aynı insanlar nedense...

• quote:

Orjinalden alıntı: sibiarski

çakıcının hesabını verin bakem hadi dostlar

Siz verin, hani noldu? Nerde bu olay, mahkemede mi, sonuçlandı mı?

Ayrıca o Çakıcı nın kolladığı(!) Beşiktaş ın şampiyonluğunda lekeli bir maç gösterin bize. Defalarca yazdım bir mantıklı açıklama gelmedi, eğer böyle herkesin it gibi tırstığı bir adam varsa Beşiktaş ın arkasında, nsl olur da ligin mutlak favorisi, uzak ara yenilgisiz lideri olduğu halde böyle katledilmesine müsade etmiş?açıklayın bunu bana!

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Harbiden ALPYANAR konu başlamadan bitmiş...

3 kırmızı da haklıydı...

Demekki Aziz Başkan BJK li futbolcuları satın almış...

Adamlar hala nerede....

Peki Alaattin Çakıcı nın kasetlerini falan anlatın...

Beşiktaşın 100. yıl şampiyonluğunu emeğinin hakkıyla aldığına BJK lilerden başka sanırım yoktur inanan...

Daha ilk hafta 97 dakika oynanan Kocaeli-BJK maçından sonra demiştim ben tamam 100. yılda BJK yi şampiyon yapacaklar diye...

Bakın ne demiş Aziz Yıldırım Van Hooijdonk'un iddiasına göre:

"Beşiktaş'ın 5 kırmızı kart görüp 4-1 yenildiği maçı hatırlar mısınız?. Bu bizim başkanın (Sunucu adını okumuyor, dergide var) hizmetidir. 'Ben puromu bitirinceye kadar hakem Beşiktaş'tan bir çok oyuncuyu atacak. Bunun için onunla bir takım angajmanlara girdim' demişti."

BJK'li oyuncuları kastediyor olsaydı , "onlarla" derdi.

• ÇAKICI:ŞAMPİYONLUKTA HİÇMİ PAYIMIZ YOK
    SİNAN:ESTAFURULLAH ABİ GÖTÜNÜ YİYİM HİÇMİ OLURMU ÖLE ŞEY
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

3-benim birde isyan ettiğim FB-Rize maçı var.Samsun maçından daha vahim aslında.
    niyeti bütün açıklığıyla ortaya koyuyor ama görmek isteyene.
    Rizenin futbolcusu kart cezalısı oluyor tekrar maçında,ama Fenerin yeni transferleri forma giyiyor.ve o adamların sayesinde Fener yeniyor...
    ...

Yine işine gelen tarafları görüyorsun, Hocam Rize'deki yeni oyuncu sayısı FB'deki yeni oyunculardan daha fazlaydı.. Yanlış hatırlamıyorsam 2-'ye 4 falandı..
  • Hooojdonk'un CEVABI.. İYİ OKUYUN BAKALIM

V.HOOİJDONK, MARATON.COM.TR'YE KONUŞTU...
    08 Aralık 2005 14:51

İŞTE DENİZ TÜRKER'İN KALEMİNDEN, HOOİJDONK OLAYININ PERDE ARKASI...

Hıncal Uluç’un yazısını okuduktan sonra Pier’i aradım önce yazılanları anlattım. Bana ilk söylediği şuydu; "Hayatımda duyduğum en saçma iddia."

Evet yaptığı açıklamanın birebir Türkçesi buydu ve şöyle devam ediyordu: "Bir futbolcu, hem de futbol oynadığı kulübün başkanıyla ilgili böyle bir açıklama nasıl yapar böyle bir şeyin imkanı var mı? Hem de tamamen saçma olan bir iddia."

”Peki nereden çıktı bu”dedim ve Johan adlı dergide yayınlanan haberle ilgili çok iliginç şeyler anlattı... İşte Hooijdonk'un sözleri:
    "O dergiye o haberi yapan muhabir Türkiye’de bir restoranda yemek yerken laf dönüp dolaşıp Beşiktaş’ın 5 kırmızı kant gördüğü Samsunspor maçına gelmiş. Restorandaki garson da”bu işte Fenerbahçe başkanının parmağı vardır” ifadesini kullanmış, onlarda bunu haber yapmışlar. olayın birebir aslı bu."

Bu olayda kabağın nasıl kendi başına patladığını bir türlü anlayamıyan Pierre, “Türkiye’de ayrıldıktan sonra hakkımda neler neler yazıldı. Ben İstanbul’da kaldığım süre içerisinde nasıl bir insan olduğumu herkes gördü.Türkiye’de çok güzel şeyler yaşadım çok tatlı anılarım var. Benimle artık uğraşmasınlar, bu anılara saygısızlık yapmasınlar. Sürekli hakkımda çıkan haberlerle ilgili yorum yapmaktan sıkıldım. Daha fazla saygıyı hak ediyorum. Beni tanıyan, seven insanlar nelere inanıp, nelere inanmamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar.Türkiye’deki kariyerimi Fenerbahçe ile noktaladım. Sezon sonunda eğer kendimi sağlıklı hissedersem bir yıl daha oynayabilirim." diyor...

Ne oldu BJK'lı arkadaşlar. Yine o Tuğrul denen herifin ve Hıncal'ın peşine takıldınız yine eliniz boş kaldı....

Hıncal efendi bu duruma ne diyecek bakalım....

Kaynak :http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=2896

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 9 Aralık 2005, 10:34:01 >

• Eeee nerde bu komplocular...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.