Şimdi Ara

Bu kadar mı bathsız olunur!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da Lise 2. sınıf öğrencisiyim okulumda 10 saat ders görüyorum son 2 saat beden eğitimi.
    Otobüse bindiğim durağa gittim, okul kıyafetlerimi okulda unuttuğumu farkettim; geri döndük arkadaşla. Hocalar çıkmış soyunma odaları kilitli müdür yarın gelir alırsın dedi. Dönerken arkadaş "ben bu yorgunlukla durağa gidemem hemen şurdan binip Sihhiye'de inelim ordan boş otobüse binelim" dedi tamam dedim ama o yolu ve hangi otobüsün gittiğini bilmiyor bende ordan giden bütün otobüsler sihhiye'ye gidiyor sanıyordum... Bindik, Beşevler Ankaray durağını görmesem şu an hala Sihhiye'ye gittiğimizi sanacaktım. Hemen indik otobüsten bindik Ankaray'a tabii o yorgunlukla bakmadık nereye gittiğini, aklımıza gelmedi; Adamın tekine sorduk "kızılay'a gider mi?" diye "evet" dedi. Bir durak sonra adam yanımıza geldi "Kardeş kusura bakma bu ASTİ ye gidiyor karıştırdım ben" dedi "eyvallah abi" dedik indik, karşı tarafa geçtik kızılaya gittik sonra sihhiye sonra bindik otobüse biniş o biniş az önce bizim durakta uyandım...

Normalde eve 5 de geliyorum saat 6:30...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalfGlaze -- 17 Nisan 2012; 18:48:03 >

• olur öyle arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.