Şimdi Ara

Bu kadar lüks araç nasıl satılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirpinti -- 9 Şubat 2017; 23:35:34 >

• İyide insanların bence bu kadar uzun yazıyı okumasına gerek yok cari açık ne onu bilmek yeterli ileride nasıl patlıyacağımızı görmek için.

Basbakanımız ne dıyor alın verin ekonomıye can verin bitti.
  • Cari fazla veren ülkelerin de ekonomik sıkıntıları olur. Mesela japonya :D

ben de ikinci dediğinin bir noktadan sonra imkansız olduğunu paylaşabilmek için başlığı açtım :)
  • Bu ulke rantlar ulkesi. Ben bir ev aldim. Evim 11 daireli bir apartmanin 1 dairesi. Allah utandirmasin 10 sene kredi odeyecegim.

Ama bir de apartmanin toprak sahibi var 5 daire aldi muteahitten. İstanbul goc alan bir yer oldugundan 5 daireyi de rahatlikla 1250 ve 1300 den kiraya veriyor. 6 bin tl aylik gelir eder bu. Eminim ki pek cogunuzun maasindan fazladir bu para. Ustelik bu durum kentsel donusum kisvesi altinda devletce de destekleniyor.

İste istanbul boyle boyle kendi zenginlerini yaratiyor. Sonra da nereden geliyor bu degirmenin suyu demeyin iste buradann geliyor. Sonra 3 4 senede bir arac degistiren insanlar nereden buluyor bu parayi diye sormayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplum bir donusum geciriyor.

Eskiden elde ne varsa onunla alinirdi.

Artik herkes borc odeyecek.

10 yil ev,3-5 yil araba,1 yil tatil.

Bu boyle gider artik.

Buyume de boyle saglaniyor.

Kafadan %4 buyume garanti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bu ulke rantlar ulkesi. Ben bir ev aldim. Evim 11 daireli bir apartmanin 1 dairesi. Allah utandirmasin 10 sene kredi odeyecegim.

Ama bir de apartmanin toprak sahibi var 5 daire aldi muteahitten. İstanbul goc alan bir yer oldugundan 5 daireyi de rahatlikla 1250 ve 1300 den kiraya veriyor. 6 bin tl aylik gelir eder bu. Eminim ki pek cogunuzun maasindan fazladir bu para. Ustelik bu durum kentsel donusum kisvesi altinda devletce de destekleniyor.

İste istanbul boyle boyle kendi zenginlerini yaratiyor. Sonra da nereden geliyor bu degirmenin suyu demeyin iste buradann geliyor. Sonra 3 4 senede bir arac degistiren insanlar nereden buluyor bu parayi diye sormayin

Sonradan görme dediğimiz bu kişilerin de lüks araba satışlarına tavan yaptırması normal, aylık geliri 4-5 milyar yada yukarısı olan bir çok kişinin lüks aracı var, lüks aracı olmayan bir çoğunun da parası olsa gözünü bile kırpmazdı almak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirpinti

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bu ulke rantlar ulkesi. Ben bir ev aldim. Evim 11 daireli bir apartmanin 1 dairesi. Allah utandirmasin 10 sene kredi odeyecegim.

hocam işte kötü olan taraf şu ki o ev sahibi de çengelköy hıyarını tutacak bu iş böyle giderse.

Barinma bir mecburiyettir. Arabadan ve hatta otobusten bile feragat edebilirsiniz ancak barinmadan feragat edemezsiniz.

İstanbul genis is olanaklari ile her kesimden her duzeyden goc almaktadir. Ve surekli yeni konutlara ihtiyac vardir.

Bu yuzden fiyatlar balon degildir. Sisirme degildir. Ev fiyatlari artan talebe gore belirlenmektedir ve goc aldigi surece talep de artacaktir.

Ne zaman ki istanbula goc durdurulur o zaman ev fiyatlari dip yapar.
    Onun da olacagini sanmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Toplum bir donusum geciriyor.

Eskiden elde ne varsa onunla alinirdi.

Artik herkes borc odeyecek.

10 yil ev,3-5 yil araba,1 yil tatil.

Bu boyle gider artik.

Buyume de boyle saglaniyor.

Kafadan %4 buyume garanti.

Bankalar sağolsun, her şeyin kredisi var artık, bayram seyran ev araba tatil ot b** fakat iyi mi kötü mü bu yaşananlar tam olarak karar veremiyorum
  • son yazı çok hoşuma gitti, 2000tllik telefon satılan yerde araba almanın kolay bir iş olduğunu düşünüyorum
  • Sanırım en kisa yoldan zengin olunulan sektör gayrimenkul.

Verilen örnekleri arttırabilir ve sinir olmaya devam edebiliriz.
    hayatım boyunca çalışarak alamayacağım evden bazı adamlarda 3 tane var. Neden ? Vakti zamanında gelmiş ve gecekondu yapmış oraya. Benim gibi vergi vermemesine rağmen ödül sahibi. Ne derler ?... gerek yok bişey demeye. Ben çok dedim zamanında bişey olmadı tabi ki.

Luks araba satışında kredi gerçeği ve şirket arabasi muhabbeti var. Genelde lüks araçlar sirket adına ve sağlam gider gosterilerek kullanılıyor... yani alan için bir yandan avantajlı...

konusu geçmişti forumda. Nasıl kullanıldığı vs.

saygilar.

• Su Istanbulun cazibe merkezi olmamasi lazum artik. Koca ulke yigildik bi sehre. Ayri bi cumhuriyet oldu.

Yukarda arkadasinda dedigi gibi zamaninda gecekonduyu yapan koseyi donuyor. Bizim gibi maasli calisip vergisini sonuna kadar verenler kumes sahibi bile olamiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.