Şimdi Ara

Bu kadar kötü hissetmemiştim galiba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hukuk fakültesine girmek istiyordum. 11. sınıfım. Hayal gibi görünmeye başladı artık. Az önce internetten geometri konu anlatımı izledim. Bari kendi kendime öğrenmeye çalışayım gibi bir düşüncem oldu. Her ne kadar söylenilse de video izle diye, işe yaramıyor. Kafam yoğun, iki taraftan sıkıştırılıyor gibi. Mat-1 desem o da sıfır. Türkçe sosyal ile olacak iş değil. Lys si var birde bunun. Lys geometri, matematik ... İyi hayallerim vardı, üniversiteye geçeyim çekmediğim kısa film kalmayacaktı. İçimdekileri yansıtacaktım.
    Olmuyor. Geometri, matematik.
    Olmuyor ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 14 Mart 2013; 19:07:18 >



  • Ben de 10.sınıfta Pdr istiyordum. 11'e geçtim olmaz şimdiden başlasam da kazanamam falan dedim öğretmenliğe döndüm. Öğretmenliğin önünü kapattılar tekrar hep istediğim meslek Pdr'yi istiyorum şu sıralar. Ve eğer fikrim değişmesse mezuna kalacağım. Yapamam edemem diye bıraktım ve bu saatten sonra toparlama imkanım yok en iyi ihtimalle bi sene daha hazırlanacağım.
    Şunu anlatmaya çalışıyorum, hiçbir şey için geç değil. Bu üni. sınavı hakikaten gereksiz ve kolay bir sınav. Sadece sınava 2014'te girecekseniz 2013 yazını boş geçirmeyin yeter. Yok 4 sene çalış yok 2 sene çalış hakikaten palavra bunlar. Ben kendi kendi hedefimi ufalttım, sen yapma.
  • uzun uzun yazmak isterdim ama mobilim.
    tek cumle ozel ders al.

    maddi gucun mu yok mahalledeki ablandan , amcanin kizindan, ilce sinirlarinda sana ucuza ders vercek biri vardir. yazn unv. ogrencileri gelir memlekete ondan al yalvar.annene soyle o arastirsn. videoymus kitapmis yalan. konuyu ogren snra kitap coz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basamaklı şekilde anlatan konu anlatımlı kitaplar var. Onlardan alıp yapmaya çalış. Belki bu sene istediğin aşamaya ulaşamazsın ama seneye baya ilerlediğini görürsün. Geometri olarak karekök geometri 0 var. Bende vardı ve memnundum. Tabi başka kaynak kullanan arkadaşlar varsa onlar da başka öneriler gösterebilir sana. Matematik için yine bu şekilde bir kitap bulabilirsin veya dersaneye gidiyorsan dergilerden çalış. Genelde öğrencilere dergilerdeki geometri zor gelir ama matematiği anlarlar.
  • Önünde uzun bir yol var, pes etmek için daha çok erken.İmkanlarını sonuna kadar kullanmalısın.
  • Arkadaşın dediği gibi yazın başlasan sınavı çok rahatlıkla hazırlanabilirsin bende yazdan kazanam yapamam gibi fikirlerle beynimi doldurdum. Şuan çok pişmanım sana söyliyeceğim bu kadar şimdi yapamam demek için çok erken kardeşim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.