Şimdi Ara

BU KADAR İYİ COUNTER NASIL OYNUYORSUNUZ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım iyi bir kafacı olmak için kendine has güzel bir sensivty olması lazım

Mesela bende sens. 5 ile oynuyordum.Sonra bir adminle tanıştım.benden yaşça büyüktü bende ona senin gibi sordumAbi dedim bu kadar iyi nasıl kafa çekiyorsunuz felan dedim , bende iyi hedef alıyorum kafaya ama sekiyor dedim.Adama ateş ederken haberinde olmadan elin titriyor ve hedef kayıyor dedi.Bunun için Sensvity i biraz yavaşlat ve buna alış dedi. ben Sens 5 ten şu anda 0.1 e kadar düştüm ve gayet rahat yön alabiliyorum

Başarılar CS De

• quote:

Orjinalden alıntı: Wintrax

Sanırım iyi bir kafacı olmak için kendine has güzel bir sensivty olması lazım

Mesela bende sens. 5 ile oynuyordum.Sonra bir adminle tanıştım.benden yaşça büyüktü bende ona senin gibi sordumAbi dedim bu kadar iyi nasıl kafa çekiyorsunuz felan dedim , bende iyi hedef alıyorum kafaya ama sekiyor dedim.Adama ateş ederken haberinde olmadan elin titriyor ve hedef kayıyor dedi.Bunun için Sensvity i biraz yavaşlat ve buna alış dedi. ben Sens 5 ten şu anda 0.1 e kadar düştüm ve gayet rahat yön alabiliyorum

Başarılar CS De

yuh 0.1 de yana doncen 2 saat mauseyı cevırırsın

• zaman ve tecrübe işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Başarılar CS De

walla 1 bile hızlı geliyor artık

• Senstivity'nin ayarı mouse.ların dpi ına göre değişir.Yani sens.in düşük olması mausun zor dönmesi demek değil...
  • ben sensvıty 4 de oynuyorum arada güzel hs çekiyorum tabi ama hemen de ölüyorum mesala 10 kere vurduysam 10 kere de ölüyorum
  • 2.6 yaptım sens. imi
    iyi mi?
  • optic mause iiçin oldukta iyi 2.6

toplularda masa yetmiyor
  • harbi bende bi ara sens. düşük oynuodm kendimi kamyon şöförü gibi hissettim bosverdim sens. 5 kullanıorm şuan herkesin kendine has bence sens. ayarı nasıl rahat edebiliosan ole oyna

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Başarılar CS De

walla 1 bile hızlı geliyor artık

walla 1 bile hızlı geliyor demişsin ama 0.1 le 1 zaten aynı değerde oluyor. dene istersen 0.1 yaz sona sensvity yaz entere bas aktif olan değeri orda weriyor

• arkadaşım bi kere cs oynarken şunlar şarttır kesindir olmassa olmazdır diyelim

iyi bir klavye
    aynı şekilde mause
    ve kulaklık

ben sırf Counter için özel mouse ve mousepad aldım.fiyatlarını duysan yuh be bunlaramı o kadar para verdin dersin

ama Counterda oynamamda %70-80 artış oldu

3-4 yıldırda counter oynuyorum

mouse ve mousepad imi merak ettiysen

Mouse

BU KADAR İYİ COUNTER NASIL OYNUYORSUNUZ?

Mousepad

Son olarak yukarıda ki arkadaşların dediklerini yap

Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 31 Ocak 2008; 1:09:29 >

• kulaklık aldım dün SONNY MDR-P80 çok güzel ses kasılıyor o yonden artırtım adam sayımı biraz ama adamlar ak ile felan anında koyuyorlar bana xD t de olsam ct de olsam ölüyorum anlamadım gitti :D bak mausemden şikayetci değişim bence güzel kablosus olması avantaj logitech o yönden güzel ama deneyim yok sanırım
  • Bu konuyla ilgili bugüne kadar yüzlerce konu açıldı .. Forumda arama yap bi istersen arkadaşım...

Uzun uzun roman gibi yazmak istemiyorum ama AK47 kullanırken tek tek ateş et ve tüm silahlarda Crosshair ı kafa hizasında tut.

Daha bir sürü şey var.... İzleye izleye öğrenirsin

Eğer gereçkten iyi oynamak istiyosan hiç ara vermemelisin.. Ben Cs oynadığım süre içerisinde 2 gün oynamasam elim soğuyodu ve alışmak baya bi sürüyodu.
  • ya gidin counter böle bebekler yüzünden batıyo adam oynamasını bilmiyo fakat oynicam diyuo 1 adam alıyo seviniyo lütfen krallar oynasın şu cs yi benim gibi
  • kralmis///2 awp ile bi kelesh de tersin doncek...kralim dio ya...senden daha ne krallar var
  • bak sana tavsiyem önce bi kulaklık edin ve ses kasmayı öğrensonra optik bi fare edinama böyle eline oturacak bişey olsun elinn içinde kaybolmasınsonra serverlarda spec oalrak oynayanları izle..nasıl nişan alınır ne yapıyolar öğrenve bol bol takıl serverlarda zamanla insan öğreniyo ve bazen insan bu benmiyim diyo
  • iyi oynayacağım diye de çok zaman harcama sonuçta bir oyun, zamanla öğreniyor insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURDER4LİFE

ya gidin counter böle bebekler yüzünden batıyo adam oynamasını bilmiyo fakat oynicam diyuo 1 adam alıyo seviniyo lütfen krallar oynasın şu cs yi benim gibi

Eminim doğru dürüst oynamasını bilmiyorsundur.Ben kralım diyenler genelde bebe oluyor çünkü...
  • Bursa bölgesi TNT Takımı'nın adamıydım hepimiz bıraktık artık. Bursada yapılan turnuvalarda sayısız 1. Lik. ve LeveL Cs Cup 8. Liği. Günde 10 saat cs oynama ve iyi 1 ekip. Mouse ve Mouse Pad Çok önemli. Sensitivity Maximum 2 olmalı. Aim kasmak için tank gibi karşı karşıya çıktığın haritalarda 10 tane karşı tarafa bot koy ve sen tek başına terör veya counter ol. Sonrada tektek atış yaparak kafalarından vurmaya çalış. 10 gün içinde artacaktır aimin.. Ama günde en az 5 saat sıkılmadan bunu yapmalısın. Yani o gördüklerin 1 günlük 1 olay değil. Bol şans şimdiden 1 sorunun olursada yardımcı olurum. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

arkadaşım bi kere cs oynarken şunlar şarttır kesindir olmassa olmazdır diyelim

iyi bir klavye
    aynı şekilde mause
    ve kulaklık

ben sırf Counter için özel mouse ve mousepad aldım.fiyatlarını duysan yuh be bunlaramı o kadar para verdin dersin

ama Counterda oynamamda %70-80 artış oldu

3-4 yıldırda counter oynuyorum

mouse ve mousepad imi merak ettiysen

Mouse

Mousepad

Son olarak yukarıda ki arkadaşların dediklerini yap

Kolay Gelsin...

mausun tam özellikleri nelerdir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.