Şimdi Ara

Bu Kadar Dersten Nasıl Kaldım Şoklardayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen dalga geçecekler baştan okumasın, bu yıl liseye yeni geçtim ilk dönem dersler gayet iyidi 60 civarı ortalama ve tek zayıfım geometriydi. İkinci döneme iyi bir moralle ve planlı bir çalışmayla girdim sınavlarım çok iyi geçti ama sonuçlar art arda düşük gelmeye başladı. Şu anda 6 tane zayıfım oldu şoklardayım Matematik, geometri, kimya, biyoloji,ingilizce ve resim. Resimden geçtim 5 zayıfım kaldı, ingilizceden %80 geçerim ( geçen dönem 5'ti ingilizcem bu dönem yeni bir hoca geldi 45 almaya bakıyorum o derece) kalır 4 derken, bugün edebiyat yazılısı olduk. Dün rahatsızdım okula gidememiştim haliyle haberim olmadı sabah aradılar ilk ders sınav var diye. Ne ara çalışayım ki okula gittiğim gibi sınava girdim ilk yazılım 55'ti ama bu sınavda 30 alırsam iyi. Edebiyattan %1500 geçerim ama tam kimya ve biyoloji yazılılarına şimdiden çalışıp geçmeyi hedefliyorken bu edebiyat sınavı moralimi çok bozdu şu anda ne yapacağımı bilmiyorum Özetle kafamdaki planım, edebiyat ve ingilizceyi vereceğimi düşünüyorum 4 zayıfım kalıyor. Geometri veremeyeceğim için çalışmıyorum bile matematik son sınavdan 4 soru yaparsam geçiyorum o şekilde hesapladım kalıyor 3 zayıf. Kimyadan 50 alırsam, biyolojiden 60 alırsam tek zayıfla sınıfı geçiyorum. Lütfen moral verin şu anda yaz tatili için bütün planlarım yapıldı ama sınıfta kalmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Yazılılar 2 hafta sonra şimdiden çalışmaya başladım. Sizce sınıfı geçmem zor mu ?

• ŞOK kapanmadı mı bu saatte?
  • Kardeş belli etmişşn büyük adam olmazsın okumassın yani.. Ailenin yerinde olsam çırak olarak verirdim biyere meslek öğren bence yaşın gelince de direk askere yoksa sokaklarda serserilik falan yapma diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene sonra hiç biri umurunda olmayacak, kol gibi üniversite sınavlarına hazırlanıyor olacaksın. Bunlar kıyametin ayak sesleri. Rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Kardeş belli etmişşn büyük adam olmazsın okumassın yani.. Ailenin yerinde olsam çırak olarak verirdim biyere meslek öğren bence yaşın gelince de direk askere yoksa sokaklarda serserilik falan yapma diye

Okuyup büyük adam olmayı düşünmüyorum zaten abicim, okuyacağım ama sırf kültürsüz biri olmamak için. İleride ticaretle uğraşmayı düşünüyorum. Öğrencilik hayatım rahat geçsin bari diye dersime çalışıyorum ama niye böyle oldu anlamadım , çalışıp zayıf alınca çok stres oluyorum bir de önümüzdekiler son sınavlar daha da stres yapıyor insan
  • Lise 1 de 7 tane 1im vardı geçemessin dediler geçtim. Üniversite de son senem 14 dersim vardı geçemessin dediler geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknizm

ŞOK kapanmadı mı bu saatte?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkez yapıyor bu tavsiyeyi ama sana abi nasihati;

Okuyabilidiğin kadar okula git. Sorumluluğu öğren. Kazanacaklarını bil.
    Okumassan hamal olursun yük altında kalırsın. Okursan patron olursun yük bindirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeloWayne15

Lise 1 de 7 tane 1im vardı geçemessin dediler geçtim. Üniversite de son senem 14 dersim vardı geçemessin dediler geçtim.

Umarım ben de geçerim. Çalışmaya devam, olmazsa da kısmet..
  • Hangi şehirde ki Şoktasın hocam ?
  • mobildeyim, ilk mesaji okurken kör oldum sandim, okumayin.

Gecersin gecersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Hangi şehirde ki Şoktasın hocam ?

1) Ek olan -ki birlesik yazilir. 2) komik degilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakabüs

quote:

/>
  • quote:

quote:

quote:

/>

Liselinin intikami yeaahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakabüs -- 8 Mayıs 2013; 2:15:54 >

• quote:

Lütfen dalga geçecekler baştan okumasın, bu yıl liseye yeni geçtim ilk dönem dersler gayet iyidi 60 civarı ortalama ve tek zayıfım geometriydi. İkinci döneme iyi bir moralle ve planlı bir çalışmayla girdim sınavlarım çok iyi geçti ama sonuçlar art arda düşük gelmeye başladı. Şu anda 6 tane zayıfım oldu şoklardayım Matematik, geometri, kimya, biyoloji,ingilizce ve resim. Resimden geçtim 5 zayıfım kaldı, ingilizceden %80 geçerim ( geçen dönem 5'ti ingilizcem bu dönem yeni bir hoca geldi 45 almaya bakıyorum o derece) kalır 4 derken, bugün edebiyat yazılısı olduk. Dün rahatsızdım okula gidememiştim haliyle haberim olmadı sabah aradılar ilk ders sınav var diye. Ne ara çalışayım ki okula gittiğim gibi sınava girdim ilk yazılım 55'ti ama bu sınavda 30 alırsam iyi. Edebiyattan %1500 geçerim ama tam kimya ve biyoloji yazılılarına şimdiden çalışıp geçmeyi hedefliyorken bu edebiyat sınavı moralimi çok bozdu şu anda ne yapacağımı bilmiyorum Özetle kafamdaki planım, edebiyat ve ingilizceyi vereceğimi düşünüyorum 4 zayıfım kalıyor. Geometri veremeyeceğim için çalışmıyorum bile matematik son sınavdan 4 soru yaparsam geçiyorum o şekilde hesapladım kalıyor 3 zayıf. Kimyadan 50 alırsam, biyolojiden 60 alırsam tek zayıfla sınıfı geçiyorum. Lütfen moral verin şu anda yaz tatili için bütün planlarım yapıldı ama sınıfta kalmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Yazılılar 2 hafta sonra şimdiden çalışmaya başladım. Sizce sınıfı geçmem zor mu ?

Duumumuz aynı.Lise 1 deyim yaklaşık 5 zayıf var.kimya biyoloji fizik matematik geometri.Sınavlar daha ilerde ama tekrar yapıp konu eksiği gideriyorum

• abi nasıl kslmayı beceriuorsunuz anlamıyorum.

• eğitim sınavlardaki 17 yaşında çocuklardan yardım al
    hiç kitap açmadan ders çalışmadan ful yapan üstadlar var
    1 günde 800 sayfa okuyanda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

abi nasıl kslmayı beceriuorsunuz anlamıyorum.

bhnde anlmyrum qanqy

Soruna gelince 11 zayifi olan adamlar var sen herturlu gecersin.
  • ben 4 zayifla 9 u gecmistim

• Lise 1 de 4 zayıfım vardı yaz sinavlarinda hocalar geçirdi yoksa kaliyordum,

sonra lise 3 de 6 zayifim vardi bu sefer hocalar da geçirmeyince kaldim,

okulu biraktim açik liseden liseyi bitirdim,

1 ay sonra lys'ye giricem kaydirma veya başka bir problem olmazsa çok büyük ihtimal seneye hukuk fakültesinde okuyor olacağim

zamaninda çok stres yapmiştim sinifta kaldiğim için dünyanin sonu gibiydi benim için,

şimdi geriye bakinca o kadar anlamsiz geliyorki..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.