Şimdi Ara

Bu kadar da çirkin olunmaz ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav gerçekten bu kadar tipsiz olabildiğime inanamıyorum. Valla ayıp ya hiç adil değil bu. Bi insan her şeyiyle tipsiz olur mu nasıl bişe bu. Bu durumda napabilirim ki. Doğuştan 5-0 mağlup başlamışım aynada kendime bakınca gülesim geliyo sinirden. Mücadele et, kendini geliştir gibi şeyler hiç bi işe yaramıyo. Motivasyon yok. Tip yok, para yok, kız yok, şans yok, umut yok.

Edit : Bu arada aşırı stresten dolayı göz altlarım siyah-mor karışımı bir şey. Baya baya hastalara benziyorum. Yüzüm falan pürüzlü, izler var, çukurumsu izler var, burnum da lekeler var. Gören 35-40 yaşındayım sanıyor. Telefonun kamerası bile 37 diyor. Stres de baya etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 16 Şubat 2022; 22:54:23 >

• gerçekten ya bazen kendime dışarıdan bakıyorum trajikomik bir varlığım.

Bir insanda hiç mi artı olmaz ya ?

tip para genetik motivasyon zeka yaratıcılık çalışkanlık retorik ikna kabiliyeti şans talih kuşu çevre hiç bir şey yoooookkkkk

• Son açtığım konuya bak kral. Anlıyorum seni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nofap 8.yılım, kızlarla 24 saat sohbet edebiliyorum, kendimi geliştirdim her gun 390 sayfa kitap okuyorum, yazılım öğrendim freelance aylık 30 bin euro alıyorum

sadece kendine inan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok samimi söylüyorum tipin kesinlikle iyi. Bende ki hem tipsizlik yani hem de şekilsizlik. Zaten tipsizim birde Yani burun falan acayip kötü. Her şey olabilecek en kötü şekilde olmuş. Nereden bakarsan bak düzelmez. Çok çok büyük bir şansızlık olarak olmuş bu genlerim. Gerçekten çok kötü bir durum

• Swonz kullanıcısına yanıt
    nofapta 6. günüm onun haricinde benimkilerde yazılanların her şeyiyle aynı ve kesinlikle sadece kendine inanmaktan geçiyor bu işler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Günde 80 litre su içerek başlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • feveranbey kullanıcısına yanıt

Günde 1 ton su içiyorum ve yalnızca 1 saat uyuyorum. Günde 2 öğün yemek yiyorum, yemeğimi yerken bile yazılım çalışıyorum. Yaklaşık 28 senedir nofap yapıyorum. Evliydim eşim yazılımla kafayı bozduğum için cocuğuda alıp babasının evine gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.