Şimdi Ara

bu kadar çok microsoft visual c++ olması normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Benim bilgisayarımda fotoğrafta gözüktüğü üzere bir ton Microsoft visual c++ yüklü. Ne zaman hangi amaçla yüklendi bilmiyorum ama bu kadar çok olması normal mi? Bunlarla alakası var mı bilmiyorum ama Bilgisayarım ssd olmasına rağmen 6dk gibi bir sürede açılıyor. Şu ara format atamıyorum iş sebebiyle.
    ne önerirsiniz? hepsini silip microsofttan yenisi mi yüklemeliyim? yada şunları şunları sil dediğiniz bir şey var mı?
    Teşekkürler

• Bunların olması normal ama açılış sürfen normal değil. Ya açılışta çok fazla program açılıyor otomatik olarak ya da sisteminde virüs var. Çalıştır'a msconfig yazıp enter yap, çıkan ekranda Başlatma başlığı altındaki programları devre dışı bırak bakalım açılışın hızlanacak mı?
  • Bunlar bazı program ve oyunlar için gerekli kütüphanelerdir. Bunlar bilgisayarı yavaşlatmaz. Silmenin çılış hızına hiç bir etkisi olmaz. Aksine sorun yaşayabilirsin. 6 dakikada açılıyorsa bilgisayarında başka bir sorun vardır. Bunu bulmak lazım.
  • Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim.

açılışımı bu şekilde yaptım ama aynı. avastı açılışta kapatamıyorum.
    Avastla tarıyorum temiz gözüküyor. Biosu da guncelledim. ama açılış hala aynı. en az 6-7 dakika sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamuçay -- 17 Kasım 2018; 2:23:20 >

• Çok emin değilim ama yanlarında Microsoft Corporation yazması gerekmez mi? Aşağıda Rusça bir firma ismi gözüken Visual Studio lar da var?
  • Bende oraya takıldım ama silme dediler:)
  • Benim işlemcim devamlı yüzde elli üzerinde ve tam hızına çıkmadan çalışıyordu. Kullanmadığım programları temizledim ve kapatıp açtım baktım bilgisayar kendine gelmiş normal çalışıyor. Program ekle kaldırdan driver hariç diğer programları kaldır. Özellikle de telefona rom atma veya imei yükleme tarzı programları. Ayrıca ms office benzeri olanları da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamuçay

Bende oraya takıldım ama silme dediler:)
    2012 ve 2013 olanları yanı rusça yazanları sil onlar orijinal c++ yazılımları değil. Sildikten sonra google a yaz c++ 2012 x86 ve x64 olanları indir yine aynı şekilde c++ 2013 yaz indir. Dikkat et sadece microsoftun sitesinden indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her açılışta Avast Sistem taraması yapabilir belki de?
  • yokhocam avastıda kaldırdım olmadı. format sanırım tek çözüm
  • Virus ve malware taraması yap bir de formattan önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.