Şimdi Ara

Bu kadar Çalışma yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün yatmadan once 50-60 mekik(Sonraki haftalar arttirabilirim) ve 2.5 kglık(yeni basladigim icin hafifdaha sonra 4-5kgye baslayabilirim)dambil ile 40 sag 40 sol kol(periyotlara bolerek yani 20 sag el sonra 20 sol sonra tekrar sag 20 sol 20 seklinde.daha sonra arttirabilirim bunu)
    Bu sekilde duzenli bir calismanin yarari olur mu?
    Umarim anlatabilmisimdir mobildeyim cunku :)
    Not:yaş 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Eagle -- 6 Ocak 2012; 15:53:09 >

• bench press falan bas göğüsleri şişir bari sadece kol ile olmaz. Vücut yapmak isityorsna göğüs kası en önemli etken.

Spor salonu çok daha faydalı olur ama benim de vaktim yok evde çalışıyorum o yüzden , 6 ay içinde bir gelişme bekliyorum görünür olarak.
  • 40 sağ 40 sol ?

Hiçbir işe yaramaz. Az ve öz yapacaksın. Kaslarım çıksın diye ne kadar çok yaparsın, kaslar beslenemez erir. Araştır öğren biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

bench press falan bas göğüsleri şişir bari sadece kol ile olmaz. Vücut yapmak isityorsna göğüs kası en önemli etken.

Spor salonu çok daha faydalı olur ama benim de vaktim yok evde çalışıyorum o yüzden , 6 ay içinde bir gelişme bekliyorum görünür olarak.

Spor salonu icin zaman yok ama goğüs kasi icin gogus yayi disinda onerebilecegin bir sey var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay da hem göğüs yaptım hem çok sağlam bilek hemde acayip kas yaptım 1.70 boyundayım 62 kiloyum.

Bu pazartesi fitness a başlıyorum o da zamanında baklava kas hoşuma gitmiyordu ama sonra kızlarla konuşunca yapma hevesim geldi
  • Koşuda yap mutlaka nefes açılsın iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: [B]urakB

1 ay da hem göğüs yaptım hem çok sağlam bilek hemde acayip kas yaptım 1.70 boyundayım 62 kiloyum.

Bu pazartesi fitness a başlıyorum o da zamanında baklava kas hoşuma gitmiyordu ama sonra kızlarla konuşunca yapma hevesim geldi

Basarinin sirri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Eagle -- 6 Ocak 2012; 16:01:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson

quote:

bench press falan bas göğüsleri şişir bari sadece kol ile olmaz. Vücut yapmak isityorsna göğüs kası en önemli etken.

Spor salonu icin zaman yok ama goğüs kasi icin gogus yayi disinda onerebilecegin bir sey var mi?

Şu linke bak eve gidince
    http://www.bod****tr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

insafsız rds forum kelimesin bile sansürlemiş

@BurakB

N*h yaparsın 1 ayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 6 Ocak 2012; 16:02:03 >

• quote:

quote:

quote:

Şu linke bak eve gidince

@BurakB

N*h yaparsın 1 ayda

Gel la cam acıcam sonra da yemin edicem kac ayda yaptıgıma

• quote:

quote:

quote:

Şu linke bak eve gidince

@BurakB

N*h yaparsın 1 ayda

Link acilmio kardes

• Peki bir kac sorum daha var
    1)Ne kadar zaman sonra 4-5kglik dambillara geceyim?
    2)el yayi ve gogus yayi ise yariyor mu?
    3)Mekiki cekebiliyorum fakat sinav cekemiyorum bu calismadan 1-2 ay sonra bu durum duzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

40 sağ 40 sol ?

Hiçbir işe yaramaz. Az ve öz yapacaksın. Kaslarım çıksın diye ne kadar çok yaparsın, kaslar beslenemez erir. Araştır öğren biraz.

Dostum dalgamı geçiyorsun
    2-5 kilo arasında isterse 50-100 tane yapsın yine erimez O erime olayı kas ciddi anlamda zorlandığında olur. Ayrıca normal body building salonlarında da 4x12 50 kiloluklarla çalışanlar var.
    Onun yaptığı küçük birşey he ama diyorsanki ardarda 40 tane yapmasın bak onda haklısın. 10x4 yapsın kısa aralar vererek.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

40 sağ 40 sol ?

2-5 kilo arasında isterse 50-100 tane yapsın yine erimez O erime olayı kas ciddi anlamda zorlandığında olur. Ayrıca normal body building salonlarında da 4x12 50 kiloluklarla çalışanlar var.
    Onun yaptığı küçük birşey he ama diyorsanki ardarda 40 tane yapmasın bak onda haklısın. 10x4 yapsın kısa aralar vererek.

avatardaki sensen geçmiş olsun abi

• quote:

quote:

40 sağ 40 sol ?

Zaten dedigim gibi periyotlara bolerek yapiyorum 20x2 seklinde
    Yeterli mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

40 sağ 40 sol ?

Zaten dedigim gibi periyotlara bolerek yapiyorum 20x2 seklinde
    Yeterli mi sizce?

Tek seferde 12'yi geçmesin.Bana salonda öyle demişlerdi

• Yeni başladıysan ve gerçekten adam gibi birşeyler yapmak istiyosan bi salona git işin temelini kap 2-3 ay.Zaten yaşın 15, fiziğin nasıl bilmiyorum bazıları hormonlu oluyo sakal traşı olan bile var 15 inde bana sorarsan 17 yi bekle.
  • ne yapiosan yap fakat overtraining yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yeni başladıysan ve gerçekten adam gibi birşeyler yapmak istiyosan bi salona git işin temelini kap 2-3 ay.Zaten yaşın 15, fiziğin nasıl bilmiyorum bazıları hormonlu oluyo sakal traşı olan bile var 15 inde bana sorarsan 17 yi bekle.

Boy:1.72-73 civari bir sey galiba
    Kilo:58Kg falan kilo almam lazim
    Tiras olmuyom daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yeni başladıysan ve gerçekten adam gibi birşeyler yapmak istiyosan bi salona git işin temelini kap 2-3 ay.Zaten yaşın 15, fiziğin nasıl bilmiyorum bazıları hormonlu oluyo sakal traşı olan bile var 15 inde bana sorarsan 17 yi bekle.

Salon icin zaman yok belki yaz tatilinde
  • hacılar şimdi size bir şey sorucam. ev-okul temposu yüzünden dışarı çıkıp spor yapamıyorum, yakınlarda fitness salonuda yok kayıt olup kendimi gitmeye mecbur edeyim ama yok. sorunum şu sırtım,belim,boynum,bacaklarım çok ağrıyor idmansızlıktan hamlıktan evde kaslarımı kuvvetlendirebileceğim ağrılardan kurtulabileceğim neler yapabilirm. valla bıktım bu ağrılardan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.