Şimdi Ara

Bu kablo ne kablosu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimler aşağıda ne kablosu bu acaba ?

Bu kablo ne kablosu ??

Bu kablo ne kablosu ??

Bu kablo ne kablosu ??

• bilemedim, ama kablonun iç yapısını paintte düzgünce çizip görsellerde arayabilirsiniz ..
  • Merhaba,

7 Pin S-Video kablosudur.
  • Bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

çok teşekkürler. Bir yerde okumuştum bu kabloyla bilgisayarı televizyona bağlamak mümkünmüş. Benim masaüstü bir bilgisayarım var CRT ekran birde televizyonum var bağlayabilir miyim acaba ? Ekstra bir dönüştürücü gerekir mi bağlamak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Merhaba,

çok teşekkürler. Bir yerde okumuştum bu kabloyla bilgisayarı televizyona bağlamak mümkünmüş. Benim masaüstü bir bilgisayarım var CRT ekran birde televizyonum var bağlayabilir miyim acaba ? Ekstra bir dönüştürücü gerekir mi bağlamak için ?

Rica ederim.

Kablonun sağlamış olduğu girişler varsa, ek bir aparata gerek kalmadan bağlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Merhaba,

Rica ederim.

Kablonun sağlamış olduğu girişler varsa, ek bir aparata gerek kalmadan bağlayabilirsiniz.

şimdi bir baktımda ne bilgisayarda nede televizyonda böyle bir giriş yeri yok ekstra kablo gerekiyor sanırım. Anakartın arkasında böyle bir giriş yeri yok.

anakartın arkası burda. :
     Bu kablo ne kablosu ??

edit: ekran kartındada yok. Ekran kartım hd 6850. hdmi ve değişik bir giriş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 15 Nisan 2012; 22:37:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hd 6850 de HDMI ve DVI çıkışı var.

7 Pin S-Video Kablosu sizin bir işinize yaramaz.

Televizyon da ne tür girişler var? Ona göre dönüştürücü aparatlar kullanacaksınız.
  • quote:

Hd 6850 de HDMI ve DVI çıkışı var.

7 Pin S-Video Kablosu sizin bir işinize yaramaz.

Televizyon da ne tür girişler var? Ona göre dönüştürücü aparatlar kullanacaksınız.

televizyonda 3 tane renk giriş yeri var. Uydudan gelen kablonun girişi var, yuvarlak. Ve son scart girişi var. VCD bağlarken kullanıyordum o girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 15 Nisan 2012; 23:00:52 >
  • Anladım..

Mecburen, HDMI ve DVI arabirimlerini dönüştüreceksiniz. Ama sizin televizyonuz da olan girişlere karşın böyle bir dönüştürücü aparat var mı bilemiyorum.

Televizyonunuz daki girişlerin tam adını biliyorsanız, o şekilde bulmanız daha kolay olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.