Şimdi Ara

Bu junglerlar (profesyoneller) neden yuruyuor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat ettim de pro junglerlar kamp temizlerken canavarin vurma mesafesinde sag sol yapiyor neden bu ? yani hasardan kacmak icin yapilan kite tarzi degil oyle vurus menzilinde sag sol yapiyor neden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de kuleye vururken yapanlar var hala çözemedim niye yapılıyor
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Animasyon içindir herhalde adamım o kadar kasmıyorum ben ama kule olayında global ultısı varsa adamın (ashe) sağ sol yaparım baseden attıgı ashe ultısı baya uzun stunlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoa icin bro vurduktan sonra karakterin belli bi bekleme suresi var onu kaldirmak icin felan

• animasyon iptali
  • Lanede sağa sola hızlıca tıklayanlarıda samimi bulmuyorum maksat pro gözükmek için şekil şukul yapıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Lanede sağa sola hızlıca tıklayanlarıda samimi bulmuyorum maksat pro gözükmek için şekil şukul yapıyolar.

ben elimi ısıtmak için yapıyorum şequl şuqul yok valla 2. 3. oyunda yapmam ama manyak mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jungleda değilde kule inhib felan temizliyosam sağ sol yaparım

1) Animasyon iptali için
    2) Global ultilerden daha kolay kaçabilmek için
    3) Piskolojik baskı olsun diye
    4) Lanede skillshot atan rakiplerin skillshot atıp atmayacağına karar vermeyi güçleştirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 9 Kasım 2016; 22:41:47 >
  • aliskanlık. Her an herşey olabilir diye koşullandırıyor olabilirler kendilerini, ordan uçarak genel Vi,Lee,Kha falan durumunda tepki verebilmek için, genelde lane de bunu skill dodge'lamak için yaparlar. Sürekli hareket eden rakibe skillshot tutturabilmek zordur. öyle bir alışkanlık işte. Abim de motorsiklet sürerkek elini sürekli debriyaj manetinden sıkmaya hazır bir konumda tutar, hatta arada sırada çok yumuşakça sıkar, olası bir durumda acilen asılabilmek için, 10 yıldır da böyle sürer motorsikletini. Bunun gibi birşey işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.