|
Bu Japonic Ne ayak (3. sayfa)

-
-
Adamın ne halt yediğini bilmemde her erkek gibi araba tutkunu adam buraya dönse kapısında r34 r35 yatırabilcek mi? Benzinlerini karşılayıp istediği gibi gezebilecek mi?
Dönmeme sebebi refahtır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam fetöcü gelemez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son isveçe giderken pasaport kontrolüne iyi bakın 3 tane tr pasaportu 1 tane id ile giriyor
Japonic bu hafta Türkiye'ye giriş yaptı. Son Instagram storylerinden görebilirsiniz.
-
Fetö muhabbeti var diyorlar dı takip ederim arada bir ama çok soğuk bir tip böyle Kafa barıştırmadığım bir kişi gibi GTR konusunda çok detaycı biri o yönünü severim bak BeeR amca olsun TopSECRET reyiz olsun tanır bilir onları ama dediğim gibi değişik sinsi ve samimiyetsiz bi aurası var fazla soğuk her an içinden bi seri katil firlayacakmış gibi, ama arbalardan iyi anlıyor vesselam
Edit: TR ye neden gelmiyor konusu tartışılmış. Aga herifte eşek yüküyle para araba alıp satıyor keyfince sürüyor kim gelir la bu ülkeye öyle bir hayattan tatil diyeceksiniz de adamın tatili araba adam her boş bulduğu vakit ya ztune bişeyler yapıyor ya gidiyor yeni bi v spec 2 alıyor bu kafa yapısında bende gelmem ne işim var Türkiye'de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Kasım 2022; 23:47:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen bir videoda oğlunun montunun fermuarı arabaya değiyor diye uzaklaştırdığı şahıs.
Gelemez gidemez diyenler adam 2 defa gelip gitti.
-
Ama fark ettiyseniz önce türkiye ye yalnız başına kendisi geldi . Sonra kendisine tehlike arz edecek bir sıkıntı olmadığını fark edince yıllardır ailesini Türkiye'ye getirmeyen adam birden tatil için ailesini Türkiye'ye getirdi . Neden yıllardır, japonya da vs Türkiye'ye gitmedigi , babasını annesini yurt disindan japonya getirtip kendilerinin tatil için bile olsa Türkiye'ye gelmediği hala muallak .
Tabi işin aslını asla bilemeyiz . Ben arada videolarını izliyorum herhangi bir sıkıntısına rastlamadım . Ama hala merak ediyorum mesela bu kadar arabalar , evler alacak kadar nasıl zengin olduğunu , işini ne ara kurup bu kadar büyüttüğünü .
Faruk Abi güzel adam eskiden bence videoları daha sarıyordu aklımdaki tek soru bu adam Nissan Fuga mı ne öyle bir arabaya binerken bu arabaları alacak parayı nasıl bu kadar kısa sürede kazandı?
Araba al sat işi vs nasıl bi kar getirdiyse ihya oldu. Allah bazı kullarına yürü ya kulum diyor.
-
Bende onu merak ediyorum . Bir anda bu kadar nasıl yükseldi bu adam anlamadım . Ne ara kendi işini kurdu , ne ara işini bu kadar büyüttü ilginç valla
Aslında cevap youtube videolarında zaten. Ben Nissan Fugaya bindiği dönemlerin öncesinden beri takip ediyorum, videolarında yaklaşık 7-8 yıl öncesine giderseniz nasıl büyüdüğünü görürsünüz. Hiç bir şey "bir anda" olmadı aslında. Adam zaten bir car enthusiast ama ilk dönemlerde bindiği araçlar aile işini görebilmesi için olan ucuz araçlardı, zamanla al sat al sat yapa yapa bu işi öğrnemeye başladı, bir yandan youtube'u yürüttü (çoook uzunca bir süre youtube'u hiç ciddiye almadı bile, kendiside diyordu youtube'a insanlar video istiyodu falan Faruk abi şey diyodu: ya bu kanalı ben keyime göre ilerletiyorum burası benim işim değil, buradan bir kazancım yok öyle youtuberlar gibi sürekli içerik yapamam derdi) ama sonuç olarak youtube kanalıda bir yandan büyüdü, Japonyada insanlarla tanışmaya çevre yapmaya devam etti. Youtube sayesinde gittiği firmalardan indirimler aldı bazen. Azcık takip ederseniz zaten çalışmaktan erinmeyen çalışkan birisi olduğunu görebilirsiniz. İlerleyen süreçte JaponicTrade şirketinide açtı ve ufak ufak al gönder derken işler arttı arttı ve büyüdü gitti. (JaponicTrade diye ayrı bir youtube kanalıda var orada aldığı sattı araçları falan çekip koyuyordu) Bir ara yaptığı birikimle Japonyada arsa aldı ev yapacaktı daha sonra o aldığı arsayıda karla sattı. Binmek için aldığı araçlarda da çok güzel karlar etti şirketi hariç. Hele ki R34 konusunda sadece kendi alması dışında videolarında bile hep diyordu bakın bu araçlar çok kısa zamanda büyük değerlenecek alabilen alsın, almak isteyen ulaşsın bize gönderelim falan diye. Aynı şekilde R35 içinde diyordu, üretimi duracak bunlarında piyasası yükselecek vb. daha hatırlamadığım çok mevzu var fakat adam işini temiz yapan açık yapan ve kazanan birisi açıkçası. Ki bunların arkasında da yatırımlar yapan birisi kendisi. Mesela geçenlerde bizim daha yeni öğrendiğimiz ama arkaplanda uzun zamandır uğraşılan bir iş varmış. Nismo'un size özel R34 topladığı bir programı var. Değerli ve temiz bir R34 bulup yüklü paralarla Nismo'ya gönderiyorsunuz Nismo aracınızı çalışmaya layık görürse alıp 1-2 yıl içinde (bu süre artık 5-6 yıla çıktı) aracınızı topluyor ve size özel Nismo'dan yapılmış bir R34'ünüz oluyor, bu araçlar o kadar değerli oluyor ki siz bu süreçte mesela 500bin euro harcıyorsunuz araç daha bitmeden 1 milyona gidebiliyor gibi gibi.
İşin özü adam çalıştı çalıştı yavaş yavaş büyüdü gitti. İnsanlar niye Türkiyeye gelmiyor falan filen yapmş fakat bence adamın gelmek için vakti olmadı bile, tahminen inanılmaz sıkışık bir program içinde hayatını sürdürüyor, o sayede bu kadar başarılı oldu zaten. Youtube, iş, araclar, aile. Bu dördü bir insanın yeterince vaktini dolduran şeyler zaten.
Mesela artık JaponicTrade şirketi o kadar doygunluğa ulaştı ki yeni müşteri kabul etmeyeceğini duyurmuştu. Varolan müşterilerle çalışmaya devam edicekti. Bu dışında şimdi birde R-Passion diye girişimleri var. Bak yazdıkça aklıma geliyor, adam boş durmuyor ki.
Feto konusuna gelirsek çok yüksek ihtimalle bu yurtlarda ve ortamda büyümüş birisi ve yüksek ihtimal onun imkanlarını kullanarak Japonyaya gitti ama ben bunca yıllık takipçisiyim bir kez bile bu konuyla alakalı insanları yönlendirmeye çalıştığını falan görmedim. Adam bir misyoner değil yani kendi içinde ne yaşıyorsa artık o onu ilgilendirir. Kimseye bir zararı olan bir insan değil o yüzden takip ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X