Şimdi Ara

bu isviçre ne ayak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alında oraya yerleşmek lazım yaşam nasıl kolaymı oralarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

quote:

Orijinalden alıntı: melizcia

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Karışma sen köylü kardeş

Köylülere laf atma yapıştırırlar.

?

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

isviçre'ye savaş açmak yasaktır.

Nerde yazıyo?

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

julian assange'ı amerikaya teslim etmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.bu durum sanırım ipuçu veriyor.

Biraz daha açar mısın konuyu ?

ingiliz mahkemesi (şuan ekvador elçiliğine sığındı) isveçe iade kararı verdi.amerikada isveçe baskı yapıyor.(hatırlarsanız amerikalı bir asker tarafından çoğu belgenin assange sızdırıldığı iddia edilmişti(ki öyle))
    tarihle aram iyi değil ama isviçre özgürlük,dünyanın bilim merkezi vb. söylemlerle amerika kontorulde kararlar veriyor.

• "İsviçre 1920 yılında Milletler Cemiyeti’ne ve 1963 yılında da Avrupa Konseyi’ne katıldı. I. Dünya Savaşı’nda tarafsızlığını açıklayan ülke askerî olarak savaşa katılmadı. II. Dünya Savaşı’nda da tarafsızlık açıklanmış, bir Alman müdahalesi planlansa da bu gerçekleşmemiştir. Bu müdahalenin gerçekleşmemesinin nedenlerinden birisi olarak General Henri Guisan önderliğinde İsviçre Silahlı Kuvvetlerinin seferberliğe geçmesi gösterilir. Bazı İsviçre vatandaşlarının Yahudi Soykırımı esnasında elde edilen paraların aklanmasına yardımcı oldukları dolayısıyla da İsviçre’nin tarafsızlığına gölge düştüğü iddialarının [3] yanı sıra İsviçre, Almanya ve Mihver Kuvvetlere karşı yürütülen casusluk faaliyetlerinin bir merkezi hâline gelerek yenilmelerine yardımcı olmuştur."

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0svi%C3%A7re

• Bilim adamlarından tut, Romanın ortasındaki bir mahalle, pardon dünyanın en ufak devletini koruyan muafızları bile var
    Anlamadığım nokta bu herifler nasıl bu kadar güvenilir, dünyanın nakit para akışını ellerinde tutuyorlar.

quote:

quote:

julian assange'ı amerikaya teslim etmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.bu durum sanırım ipuçu veriyor.

ingiliz mahkemesi (şuan ekvador elçiliğine sığındı) isveçe iade kararı verdi.amerikada isveçe baskı yapıyor.(hatırlarsanız amerikalı bir asker tarafından çoğu belgenin assange sızdırıldığı iddia edilmişti(ki öyle))
    tarihle aram iyi değil ama isviçre özgürlük,dünyanın bilim merkezi vb. söylemlerle amerika kontorulde kararlar veriyor.

Usta sen çok yanlış gelmişsin ya

• Daha çok izlenilen politikalardan kaynaklanıyor. İsviçre Dünya'da olan olaylara karışmak yerine her zaman tarafsızlığını koruyan bir devlet. Bunun yanında Dünya'nın banka üssü olduğunu söyleyebiliriz. Siz olsanız sizin paranızı başkalarından koruyan birine savaş açar mıydınız? Bir de ülke diyoruz ama bu ülke Konya'dan biraz daha büyük ve 7 milyon nüfusa sahip bir ülkedir.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • quote:

quote:

quote:

İsveç;

bu isviçre ne ayak ?

İsviçre;

bu isviçre ne ayak ?

Heil Hitler!

• bpşuna dünyanın en güçlü devleti isviçre demiyorlar.İsviçre bankalarını bir kapatsa tüm dünya ülkeleri krize girermiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bazı arkadaşlar karıştırmış.bunu boşverinde

isviçrenin bu davranışı bence en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Karışma sen köylü kardeş

sizin adamınız almıyo mu ses gaydını? sizin adamınız almıyo mu aşağıdan? o niye alıyo?

Orijinalden alıntı: Heikki

quote:

quote:

quote:

İsveç;

bu isviçre ne ayak ?

İsviçre;

bu isviçre ne ayak ?

tamam vurdunuzda öldürmeyin bari.
    yazarken isveç yazdığımı fark ettim isviçre diye düzelteceğimi unuttum ama.söylediklerimi anlamışsanız sorun yok.düzeltme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

jullian assange (yazamadım heralde) isveçte yakalama emri var isviçre değil

hocam yapmayın allah aşkına.ortaya konmuş ve kanıtlamış binlerce doküman varken.tecavüz gibi ucuz bir skandal nasıl kabul görür.
  • sadece isviçrede bulunan bankalar kendilerine gelen paranın nerden geldiği konusunda bilgi vermezler.kaynağı gizlidir. ama offshore hesap oldugu için paranıza birşey olursa hak iddia edemezsiniz. oldugunuda duymadım
  • Illuminati'nin merkez üssü olmasın.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

jullian assange (yazamadım heralde) isveçte yakalama emri var isviçre değil

hocam yapmayın allah aşkına.ortaya konmuş ve kanıtlamış binlerce doküman varken.tecavüz gibi ucuz bir skandal nasıl kabul görür.

bakın ben sadece dedimki isveçte göstermelik yakalanma emri var dedim.konu assange konusu değil sadece arkadaş isviçrede yakalanma emri var demiş bende hayır isveç dedim o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

sadece isviçrede bulunan bankalar kendilerine gelen paranın nerden geldiği konusunda bilgi vermezler.kaynağı gizlidir. ama offshore hesap oldugu için paranıza birşey olursa hak iddia edemezsiniz. oldugunuda duymadım

en aydınlatıcı bilgi bu oldu

bazen çılgınca dans etmek istiyorum
  • napıyoz dalıyozmu şimdi ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.