102.5 75 95.57 obp ile bana 5710 geldi bir eleman 97 75 ile 5k geldiğini iddia ediyor obp söylemedi yalan mı söylüyor başka bir şey mi var bu işte? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
102.5 75 95.57 obp ile bana 5710 geldi bir eleman 97 75 ile 5k geldiğini iddia ediyor obp söylemedi yalan mı söylüyor başka bir şey mi var bu işte? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sosyal medyadan hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman salla kazan yapıyordur hocam Standart sapma etkilemiştir derdim ama 5 net fark var arada sizden iyi gelmesinin olasılığı neredeyse yok bu kadar yığılma varken bi de 700 fark attıysa herhalde obp si 120 falandır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pythian -- 19 Temmuz 2022; 3:38:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kendileri diyor twitter kullanıcılarıyız , kpop topluluğuyuz diye ppsinde kore idolu mu ne vardı onu tebrik eden hepsinde de kpop ppsi vardı kim ne dinlerse dinlesin umrumda değil ama bir şeyin fanı olacak bi insanın zeka seviyesi geridedir bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |