Şimdi Ara

Bu işlemin ekstra bir faydası var mı ? Zararı var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Normal amörtisörden daha mı konforlu olur körüklü sistem birde hava bitme durumu filan olur mu kamyon gibi ?

Bu arada video o kadar hoşuma gittiki müzikle araç uyumu günde 2 kere izliyorum.Logoda ford yazmıyor bu arada dikkatli bakarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 2 Şubat 2014; 22:22:39 >

• Mantık yürütüyorum sadece,belki yüksekken yaylar yumuşak olur,konfor artar.
    Alçaltınca yaylar sertleşir,yol tutuşa etkisi olur

Düzeltme : Mercedes Viano ve Vito da havalı süspansiyon kullanıyor ancak bu daha farklı sanırım.Mercedes'te konforu arttıyor ama bunda n'olur ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 2 Şubat 2014; 22:28:05 >
  • hocam logoda ağır mesaj var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Mantık yürütüyorum sadece,belki yüksekken yaylar yumuşak olur,konfor artar.
    Alçaltınca yaylar sertleşir,yol tutuşa etkisi olur

Düzeltme : Mercedes Viano ve Vito da havalı süspansiyon kullanıyor ancak bu daha farklı sanırım.Mercedes'te konforu arttıyor ama bunda n'olur ki

Yapan şirketin sitesinde yükseltince yol sesi az gelir konfor artar gibisinden şeyler vardı.Baba arabasından kendi arabamıza geçelimde zengin olursak buna bayıldım yaptırırım.

• maliyeti ne kadar acaba bilgisi olan var mı
  • Alçalınca arka tekerlerin açılı durması çok apaçi işi ama onun dışında iyi duruyor

Bu arada bunun forumda konusu vardı sanırım ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Alçalınca arka tekerlerin açılı durması çok apaçi işi ama onun dışında iyi duruyor

Benim hoşuma gitti valla zaten öyle çok abartılacak bir camber yok azıcık var yakışmış oda bu arada sahibindende buldum aracı 38.000 tl istiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Alçalınca arka tekerlerin açılı durması çok apaçi işi ama onun dışında iyi duruyor

Benim hoşuma gitti valla zaten öyle çok abartılacak bir camber yok azıcık var yakışmış oda bu arada sahibindende buldum aracı 38.000 tl istiyorlar.

Pahalı bence hocam o araba. O işlemin edeceği çok bişey değildir tahminimce

• quote:

quote:

quote:

Pardon 35 miş var bir sürü ekstarasıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-air-focus-ozel-insanlar-icin-150461991/detay

• Faydası basıkken belki viraj kabiliyetine katkısı olur ki sizin çok sert viraja girecek arabanız olduğunu sanmıyorum

Sadece gösteriş için bi olay ve bunda aslında baya başarılı

Geçen bi yerde duruyoruz adamın biri taktırmış 15 bin liralık bi arabaya arkayı hoplatıp hopatıp duruyor

Herkes kitlenmiş arabaya

Komik ama dikkat çekiyor işte

Ama kompresör bozulur v.s. tavsiye etmiyorum , ben biraz orjinallikten yanayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon 35 miş var bir sürü ekstarasıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-air-focus-ozel-insanlar-icin-150461991/detay

http://www.seatclubturkey.com/teknik-destek/38436-air-ride-havali-suspansiyon-sistemleri.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Faydası basıkken belki viraj kabiliyetine katkısı olur ki sizin çok sert viraja girecek arabanız olduğunu sanmıyorum

Sadece gösteriş için bi olay ve bunda aslında baya başarılı

Geçen bi yerde duruyoruz adamın biri taktırmış 15 bin liralık bi arabaya arkayı hoplatıp hopatıp duruyor

Herkes kitlenmiş arabaya

Komik ama dikkat çekiyor işte

Ama kompresör bozulur v.s. tavsiye etmiyorum , ben biraz orjinallikten yanayım

Hayır şöyle bişey var zevk için indiriyorsun yere arabayı iyi güzelde sonra malum ülkemin yolları delik değiş 2008 fiestanın bile önünün altını kaç kere sürttüm ben bile hatırlamıyorum.Bunda ne güzel kafana göre kaldıradabiliyorsun.Tabi eğer işin apaçiliğindeyseniz arabaya twerk yaptırırsınız.

• iade kullanıcısına yanıt
    Öyle bir olay benim başıma gelse o ustayı vururdum heralde
  • Araç 1.6 TDCi miş...

Yazık günah harcanan paraya..

Orjinal ST sandım arabayı videoyu görünce yalan olmasın..

Sonra sahibinden ilanını görünce yazık dedim..

ST olsaydı yakışırdı..
  • quote:

Öyle bir olay benim başıma gelse o ustayı vururdum heralde

Adam yanımda olsa öldürcem o derece sinirlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Araç 1.6 TDCi miş...

ST olsaydı yakışırdı..

İnsanın bir yerden sonra büyük ihtimal gözü kör oluyor parayı yatırdıkça yakıştı diyerek yardırıyor düşünmüyor değer mi diye daha o zevki tadamadım ama tahminimce böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 3 Şubat 2014; 0:43:37 >
  • Gayet gösterişli olmuş ama değmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

maliyeti ne kadar acaba bilgisi olan var mı

5200tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Araç 1.6 TDCi miş...

ST olsaydı yakışırdı..

+1

Videoda gösterge takımını görmem yetti.
  • Ayni kasa degil mi ? Adam isterse 1.0 motorlusuna yaptirir. Para sizin cepten mi cikiyor? Adam performansta aramiyor guvenlik konfor istiyor ?
    Cok param olsa serce alirim 94 model. 0 haline getirir. Motorunu 2.0 yapardim sadece tempra motoru oda. Belki coilover. Frenler abs olurdu. Orjinal teybine ufak bir modifikasyonla usb giris yapardim. Orjinal hoparlor yerlerine daha iyi ses cikartan bir hoparlor takardim.Rahmetli dedemin sercesini yakalatmisti arkadas. Cok uzulmustu dedecigim. Tertemiz yapar. Sehir turu yapardim. Ne apacilik te gozum olurdu nede hizda. Araci biraz agir yapardim. Saclarini kalinlastirir. Boru cekerdim belkide. Off tam bir hayal. Simdilerde bolesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.