Switch diye bişey varmış hız kesilmeden 4 daireye bölmek için bir aoparat varmış paralelmi ne bağlanıyormuş 4 daireye hız kesilmeden bölmek için ne yapabiliriz? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun yani parayı 4 kişi bölüp vericez ve 1024 kb ile kullanıcaz bu alet nedir gerçekten hız kesilmeden gişrebiliyormu ne yapmak lazım. Yardımcı olursanız sevinicem..
Hız da bölünür sanırsam.
bölünürmü diorsunuz siwtch le ben bölünmez diye duymuştum
ya interneti ne yaparsan yap kullanıldığında hız bölünür bunu bir yolu yok yoksa tt alırdı aynı hızda herkeze ucuz ucuz verirdi.
bölünür tabi.Ve hatta adaletsiz şekilde bölünebilir.Bunun için modemden bağlantıları eşit bölmelisin.Kimse kimsenin hakkına girmesin.
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
ya interneti ne yaparsan yap kullanıldığında hız bölünür bunu bir yolu yok yoksa tt alırdı aynı hızda herkeze ucuz ucuz verirdi.
Yok be gene yapmazdı bu TT denen şerefsiz.
switch ile hız bölünmeden bütün makinalar internete bağlanabilir
switch ile hız bölünmeden bütün makinalar internete bağlanabilir
o nasıl oluyor? 4 makine aynı anda 1mbit net download yapabilirmi diyorsun? Yani toplamda 4mbit olucak ama sen 1mbit faturası ödüyeceksin.ne süper ben eve 2 tane switch alayım hemen
Kullanım sırasında hangisine öncelik verileceği belli olmaz ama tek kişi kullanırken mevcut hızda veri çekebilir.
Yaptıınız iş yassak sanırım duymasın delekom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme