Şimdi Ara

Bu ikinci el sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Kız arkadaşım için bir bilgisayar alacağım, kendi laptopı çöp durumda. Tam donanım belirlemek biraz zor, çünkü neler oynayacağından emin değil. Bozulmadan önce laptop'ından LoL oynuyordu, onu çalıştıracak pc toplamak da kolay, ama aynı zamanda arada bir hikaye oyunları da oynamak istiyor, ne kadar oynayacak bilmiyorum ama zamanında benle birlikte life is strange oynayıp çok sevmişti, detroit become human tarzı oyunlar da oynamak istiyor. Birkaç defa 3400g'li bir sistem toplayıp vermeyi düşündüm, lol de oynar iş de yapar şeklinde, ama defalarca aklım çelindi, sonuçta başka oyunları sadece oynamıyor değil, oynayamıyor, sonra bir ilan gördüm.

    Onun evine yakın olduğu için özellikle dikkatimi çekti, yürüyerek gidip taksiyle sistemi evine götürmek gibi bir seçeneğimiz olacak.

    Donanımlar:

    gtx 1070 (fotoda büyük bir gigabyte arka panel görüyorum)
    ryzen 5 2600
    msi b450 (net yazmamış, mATX'dir diye tahmin ediyorum)
    256 gb ssd
    1 tb hdd
    sıvı soğutucu
    Biraz eski ama yine de yarısı mesh olan bir kasa.
    Corsair 650W (model vermedi)

    Sorduğumda 1.5 senelik olduğunu söyledi ve benchmark testleri yokmuş, gidersem gitmeden önce bazı programlar yüklemesini isteyip orada bakmayı düşünüyorum değerlere.

    144hz 24'' monitörü de var, monitörle en son kaç olur dediğimde 5250 teklif etti.

    Diğer ilanlar ile karşılaştırdığımda fiyatı uygun gözüktü, ama emin de olamadım. Normalde planım ben ona bir kasa alacaktım, o da kendisi taksitle ips panel güzel bir monitör alacaktı. Bu anladığım kadarıyla ips değil, ama birlikte sistem ucuza geliyor gibi. Böyle yaparsak kız arkadaşım borca girmeden kendisi klavye, wifi adapter ve belki hoparlör alabilecek.

    Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Ağustos 2020; 14:7:57 >







  • 1070 1660 super ayarında

    5250 TL ye 144hz monitör ile kaçırılmaz
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Ben de oyle dusunuyorum, ama haftaya gelecek yeni nvidia kartlarla birlikte eski kartlarin fiyati duser mi acaba diye dusundurdu. Bir yandan da firsat kacsin istemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Ben de oyle dusunuyorum, ama haftaya gelecek yeni nvidia kartlarla birlikte eski kartlarin fiyati duser mi acaba diye dusundurdu. Bir yandan da firsat kacsin istemiyorum.
    Yeni nesil nvidia kartların ülkemize geliş fiyatları yüksek olacağı için (kur durumu yeni nesil kartların çıkış fiyatının yükselmesi gibi) alım gücü olarak eski nesil kartlar halen talep göreceği için fiyat düşüşü olacağını sanmıyorum. Ülkemizde maalesef ikinci el ürünler daha değerli
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    yeni kartlar fayiş gelirse eski kartlara daha falza koyarlar baz örnek veriyim

    1300 tl olan ve hiç yükselmeyne r5 3600 yeni r5 3600xt 2200 tl ye gelince birden fiyatı 1500 lere fırladı şimdide 1500 1600 bandında seyrediyor
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Onların bağlantılı olduğunu pek sanmıyorum, dolar çok ciddi anlamda yükseldi 1300 lira olduğundan bu yana, tüm elektroniklerde aynı şey oldu. Benim sadece 2 ay önce 5400 liraya aldığım ekran kartı 6500 olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    dolar o kadar yüksek degildi hep 6.7 idi ürün çıktı sonraki gün zam yedi

    dolar dersek rahip krizinde de r5 3600 1300 tl idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.