Şimdi Ara

BU İKİ PSU ARASINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben daha önceden bu psuyu almak istiyordum indirimdeydi:http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/akasa-venom-750w-termal-kontrollu-viper-fanli-moduler-kablolu-guc-kaynagi.html ama tam havale yapacak iken ürün stoku bitti

ve şu an da bu ürün indirimde:http://www.teknobiyotik.com/high-power-plus-serisi-750w-80-guc-kaynagi.html

bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? 40 tl daha fazla verip akasayı mı almalıyım? high power 80+ ama akasa da 12 v kombine gücü 744 w. high powerda 650 w herhalde 650 w da yeter bana ama yine de burada size danışayım dedim. 40 tllik fark benim için pek de önemli değil yardımlarınız içi şimdiden teşekkürler

• Akasa 'yı öneririm eğer 40 tl önemli değilse.

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Akasa 'yı öneririm eğer 40 tl önemli değilse.

teşekkürler peki akasa 80+ mı ? bir yerde 80+ sertifkası yok diye okumuştum herhalde de.
  • peki şimdi benim sistemim çok üst düzey olmıcak bir 6850 alacağım i3 2120 im var 6 gb ramim var 500 gb 7200 rpm harddisk var 40 tl önemli değil aslında ama yine de 744 w 12v kanalı veriyor sırf diye 40 tl vermeye değer mi biraz maymun iştahlılık olur mu diye düşünmeden edemiyorum. yine de ama sizin akasayı al demenizi göz önünde bulunduracağım
  • Aslında o sisteme 450 W bile yeterli haklısınız. İkisi birbirine çok yakın PSU'lar yani HighPower de alsanız Akasa da alsanız pek bir şey değişmeyecek Akasa 744 W verebiliyor ama H-P 650W veriyor. İleride GTX 690 falan alacak olursanız :D yetersiz gelebilir Ama High Power alırsanız daha iyi olur kararımı değiştirdim 40 TL önemli değil ama gerek yok 744 W ' a aslında.

Aslında o sisteme 450 W bile yeterli haklısınız. İkisi birbirine çok yakın PSU'lar yani HighPower de alsanız Akasa da alsanız pek bir şey değişmeyecek Akasa 744 W verebiliyor ama H-P 650W veriyor. İleride GTX 690 falan alacak olursanız :D yetersiz gelebilir Ama High Power alırsanız daha iyi olur kararımı değiştirdim 40 TL önemli değil ama gerek yok 744 W ' a aslında.

aynen bence de ben hatta ilk başlar 4850 düşnüüyordum ekran kartı olarak düşünü. gtx 690 falan da almam alamama zaten. yardımlarınız için çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

Aslında o sisteme 450 W bile yeterli haklısınız. İkisi birbirine çok yakın PSU'lar yani HighPower de alsanız Akasa da alsanız pek bir şey değişmeyecek Akasa 744 W verebiliyor ama H-P 650W veriyor. İleride GTX 690 falan alacak olursanız :D yetersiz gelebilir Ama High Power alırsanız daha iyi olur kararımı değiştirdim 40 TL önemli değil ama gerek yok 744 W ' a aslında.

aynen bence de ben hatta ilk başlar 4850 düşnüüyordum ekran kartı olarak düşünü. gtx 690 falan da almam alamama zaten. yardımlarınız için çok teşekkürler

Önemli değil.

• 40TL önemliyse ne demek, iki ürün arasında şu an High Power çok iyi bir şekilde daha ucuz ve Akasa'dan daha iyi. İki ürün arasından Akasa'yı almak gibi bir hata yapmayın aman diyeyim.

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

40TL önemliyse ne demek, iki ürün arasında şu an High Power çok iyi bir şekilde daha ucuz ve Akasa'dan daha iyi. İki ürün arasından Akasa'yı almak gibi bir hata yapmayın aman diyeyim.

peki niye öyle? ben zaten high power alacağım inşallah da akasa ama tamam 80+ sertifikası yok ama yine de arkadaş yüzde 80 verimliği var dedi belki sertifika önemlidir o kadar bilmiyorum bir de 12 v kanal gücü 744w. tabi ben bir de 744 w a gerek duymadığım için h-p alacağım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.