Şimdi Ara

bu iki lcdden hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben ps3 oynamak vede maç ları izlemek için teknosaya gittim 2 adet ekran arasında kararsız kaldım bana kalkıpta bu pahalı şunu al daha ucuz demeyin bu iki ekran hakkında hangisi iyi onu belirtirseniz sevinirim maç için hz önemliymiş en az 100 hz olması gerkiyormuş birde lcd duvara monte edersem ps3 scarta bağlamak zor olurmu

1- lg lcd 42SL8000 FİYATI 2,400

2-SAMSUNG 46B620 FİYATI 2,500

ARALARINDAKİ TEK FARK LGNİN 200 HZ , 42 İNC ,150000:1 KONTRAST OLMASI

SAMSUNGUNDA 100HZ,46 İNC,ULTRA KONTRAST OLMASI NETTEN ARAŞTIRDIM SADECE FARKLAR BUNLAR BELKİ BENİM BİLMEDİĞİM ŞEYLER VAR HANİ ALMIŞKEN İNSAN DİYOR SAMSUNG 46 İNC OLMASI GÖZ DOYURUYOR BUNU ALAYIM DİYORUM AMA HANİ LG DAHA İYİSE ONUMU ALAYIM DİYORUM DİYE KARARSIZ KALDIM BELKİ SİZLERİN BU EKRANDA BİLGİNİZ VARDIR DİYE SİZE SORUMU SORAYIM DEDİM CEVAPALRINI BEKLİYORUM..

• son zamanlarda pek lcd tv leri incelemediğimden çok fazla yardımcı olamam ama 2 tv yi iyice incele hoşuna gideni al.Kontrast oranları külliyen palvaradır bunları geç.PS3'ü scarttan değil hdmı bir kablo alıp bağlantı yapıcaksın Tv duvara monte edildiği zaman zıp pırt kablosunu çıkarma derim nispeten biraz zor oluyor kablo vs. takmak.Bunlar için dönebilen tv askı apratları var ama ben böyle büyük ekranlı tv lerde güvenemiyorum.İmzamda görünen 2 adet plazma tv ye sahibim ikiside sabit askı aparatı ile duvara montajlı.
    3 hafta önce açıldı
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.