Şimdi Ara

bu 4 cihazdan hangisini almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bu 4 cihazdan birini alacağım fakat karar veremedim bir türlü
    premier prs 1045000m 109 ytl kartlı
    techstar dvs 9000 ca 119 ytl kartlı
    dectron 95000 fta+usb 99 ytl
    botech bc 7000 fta 99 ytl

yani bu 4 cihazdan birini alacağım fakat karar veremedim bu cihazı sadece türksat tan yayın yapan kanalları izlemek için kullanacağım bu yüzden türksattan yayın yapan kanalların hepsini izleyebileceğim ve görüntü ve ses olarak hangisi daha iyidir

yada ayda 9,90 ytl digitürk mü alsam daha iyi olur

bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen3 -- 18 Ekim 2007; 22:43:56 >

¤¤¤NİCE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜZERİNDE ELBİSELERİ YOK¤¤¤
    ¤¤¤NİCE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK¤¤¤
  • bu fiyatlarda olmalı daha fazla veremem çünkü eğer bu fiyatlarda bildiğiniz daha kaliteli bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • bence bptech bunların arasında en tercijh edilebilir bi tanıdığımda var öçok kullanışlı bir alet
  • bunlardan birini alacksan eğer botech al ama bence 50 ytl daha fazla verip next 2000süperxplus al 150 ytlye diğerleri bunun yanında cihaz değil böylece 100 ytl yi sokağa atmamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 20 Ekim 2007; 15:25:59 >
  • arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için botech 7000 fta dan aldım akşam üzeri ve yanındada 90 cm lik next offset çanak ve next ye222a tekli lnb aldım sabahtan beri uğraşıyorum fakat hala ayarlayamadım televizyonu bile balkona çıkardım fakat hiç bir şekilde kanal ayarlayamadım s barlar 90 95 lere çıkıyor fakat q barda hiç bir değişim olmuyor 00 bir yerde hata yapıyorum sanırım ama bulamadım hava kararmadan ben biraz daha uğraşayım tekrar teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • Öğrendikten sonra çok basit ama işin başında fazla sabır gerektiriyor.
    İçinde eksiklik olmadan yazmaya çalışayım, lakin senin açından; yinede eksiklikler mutlaka olacaktır bağışla
    *Cihazı ve Tv'yi hazırla
    *LNB ve cihaz bağlantısını doğru yaptığından emin ol
    *Çanağın önünden baktığınızda LNB kuyruğu saat 6.30 / 7.00 konumunda olmalı yani yere dik açı ile bakmamalı
    *Türksat uydusunda iken 11919,11804 veya 12652 gibi güçlü bir frakansı seç
    *Bulunduğun şehir den geçen meridyen, tam güneydeki açındır. Örneğin (Aydın için tam güney demek 28E demektir)
    *Türksat 42E olduğuna göre, çanağı 10-15 derece doğuya çevirmek gerekir.(Bunun için diğer uydu çanaklarından kopya alabilirsin yada Kıble, aşağı yukarı 42E'ye yakın bir açıdadır)
    *Çanağın kalkış açısı ofsetlerde birbirine tam uymaz, lakin parabollerde 40-45 derece civarında olmalıdır. Sizde şöyle düşünün, 45 derece ile gelen sinyaller ofset antenden yansıma ile LNB'nin üzerine odaklanacak, (yaklaşık 30-35 derece gibi bir açı olmalı)
    *Sabırla bu bölgede uyduyu yakalamaya çalışmalısın, tabi bu ara gözün hep sinyal metrelerde olacak
    *Çok az dahi olsa Q barında hareket gördüğün an çanağını sabitle, somunları tam sıkma.
    *artık, çanağın yanlarından biraz sağ yada sol daha sonra üst yada alt eteklerinden çekiştirerek Q seviyesini 45'in üzerine çıkarmaya çalış. Ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.
    Bu aşamadan sonrası, zayıf bir TP frekansı girip, daha hassas ayar yapıp somunları dengeli bir şekilde sıkmak ve son olarak LNB konumunu kontrol edip sabitlemek.
    Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: xmen3

selam arkadaşlar bu 4 cihazdan birini alacağım fakat karar veremedim bir türlü
    premier prs 1045000m 109 ytl kartlı
    techstar dvs 9000 ca 119 ytl kartlı
    dectron 95000 fta+usb 99 ytl
    botech bc 7000 fta 99 ytl

yani bu 4 cihazdan birini alacağım fakat karar veremedim bu cihazı sadece türksat tan yayın yapan kanalları izlemek için kullanacağım bu yüzden türksattan yayın yapan kanalların hepsini izleyebileceğim ve görüntü ve ses olarak hangisi daha iyidir

yada ayda 9,90 ytl digitürk mü alsam daha iyi olur

bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

ne olursa olsun botech süper makinadırama digitürküde yabana atma süper kannallar var

• arkadaşlar çok teşekkürler ayarları yaptım ve şu an izleyebiliyorum kanal geçişi tahminimden daha iyimiş yanlız aklıma bir şey takıldı izlerken görüntülerin altından sağdan sola doğru sanki bir görüntü yada çizgi gibi bir şey geçiyor acaba bu anten ayarındanmı kaynaklanıyordur yoksa receiverdamı var bir problem birde dün akşam ses ile görüntü senkronizasyonunda problem vardı çoğu kanalda buda receiverdanmı kaynaklanıyor acaba gerçi bu sabah açtığımda senkronizasyon sorunu yoktu fakat o ilk sorun devam ediyor şimdiden herkese teşekkürler
  • İlk sorun antenden olamaz, ikincisinde ise görüntü duraklama yapıp tekrar devam ediyorsa, antenden yada lnb'den olma ihtimali var. Ege tv ulusal kanal gibi yayınlarda sorun dahada çoğalıyorsa, anten ve lnb ayarlarını kontrol et, derim.
    saygılar
  • dördünüde alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen3

arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için botech 7000 fta dan aldım akşam üzeri ve yanındada 90 cm lik next offset çanak ve next ye222a tekli lnb aldım sabahtan beri uğraşıyorum fakat hala ayarlayamadım televizyonu bile balkona çıkardım fakat hiç bir şekilde kanal ayarlayamadım s barlar 90 95 lere çıkıyor fakat q barda hiç bir değişim olmuyor 00 bir yerde hata yapıyorum sanırım ama bulamadım hava kararmadan ben biraz daha uğraşayım tekrar teşekkürler

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • yazılım desteğinide düşünerek bir karar veririsen daha yararlı olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.