Şimdi Ara

Bu İki Araçtan Biri İş Görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2008-model-dizel-temiz-ve-bakimli-105.000-km-de-179415125/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bankacidan-temiz-araba-179430558/detay

2007 model corsa vardı 1.2 benzinli biraz fazla yaktığı için sattık dizelini düşünüyoruz araçtan çok memnunduk iş için kullanıcaz arabayı bugün ararken bunlara rastladım nasıl sizce

• düşük km li olan alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 daha koy mondeo al, en azından arabaya biniyorum dersin,,,fiyata bak, kibrit kutusu gibi b segment 2007 arabaya nerdeyse 30 yazacak
  • İlk ilandaki enjoy olan hiç 105 binde gibi durmuyo.
  • 2008 enjoy olana bakardım ben olsam.
  • Yalniz ustteki arabayi golgede cekmis eleman. Biseymi var acaba? Ayrintilar belli olmasin diye oyle yapmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce falanda i20 için konu açmıştım ama pek olumlu yorumlar gelmedi
    @eren15935 görüştük bi hasarı yok dedi ilk gölgede çekilen

istanbuldaki aracın arka bagaj kapağı değişmiş

@Sadece Sürücü benim bildiğim ikisindede yok bilgisayarı yok :D

@stevie_ray_vaughan bahsettiğim gibi iş için bakıyoruz mondeo ya gerek yok 2. arabamız olucak zaten bu şehir içi için volvo s60 uzun yol arabamız :)

@BuRaK.999 km sıfırlanmış olabilir mi diyosun anlamadım

@emre_ege21 km farkı işte onunda tek dezavantajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDre -- 20 Eylül 2014; 14:46:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Enjoy paket olanı tercih ederim.
  • hocam enjoy donanımlısına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

7-8 daha koy mondeo al, en azından arabaya biniyorum dersin,,,fiyata bak, kibrit kutusu gibi b segment 2007 arabaya nerdeyse 30 yazacak

mondeonun dizelinden mi bahsediyorsunuz
    acaba dediginiz mondeonun herhangi bir linkini koyarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

7-8 daha koy mondeo al, en azından arabaya biniyorum dersin,,,fiyata bak, kibrit kutusu gibi b segment 2007 arabaya nerdeyse 30 yazacak

mondeonun dizelinden mi bahsediyorsunuz
    acaba dediginiz mondeonun herhangi bir linkini koyarmısınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-prestiji-ve-kaliteyi-ucuza-almak-isteyenlere-tertemiz-takasli-177865101/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-oguz-otomotiv-den-2.0-tdci-ford-mondeo-176840003/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cesur-otomotiv-den-ford-mondeo-2.0-tdci-trend-firsat-araci-176455965/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 20 Eylül 2014; 21:02:55 >

• Corsa zaten boş bi araba. 2. İlanı alarak iyice boş araç almayın. Enjoyda yine bi kaç özellik var.

• hocam iyi güzel diyosunda arabalar 180-200 bin km arası biraz fazla

dembele corsa boş diyosunda bu fiyat aralıklarında 100 bin km ye kadar dizel dolu araç var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

hocam iyi güzel diyosunda arabalar 180-200 bin km arası biraz fazla

dembele corsa boş diyosunda bu fiyat aralıklarında 100 bin km ye kadar dizel dolu araç var mı ?

o motor çok sağlam, 400-500 rahat gidiyor , sonra 4-5 bin tl verip bir rektifiye yaptırırsın tamamdır, bir 400-500 daha gider
  • doğrudur ama yinede iş arabası için 30 üzerine çıkmaya gerek yok bu fiyat aralığında önerilerin varsa açığım
  • quote:

doğrudur ama yinede iş arabası için 30 üzerine çıkmaya gerek yok bu fiyat aralığında önerilerin varsa açığım

anladım hocam, ben linkleri judas nikli arkadaşın talebi üzerine ekledim yoksa mondeonun aradığınız araç olmadığını daha önce söylemiştiniz
  • Hocam Focuslara filan bir bakın bence 32 binden filan bakın uygun bulabilirsiniz. Almışken biraz daha geniş bir araç alın diyorum. Yanlış anlaşılmasın corsa da güzel bir araç ama 28 bin lira benim için b sınıfı 08 model boş bir araca çok gibi geliyor. İlan no 177777787 bir bakın temiz gibi kmside az.

• quote:

hocam iyi güzel diyosunda arabalar 180-200 bin km arası biraz fazla

Düşünürmüsünüz bilmem ama clio 3 bakabilirsiniz.

Dinamik paketini bulursanız gayet dolu.

Extrem modelinde bile çelik jant sis farı hız sabitleyici far sensörü yol bilgisayarı gibi donanımlar mevcut.

• DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    kasaları tam bilmiyorm renaultta , link verebilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.