merhaba eylül ayında datron p4 2,66 modelli laptop almıştım ertesi gün iade etmiştim yerine centrino işlemcilisini almıştım p4 2,66 onun da üzerinde gf4 go 32mb ddr vardı 3dmark 2001se de 2400 küsür almıştı onboard olmadığı halde pixel shader veya vertex shader birini kapatmışlardı niye olduğu anlamamıştım veya onun gibi bişeydi oyunlarda kesinlikle o kadar ahım şahım değildi sadece onboard olamdığı için bellekler rahattı ama o da 266mhz olduğu için yetmiyordu bence lg celeron centrino modeli o fiyatlardan ucuz ama daha kaliteli oyun içinse datron veya pro2000 al derim o fiyatlarda en performaslılar bunlar hatta daha önce dediğim gibi pro2000 tüm türkiyede servisi var daha önceki laptopum datron du ondan da memnundum ama yeni teknoloji için ve servis ağı için pro2000 tercih ettim karar senin
SAÇMALIYORSUN
ben kullanıyorum gayet iyi bir alet 256 ram daha eklet kullan bi kere notebook alacaksan hp den sasma derim performansı super kesinlikle kasma ısınma yapmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
1- Ram'i düşük alacağın laptop en az 512 olmalı 2- Ekran kartı çok düşük, güncel hiçbir oyun oynayamazsın 3- Ses kartı sadece 16 Bit 4- HDD devir hızı 4200 - 5400'leri tercih etmelisin 5- Batarya süresi çok az 2- 3, alacağın laptop'ta 4-5 saat gitmeli 6- Ağır 3,5kg - 3kg. altı olanları seçmelisin
Sonuç : kesinlikle bu laptop 5 para etmez
Alırsan sonra
mükemmel bir notebook fiyat cok uygun
quote:
Orjinalden alıntı: empax
mkanin varsa yurt disindan getirt. ben oyle yaptim cok ucuza mal oluyor. hp pavilion zv6005us. amd 3200 64 bit islemci, 512 ram, 128 ati ddr ekram karti, 80gb hdd, dvd rw vs... tas gibi alet 1150$ "amerikada"
Çok doğru söylemiş, imkanın yoksada şöyle yapabilirsin, USA'den birini bul tanıdıklar arasında yada bir arkadaşın akrabası olabilir... Ona 100-200$ ver sana getirsin, emin ol o verdiğin fazladan100-200$ sana dokunmayacak çünkü çok daha fazlasını kazanmış olacaksın bu alış-veriş'ten...
kullanan çoğu arkadaşım hp den memnun
1- BSCOL yazılarına dikkat et "Saçmalıyorsun" tarzında bir itham yazamazsın Katılmıyorum diyebilirsin Aşağılar tarzda ithamda bulunamazsın.
2- Hp'nin ne kadar kaliteli laptop ürettiği konusunda herkes hemfikirdir herhalde. Yalnız aşağıda yazmış olduğum olumsuz yanları sebebiyle bu laptop'ın günümüz teknolojisinden biraz düşük kaldığını ve bu fiyatı etmeyeceğini düşünüyorum. BU benim şahsi fikrim katılmayabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: bscol
SAÇMALIYORSUN
ben kullanıyorum gayet iyi bir alet 256 ram daha eklet kullan bi kere notebook alacaksan hp den sasma derim performansı super kesinlikle kasma ısınma yapmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
1- Ram'i düşük alacağın laptop en az 512 olmalı 2- Ekran kartı çok düşük, güncel hiçbir oyun oynayamazsın 3- Ses kartı sadece 16 Bit 4- HDD devir hızı 4200 - 5400'leri tercih etmelisin 5- Batarya süresi çok az 2- 3, alacağın laptop'ta 4-5 saat gitmeli 6- Ağır 3,5kg - 3kg. altı olanları seçmelisin
Sonuç : kesinlikle bu laptop 5 para etmez
Alırsan sonra
bence kdvdahil 1000 doların altına hp notebook almak karlı bir iştir. fiyatına göre tek eksiği centrino olmaması.
ayrıca okuduysanız alanlrın yorumu da çok olumlu herkes özellikle oyun performanından çok memnun.
işte piyasadaki ucuz laptaplar arasında en azından sağlamlığı ve markası ile alınabilecek bir model
ha 2 yıl sonra teknolojisi ve pil ömrüyle bayağı geri kalır tabi
bal gibide alınır
Hiç bir kimseye pil ömrü 4-5 saatten daha az olan bir notebook almayı tavsiye etmiyorum, eğer iş için kullanıyorsanız ve de devamlı yanınızda taşıyacaksınız.
bu laptop bu fiyata alınır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme