Bildirim
Bu hormon değerleri nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
B12 vitaminin düşük, doktor iğne veya ilaç vermiştir onu kullan.
Bu linki incele
Bu arada diğerini bilmiyorum, kırmızı olan. Oda yüksek.
https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/b12-vitamini-nedir-eksikliginin-belirtileri-nelerdir
-
Hocam 137 B12 ile nasıl ayakta duruyorsunuz? Tüm gün uyukluyorsunuz galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
B12 düşük onu biliyorum da Prolaktin yüksekliği libido düşüklüğü falan yapıyormuş bende herhangi bir sorun yok. Östrojen ve testo nasıl sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serbest testosteron kaç
Bu testleri bende yqptırmak istiyorum hangi doktora gidiyoruz ve ne diyoruz
Fsh, lh ve testosteron normal görünüyor, yoksa prolaktin yüksekliğiyle beraber onların da düşmesi erkeklikte maraz doğurur. Prolaktin süt hormonu olarak bilindiği için göğüs büyümesi de yapabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Askaparta
Fsh, lh ve testosteron normal görünüyor, yoksa prolaktin yüksekliğiyle beraber onların da düşmesi erkeklikte maraz doğurur. Prolaktin süt hormonu olarak bilindiği için göğüs büyümesi de yapabilir.Daha doktorla konuşmadım neden yüksek acaba tiroid de normal.
Doktorunuzla görüşmeniz sonrası sizden başka testler de isteyebilir. Sebebi belli olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X