Şimdi Ara

bu hoparlörleri kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hoparlörleri kullanan varmı?

• o hoparlorleri kullanmadim ama dinledim aksarayda dinlemiştim modelide a70 mi a7 mi öyle birşeydi berbat bir ses vardi kolonların her yanı plastik kutu berbatin ötesiyidi. umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

o hoparlorleri kullanmadim ama dinledim aksarayda dinlemiştim modelide a70 mi a7 mi öyle birşeydi berbat bir ses vardi kolonların her yanı plastik kutu berbatin ötesiyidi. umarım anlatabilmişimdir.

+1000000000000..........
  • belki işçilik zayıf olabilir ama fiyat performansta diana ka-2500 i geçicek hopörler yoktur çünkü kendisi 49 ytl dir bazı yerlerde voica markası altında satıyorlar ama kasasından kablosuna kadar ikizler yazıcıoğlunda dedigim fiyata bulabilirsiniz...
  • o fiyata bu setleri neden sorma ihtiyacı duyuyorsunuz ki akrdeşlerim? ucuz alın gitsin dinledim o seti patlak börtlek seside yok çıstak çıstak dinlenir.
  • alsam mı?
    almasam mı?
  • şunuda ekleyim onboard ses kartları için en iyi çözümdür çünkü yanlızca tek kablo ile girişi saglar yani her kolon stereo ayar dı falan hepsi boş tak çalıştır artı neredeyse creative 4400 kadar ses veriyor hepsini kullanmış biri olarak bunu rahatlıkla söyleye bilirim birde bunu sb live alırsan iii performans verir bass 10watt rws tizler ya 4 yada 5 rws di
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

o fiyata bu setleri neden sorma ihtiyacı duyuyorsunuz ki akrdeşlerim? ucuz alın gitsin dinledim o seti patlak börtlek seside yok çıstak çıstak dinlenir.

fiyat olarak düşünürsen doğru
  • böyle bir sistemi oturup herkes imal edebilir hiç zorlanmadan.buna emin olun ,türkiye ye her marka giriyor zaten denetleyen de yok,çin malları tayvan patentli mallar ve kalitesiz nice elektronik malzeme biizm bu tarz ürünlere zaafımızdan ve merakımızdan faydalanılıp sokuluyor piyasaya .buna bi sistem denemez.bizim takımdada sistem var ama d. kiev çoook daha iyi bir sistem takımı.
  • kullandım ses olarak fazla beklentin olmasın bir kere arıza yaptı sonra sattım

creative ve logitech gibi markaların yanında çok basit kalır

4+1 kalitesini kesinlikle vermez,bas özelliği zayıf sesi orta seviyenin üzerinde açınca gürültü yapıyor ses bozuluyor

almanı tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Ağustos 2006; 19:51:51 >
  • sakın alma. o markanın baska modelını aldım ses cıkmıyo nerdeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.