Şimdi Ara

Bu hocalar dersten soğutur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hocalar dersten soğutur valla. bazıları iyi güzelde bazıları cehennem zebanisi gibi maşallah, bazıları geliyo muhabbet falan ediyo dersi zevkli anlatıyo arada espriler yapıyo bi sorun sıkıntı olduğu zaman adam geliyo dertleşiyo bile ögretmen gibi değilde abi abla gibi geliyolar derse bazılarıda giriyo derse tip böyle 5 karış sadece anlatıyo ben görevi yaptım gerisinden banane der gibi ilgilenmeden gidiyo mesela gecen gün hoca soruyo anlamayan varmı diyorum var dinlemezsen tabi anlamazsın diyo geciyo gelde öldürme :S

• İnek misin?Bende ünidesin falan veya psikopat hocalarınız var sanmıştım,sana zararı yok daha ne istiyorsun be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

İnek misin?Bende ünidesin falan veya psikopat hocalarınız var sanmıştım,sana zararı yok daha ne istiyorsun be.

yok hocam sorun o değil tersliyo ha bire bu bi örnek sadece ogün sordum öylesine o durumda bile onu dedi senin görevin ne anlatcan tabi hakaret etmeye yer arıyo her fırsatta sanki düşman
  • tarih hocası bugün benle sınıfın ortasında dalga geçti .yemin ederim dövecektim .
    gel diyor yanıma neden dedim .gel dedi.
    gittim yanına sınıf bana bakıyor.
    kafamı okşadı ve artık kutsandın dedi.
    herkes gülmeye başladı .
    not : %100 gerçektir .cool story felan değil.
    dershanede yaşanmıştır bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

tarih hocası bugün benle sınıfın ortasında dalga geçti .yemin ederim dövecektim .
    herkes gülmeye başladı .

bizimde bi tane kız arkadaşa hoca yaz geliyo kızım o yağları nası eritcen sonra cok şişmanlamışsın düşünmüyomusun hiç dedi valla kız kaldı öyle iyi tuttu yine kendini ben olsam söverdim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

tarih hocası bugün benle sınıfın ortasında dalga geçti .yemin ederim dövecektim .
    herkes gülmeye başladı .

bizimde bi tane kız arkadaşa hoca yaz geliyo kızım o yağları nası eritcen sonra cok şişmanlamışsın düşünmüyomusun hiç dedi valla kız kaldı öyle iyi tuttu yine kendini ben olsam söverdim direk

konuyu siyasete dökmek istemem ama .faşistiz mesajı veriyorlar mesajlarında .ama karl marx'i öğretiyorlar.nasıl bir sistem ki bu?
    saçma , sapan hocalarıyla .dersleriyle hayatı iyice yaşanmaz kılmak için birde derslerde ezik durumuna düşüyoruz bu tür hocalar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 7 Nisan 2012; 15:56:55 >

• quote:

quote:

quote:

herkes gülmeye başladı .

konuyu siyasete dökmek istemem ama .faşistiz mesajı veriyorlar mesajlarında .ama karl marx'i öğretiyorlar.nasıl bir sistem ki bu?
    saçma , sapan hocalarıyla .dersleriyle hayatı iyice yaşanmaz kılmak için birde derslerde ezik durumuna düşüyoruz bu tür hocalar yüzünden

onların eğitiminden ne olur habire yeni sistemde öğretmen anlatmaz öğrenci anlatır diyip duruyolar oldu paranıda ben alıyım o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

herkes gülmeye başladı .

dersanede bi hoca bana öyle yapsa direkt şikayet dilekçemi yazarım

• Kafa sallayıp geç bilirim böylelerini takma kafaya yani.
  • Döner tekme at
  • ben salaam geriziakalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.